LPG Lipomassage – гениална стратегия в борбата с устойчивите мазнини

Вече повече от 25г. LPG изпреварва своето време. Патентованите технологии за третиране на съединителната тъкан, продължават да еволюират и да изненадват със своя положителен ефект върху здравето и красотата. Досега нито една техника не се е обосновавала с научни изследвания в борбата с мастните натрупвания, устойчиви на диети и упражнения. Ефективността на LPG технологиите е подкрепена от над 85 научни проучвания и 50 публикации, които популяризират LPG в световен мащаб като лидер в механичното разграждане на мастните натрупвания. Лошите хранителни навици и модерният, заседнал начин на живот се превърнаха в основните фактори, довели до повсеместна епидемия (обезитет), която непрестанно повишава нивата на затлъстяване. Локализираните, мастни натрупвания са устойчиви на диети и спорт, тъй като мастните клетки притежават намалена способност да разграждат мазнините (снижени липолитични свойства).

Какво представлява Ендермологията?

Доказано от повече от 85 научни проучвания, Ендермологията е наука за стимулация на клетките, разработена от LPG. Тя реактивира активността на латентните клетки, намиращи се в дълбочина, като по механичен път стимулира кожата (механо-стимулация), която е безболезнена и неинвазивна.

Как действа?

Процедурите се изпълняват чрез професионалното приложение на Cellu M6 машините. RoLL (валяците) и Lift (клапите) на процедурните глави. Чрез нежно подръпване на  кожната тъкан, различните области от тялото и лицето се обработват перфектно по 100% естествен начин, базиран на принципа на механо-стимулацията.

Механо-стимулацията е активен принцип, признат и доказан от научната общност. Механичната стимулация по повърхността на кожата изпраща сигнали на голяма дълбочина в клетките (мастните клетки и фибробластите), за да предизвика физиологична реакция (активиране производството на колаген или активирането на липолизата).

LPG техниката е единствената механична, естествена и неагресивна техника, която незабавно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа.

Само за 12 процедури постига:

0%
по-бързо разграждане на мастните клетки
0%
по-голямо производство на колаген
0%
по-голямо производство на еластин

LPG системи в клиники Skin Line

LPG Lipomassage извършват

LPG Cellu M6 INTEGRAL
1 процедура50лв
6 процедури282лв
12 процедури516лв
18 процедури684лв
Възстановяване на кръвообращението и лимфопотока
Подобряване на перисталтиката 30лв
Тежест в краката / Лимфен дренаж (20мин)40лв
Задържане на вода (30мин)45лв
Преди и след липосукция
Цяло тяло (40мин)50лв
Зона (40мин)30лв
Релаксация / Възстановяване след бременност (40мин)50лв
Премахване на напрежението в гърба (15мин)30лв
Процедури за ТялоЦена
LPG Cellu M6 Alliance
1 процедура80лв
6 процедури420лв
12 процедури840лв

Сходни процедури