LPG Lipomassage

гениална стратегия в борбата с устойчивите мазнини

Вече повече от 25г. LPG изпреварва своето време. Патентованите технологии за третиране на съединителната тъкан, продължават да еволюират и да изненадват със своя положителен ефект върху здравето и красотата. Досега нито една техника не се е обосновавала с научни изследвания в борбата с мастните натрупвания, устойчиви на диети и упражнения. Ефективността на LPG технологиите е подкрепена от над 85 научни проучвания и 50 публикации, които популяризират LPG в световен мащаб като лидер в механичното разграждане на мастните натрупвания. Лошите хранителни навици и модерният, заседнал начин на живот се превърнаха в основните фактори, довели до повсеместна епидемия (обезитет), която непрестанно повишава нивата на затлъстяване. Локализираните, мастни натрупвания са устойчиви на диети и спорт, тъй като мастните клетки притежават намалена способност да разграждат мазнините (снижени липолитични свойства).

Какво представлява Ендермологията?

Доказано от повече от 85 научни проучвания, Ендермологията е наука за стимулация на клетките, разработена от LPG. Тя реактивира активността на латентните клетки, намиращи се в дълбочина, като по механичен път стимулира кожата (механо-стимулация), която е безболезнена и неинвазивна.

Как действа LPG Lipomassage?

Процедурите се изпълняват чрез професионалното приложение на Cellu M6 машините. RoLL (валяците) и Lift (клапите) на процедурните глави. Чрез нежно подръпване на  кожната тъкан, различните области от тялото и лицето се обработват перфектно по 100% естествен начин, базиран на принципа на механо-стимулацията.

Механо-стимулацията е активен принцип, признат и доказан от научната общност. Механичната стимулация по повърхността на кожата изпраща сигнали на голяма дълбочина в клетките (мастните клетки и фибробластите), за да предизвика физиологична реакция (активиране производството на колаген или активирането на липолизата).

LPG техниката е единствената механична, естествена и неагресивна техника, която незабавно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа.

Само за 12 LPG Lipomassage процедури:

По-бързо разграждане
на мастните клетки
0 %
По-голямо производство
на колаген
0 %
По-голямо производство
на еластин
0 %

LPG Lipomassage системи в клиники Skin Line

LPG Cellu M6 Alliance

LPG Alliance Aesthetic

LPG за лице и тяло

LPG Alliance Aesthetic

LPG Alliance Aesthetic е наличен във Варна, София Център и София Младост
LPG Alliance
cellu alliance

LPG Alliance Medical

LPG за медицински цели

LPG Alliance Aesthetic

LPG Alliance Aesthetic е наличен в София Център и Пловдив
LPG Alliance
LPG Cellu M6 Integral

LPG Cellu M6 Integral 2

LPG за лице и тяло

LPG Cellu M6 Integral 2

LPG Cellu M6 Integral 2 е наличен във Варна
LPG Integral

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация