Ултразвукова терапия

Ултразвукова терапия

Благоприятното въздействие на ултразвуковите вълни върху човешкия организъм е познато и използвано отдавна в медицината. В козметологията въвеждането на ултразвукова апаратура поставя началото на качествено нова грижа към кожата – нежна, атравматична, безболезнена, ефективно освежаваща, регенерираща и подмладяваща. Терапията с ултразвукови вълни е универсална и подходяща за всеки тип кожа – мазна, акнеична, суха, дехидратирана, отпусната, застаряваща. Тя е деликатното решение дори при лечение на розацея, свръхчувствителност и куперозност.

Ултразвуковата терапия се състои от два метода, които могат да се използват последователно или да бъдат включени поотделно в други козметични програми.

Почистване

Ултразвуковите вибрации, чрез специална шпатула, нежно ексфолират повърхностния слой на епидермиса, отстраняват мъртвите клетки и себума, почистват и свиват порите. В резултат на процедурата „Ултразвуков пилинг” се подобряват цвета и гладкостта на кожата, тя придобива кадифена мекота и еластичност, свежест и сияйност.

Инфузия

Чрез провеждане на интензивен микро-масаж със шпатулата или специални дискове, ултразвуковите вълни проникват в дълбочина, където затоплят кожната тъкан и стимулират кръвната и лимфна циркулация. Ултразвуковата честота повишава проникването на специфични козметични продукти в дълбоките кожни слоеве, помага на кожата за запазване на влагата, стимулира образуването на колаген и еластин, подобрява хидратацията, намалява фините линии и бръчките. В резултат на процедурата кожата е освежена, регенерирана и подмладена.

Ултразвуковата терапия е подходяща за всеки тип кожа.

Процедури с ултразвукова терапия в Skin Line правят:

Виж цените на процедурите с Ултразвукова терапия в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Ултразвукова терапия в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация