Безиглена мезотерапия и криотерапия

Безиглена мезотерапия

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Базира се на електропорация и електроосмоза. Стъпките представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция. Електропорацията представлява значително увеличаване на електропроводимостта на клетъчната мембрана, което е предизвикано от външна апликация на електрически импулси с определени параметри.

Електроосмозата е процес на движение на поляризирана течност през клетъчната мембрана, който влияе върху молекулите на активната субстанция, като ги предвижва през клетъчната мембрана, използвайки електрически заряд.

Комбинацията от висока ефективност, безболезненост, широк спектър от приложенията и дълга продължителност на действие, правят тази технология един от най-модерните методи в козметологията днес.

Безиглената мезотерапия:

  • Подмладява кожата

  • Повлиява малки белези и стрии

  • Заличава фините бръчици

  • Съхраняване полезните съставки и влагата в кожата

  • Премахва торбичките и тъмните кръгове около очите

  • Моделира и контурира лицето и третира двойната брадичка

Безиглена мезотерапия и криотерапия – продълж. 45-60мин.

Продължителност – 45-60мин.

1. Демакиаж

2. Тонизиране

3. Ензимен пилинг

4. Активна грижа Лифтинг комплекс/Хиалуронов комплекс (според типа кожа) – хидратира, стимулира и изглажда кожата, възстановява хидробаланса, повишава еластичността и блясъка на кожата

5. Масаж

6. Безиглена мезотерапия – лице и околоочен контур

7. Oxy маска с лифтинг ефект/Хиалуронова маска – успокоява, хидратира, стяга кожата, повишава еластичността и изглажда кожната повърхност

8. Криотерапия – Кратко локално изстудяване с температурата на охлаждане до 2 градуса. Криомасажът, като финален щрих затваря малките кръвоносни съдове, намалява кръвоотока, порите на кожата се свиват, тя става еластична и гъвкава. Криотерапията неколкократно усилва ефекта от приложението на цялостната терапия и способства активните вещества след мезотерапия да се запазват дългосрочно.

9. Финален продукт

Безиглена мезотерапия извършват

Неоперативен лифтинг
Безиглена мезотерапия и криотерапия

70лв
Биолифтинг – терапия за околоочен контур


45лв
Безиглена мезотерапия и криотерапия + Биолифтинг90лв
Лифтинг терапия с козметика BABOR и кислородна хидратация100лв

Сходни процедури