Мезотерапия за тяло за подмладяване на ръце, при алопеция, стрии, белези, за локални мазнини

Мезотерапията е едно от сериозните средства на съвременното адекватно противодействие на процесите на стареене и запазване на младежкия вид, без хирургическа намеса. Този безопасен метод успешно повлиява целулита, наднорменото тегло, локални мастни натрупвания, отпусната, повяхнала и дехидратирана кожа, алопеция, пигментации, стрии и белези.

Мезотерапията представлява микро-инжектиране на коктейли от активни вещества /витамини, коензими, минерали, аминокиселини, нуклеинови основи, антиоксиданти, хиалуронова киселина и др./ в повърхностния, средния или по-дълбок слой на кожата – в зависимост от зоната на третиране, продуктите и техниките, които се използват. Методът осигурява прецизна инфилтрация на активните вещества, които улесняват клетъчния метаболизъм, стимулират биосинтеза на колаген и еластин, контролират процесите на пигментообразуването и възстановяват локалната микроциркулация.

Ефектът на мезотерапията е комплексен. Освен действието на въвежданите вещества, важни са и многобройните убождания, вследстие на които клетките на кожата получават импулс за регенерация.

Мезотерапия на тяло
Мезотерапия тяло

Така се повишава тонуса на кожата, активизират се обменните процеси, стимулира се централната нервна система. Инжектирането се извършва със специален мезопистолет или чрез различни ръчни техники. Броят процедури се определя от приложението и медицинския протокол. Мезотерапията е сравнително кратка процедура, има добра поносимост и минимални странични действия.

Приложения

ревитализира и укрепва космения фоликул, подхранва и хидратира скалпа

разгражда мазнините, дренира, подобрява кръвообращението

регенерира, подобрява еластичността на кожата

хидратира, уплътнява, подмладява, възстановява тонуса

Мезотерапия за тяло извършват

Мезотерапии за Тяло

Мезотерапия за тяло
Мезотерапия за целулит
Guna Matrix, Celluform, RRS HA Cellutrix100 - 200лв
Мезотерапия за стрии
Guna Tissue, RRS HA Strimatrix100 - 200лв

Сходни процедури