Foxy Eyes лифтинг

в темпоралната и околоочна зона с филъри и ботокс

В днешни дни, когато е възможно да променим почти всеки аспект от външния си вид, една нова процедура набира популярност – “Котешки очи” или “Foxy Eyes”. Като „виновна“ за този феномен се посочва 24 годишната Белла Хадид (instagram.com/bellahadid), която през миналата година бе избрана за „модел на годината“ от специалисти в индустрията на авторитетното издание Models.com. Бадемовите очи, които тя успешно подчертава с грим се превърнаха в нейна „запазена марка“ и придобиха популярност  под  името – „котешки очи“ /Foxy Eyes/. Малко жени се раждат с такива очи и злите езици говорят, че дори Белла Хадид не е имала това щастие. За радост вече има разработени различни техники за постигането им. Всички те имат за цел физически или визуално да повдигнат външният край на горните клепачи и леко да ги изтеглят към слепоочията.

Ето всичко, което трябва да знаете за процедурата Foxy Eyes лифтинг

Преди да започнете, трябва да прецените дали тази модна тенденция е подходяща за вас. Всяко лице има своите характерни черти, особености и различия. Възможно е изтеглените котешки очи във вашият случай да не допринесат за подобряване на външният ви вид, дори напротив. Крекциите в околоочната зона – “brow lifting”- /повдигане на веждите/ и блефаропластика /корекция на клепачите/ могат да се постигнат чрез инвазивни (хирургични) и неинвазивни методи – волтаична плазма, лифтинг конци или инжектиране на ботулинов токсин и/или филъри.

Foxy Eyes лифтинг с хирургична блефаропластика

Хирургичната блефаропластика се извършва от пластичен хирург, в стерилна операционна, под пълна или местна упойка. По време на операцията се премахва излишната кожа и/или мастната тъкан с цел корекция формата на очите и подмладяване. Периодът на възстановяване е сравнително дълъг – от 7 до 14 дни. Процедурата е подходяща за пациенти в зряла възраст или при наличие на мастна тъкан в зоната на клепачите. Постигнатият резултат е постоянен и затова трябва да се подходи с особено внимание, особено когато става дума за преходни модни тенденции. Рисковете от усложнения при хирургичната блефаропластика са същите като при всяка хирургична операция плюс риска от постигане на неочакван и необратим резултат.

Този метод не се практикува в Естетични клиники Skin Line

Foxy Eyes лифтинг с лифтинг конци

Foxy Eyes с помощта на лифтинг конци. Процедурата е нехирургична и се извършва от пластичен хирург или дерматолог, с локална инжекционна анестезия. С помощта на лифтинг конци, въведени подкожно с канюла се репозиционират веждите и външния край на очите. Резултатът е видим веднага, може да бъде коригиран в момента на процедурата и трае до 2 години, до пълното резорбиране на конците. Периодът на възстановяване е 2-3 дни, но пациентът трябва спи само по гръб в продължение на минимум 7 нощи, за да не се разместят конците, поради което рисковете от поява на асиметрии и нежелани резултати са големи. Възможни са усложнения свързани с алергични реакции, оток, болка и зачервяване в третираната зона.

Този метод не се практикува в Естетични клиники Skin Line.

Foxy Eyes лифтинг в темпоралната и околоочна зона с филъри и ботокс

Лифтинг в темпоралната и околоочна зона Fox Eyes с помощта на хиалуронови филъри и ботулинов токсин (ботокс). Процедурата е кратка, нехирургична, извършва се от дерматолог и не изисква анестезия. При необхимост първо се инжектира ботулинов токсин, който намалява контаркцията на мускулите, повдига веждите и минимизира бръчките в зоната на челото и около очите, а с подходящи хиалуронови филъри, инжектирани в темпоралната зона и латералния край на веждите се постига бадемовидна форма на очите. Периодът на възстановяване е до няколко часа. Резултатът след поставянето на филърите е моментален, трае до 2 години и при необходимост може да бъде коригиран.

Foxy Eyes лифтинг в Skin Line

Виж цените на Foxy Eyes лифтинг в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Foxy Eyes лифтинг в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация