Радиочестотен лифтинг Inmode FORMA

иновативна процедура за неинвазивно ремоделиране и лифтинг на лице

Радиочестотният лифтинг за лице Inmode FORMA използва радиочестотна енергия от ново поколение и извършва ефективно, комфортно и безболезнено третиране на проблемните зони. Inmode FORMAе подходяща за лицето, шията, деколтето и зоната около очите. Inmode FORMA ремоделира и стяга лицевия контур като стимулира производството на собствен колаген. InmodeFORMA използва радиочестотна енергия от ново поколение, доставена до по-дълбоките слоеве на кожата, работи равномерно и не оставя зони, които са третирани по-малко или повече от другите за максимална безопасност и хармонични резултати. Процедурата се извършва с накрайника FORMA на BODYtite – най-популярната минимално инвазивна платформа на INMODE.

Forma White

Какво е радиочестотен лифтинг Inmode FORMA

Радиочестотният лифтинг Inmode Forma използва биполярна радиочестотна технология за да осигури оптимални процедури за ремоделиране на дълбоките слоеве на кожата и така за подобряване на външния вид на кожата ви.

Как работи радиочестотният лифтинг Inmode FORMA

Радиочестотният лифтинг Inmode Forma е разработен въз основа на клиничният успех на патентованата A.C.E. (Acquire,
Control, Extend) технология, която използва радиочестотна енергия, насочена към дълбоките слоеве на кожата, без да бъде третирана недостатъчно или прекалено. Това гарантира максимални и постоянни резултати.

Ключови предимства на радиочестотният лифтинг Inmode FORMA

Inmode FORMA ремоделира кожата като контролирано доставя радиочестотна енергия до дълбоките слоеве на кожата.

Inmode FORMA е подходяща за лице, шия, деколте и околочен контур

Inmode FORMA стяга кожата на лицето като подобрява кожната текстура, стимулира, преструктурира и уплътнява колагеновите влакна.

Inmode FORMA изглажда и подмладява кожата за един по-естествен и блестящ изглед.

Inmode FORMA e безопасна благодарение на вграденият в накрайника сензор за постоянен и прецизен контрол на терапевтичната температура.

Inmode FORMA е комфортна процедура. Повечето пациенти я сравняват с масаж с горещи камъни. След процедурата, някои пациенти могат да забележат леко зачервяване в третираните зони, което намалява и изчезва до няколко часа.

Inmode FORMA е безболезнена и след процедурата няма възстановителен период.

Inmode FORMA може да се комбинира с други процедури като LPG Alliance Ergolift,  Morpheus8, или мезотерапия за още по-впечатляващи резултати.

Inmode FORMA е подходяща за всички типове кожа и за хора, които търсят неинвазивен и естествено изглеждащ подход за постигане на по-млад външен вид без хирургични интервенции, белези или престой.

Inmode FORMA може да се използва както за лицето, така и за тялото. Най-често третираните зони по лицето са: челото, слепоочията, горните клепачи, долни клепачи, назолабиални гънки, зоната около устата и шията. Популярни зони за третиране по тялото са ръцете (ангелските крила), коремът и други области, които се нуждаят от повече усъвършенстване.

Радиочестотният лифтинг Inmode FORMA се препоръчва да се повтаря всяка седмица в продължение на шест седмици. Процедурите за лице могат да бъдат направени в по-малко на брой сесии с по-голям период между отделните процедури. Планирането трябва да се основава на предварителна медицинска оценка.

Бременност или кърмене; Под 18-годишна възраст; Пейсмейкър или вътрешен дефибрилатор, или какъвто и да е електронен имплант, например глюкомер; Постоянен имплант в третираната област като метални пластини и винтове, силиконови импланти или инжектирано химическо вещество; Настояща или анамнеза за рак, особено рак на кожата, или предракови бенки; Увредена имунна система поради имуносупресивни заболявания като СПИН и ХИВ или употреба на имуносупресори медикаменти; Тежки съпътстващи заболявания, като сърдечни нарушения, епилепсия, неконтролирана хипертония и чернодробни или бъбречни заболявания; Анамнеза за заболявания, стимулирани от топлина, като например повтарящ се херпес симплекс в зоната на лечение; Всякакви активни състояния в зоната на третиране, като рани, псориазис, екзема и обрив, както и прекомерно/прясно загоряла кожа; Анамнеза за кожни заболявания, като келоидни белези, неправилно зарастване на рани, както и много суха и крехка кожа; Всяко медицинско състояние, което може да влоши заздравяването на кожата; Лошо контролирани ендокринни нарушения, като диабет или дисфункция на щитовидната жлеза; Всяка хирургична, инвазивна, аблативна процедура в зоната на третиране през последните 3 месеца или преди пълното излекуване; Използване на изотретиноин (Accutane) в рамките на 6 месеца преди лечението.

Какви резултати можем да очакваме от радиочестотният лифтинг Inmode FORMA?

Няколко сесии са необходими за да постигнете видими резултати, а 6 до 8 са нужни за оптимални резултати.  Inmode FORMA не е перманентна процедура, така че след първия курс, терапевта предлага индивидуална поддържаща програма, чрез която резултатите ще се запазят възможно най-дълго. По време на процедурата повечето пациенти усещат затопляне и усещат кожата  в зоната по-стегната. С напредването на курса процедури пациентите забелязват намалени гънки по кожата, тя става по-гладка, еластична, тонизирана и лифтирана. Желателно е процедурите с  Inmode FORMA да бъдат комбинирани със здравословен начин на живот и приемане на много течности.

Радиочестотен лифтинг Inmode FORMA правят

Виж цените на процедурите с Inmode FORMA в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Inmode FORMA в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация