InMode Boost - синергичното действие на процедурите Lumecca и Morpheus8

Morpheus8 е революционен нов метод в естетичната медицина, който комбинира радиочестотна енергия и микронидлинг, за да третира фини линии, пигментация, белези и бръчки. Ефективен е при отпусната, загубила еластичността си кожа. В световен мащаб, той е признат за златен стандарт в радиочестотния микронидлинг.

Как работи лечението с Morpheus8 и Lumecca IPL?

Импулсите от Morpheus8 проникват в дълбочина, стимулира се образуването на колаген, еластин, подобрява се кръвообръщението и кръвоснабдяването в зоната. Ефект от лечението е повишеното делене на фибробласти (най-многобройните клетки в съединителната тъкан), чиято функция е синтез на колаген и образуването на извънклетъчната матрица.

Lumecca IPL (Intense Pulsed Light) работи на повърхностния слой на кожата и е метод за третиране на пигментни петна по лицето и други причинени от слънцето поражения, както и розацея, дифузна червенина, разширени кръвоносни съдове. Лечението с Lumecca IPL е неинвазивно, безболезнено и не изисква възстановителен период. Подходящо е за всички типове кожа, които спадат към фототип 1-3.

Дори след само една процедура с Lumecca IPL лицето ви ще изглежда по-гладко, с по-равен тен и по-светло.

Всички сме чували старата мъдрост „трай, бабо, за хубост“. И често сме готови на много жертви, за да постигнем желания резултат. Но ако ви кажем, че има процедури, които постигат невероятни резултати в кратки срокове, без болка и възстановителен период?

Да, Morpheus8 RF радиочестотен микронидлинг и Lumecca IPL са тези процедури!

 Микронидлингът е неинвазивна процедура, която използва малки игли, за да направи „микроканали“ в дълбочина в кожата. По този начин клетките са стимулирани да произвеждат колаген и да се обновяват. Тези процеси правят кожата по-гладка и по-стегната, повишават качеството и дългосрочно.

След процедурите кожата е подготвена за активни съставки като ретинол и витамин С и ги абсорбира много по-лесно. Благодарение на RF енергията и импулсите, Morpheus8 може да се използва и на зони от тялото в борбата с мазнините или за стягане на кожата след раждане или загуба на тегло. Ефектът е тонизиращ и стягащ. Lumecca IPL също може да се използва на зони по тялото за да третира лунички, пигменти петна, портвайн петна и други.

Комбиниране на процедури - защо е добра идея?

Когато радиочестотния микронидлинг с Morpheus8 се използва съвместно с  Lumecca IPL, получавате още по-добри резултати, защото така те имат синергично въздействие. Lumecca IPL редуцира червенината по лицето и пигментациите на повърхностния слой на кожата, а Morpheus8 я стяга и повишава нейното качество в дълбочина.

Ако Lumecca IPL се приложи преди процедура с Morpheus8, ще се намалят огнищата на възпаления при състояния като акне и розацея, докато в същото време се третират и пигментни петна.

Комбинацията на двете процедури прави чудеса при пигментация, отпусната и нееластична кожа, белези, червени петна. Ще стимулирате образуването на колаген за по-здрава и красива кожа с Lumecca и Morpheus8.

Lumecca и Morpheus8 в Естетични клиники Skin Line

Единствено в Естетични клиники Skin Line можете да се възползвате от синергичното въздействие на тези две революционни терапии. Нашите дерматолози са винаги щастливи да ви консултират и да споделят своя опит и знание относно Lumecca и Morpheus8.

Не се колебайте да ни потърсите, за да зададете своите въпроси или за да резервирате вашата процедура. Можете да ни намерите в София, Варна и Пловдив.

Резултати от Morpheus8 и Lumecca IPL

Интересно ви е какво могат да постигнат терапиите с Morpheus8 и Lumecca IPL? Отляво виждате резултата от третиране на лунички с Lumecca IPL след само една процедура, а отдясно – резултат с Morpheus8 върху фини линии, бръчки и моделиране на лицевия контур след 3 процедури.

lumecca ipl freckles
morpheus8 wrinkles

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Bannerзапиши консултация