Inmode FORMA

е иновативна процедура за неинвазивно ремоделиране и лифтинг на лице.

FORMA използва радиочестотна енергия от ново поколение и извършва ефективно, комфортно и безболезнено третиране на проблемните зони. FORMA е подходяща за лицето, шията, деколтето и зоната около очите. FORMA ремоделира и стяга лицевия контур като стимулира производството на собствен колаген.  FORMA използва радиочестотна енергия от ново поколение, доставена до по-дълбоките слоеве на кожата, работи равномерно и не оставя зони, които са третирани по-малко или повече от другите за максимална безопасност и хармонични резултати. Процедурата се извършва с накрайника FORMA на BODYtite – най-популярната минимално инвазивна платформа на INMODE.

Ключови предимства на FORMA

  • FORMA стимулира, преструктурира и уплътнява колагеновите влакна за подобрена кожната текстура и намалени бръчки и фини линии.

  • FORMA равномерно загрява тъканите

  • FORMA aктивнo контролира достигнатата температура

  • FORMA е приятна и безболезнена процедурата

FORMA в детайли

FORMA е подходяща за лице, шия, деколте и околочен контур

FORMA ремоделира кожата като контролирано доставя радиочестотна енергия до дълбоките слоеве на кожата.

FORMA стяга кожата на лицето като подобрява кожната текстура, стимулира, преструктурира и уплътнява колагеновите влакна.

FORMA изглажда и подмладява кожата за един по-естествен и блестящ изглед.

FORMA може да се комбинира с други процедури като LPG Ergolift,  Morpheus8, или мезотерапия за още по-впечатляващи резултати.

FORMA e безопасна благодарение на вграденият в накрайника сензор за постоянен и прецизен контрол на терапевтичната температура.

FORMA е безболезнена и след процедурата няма възстановителен период.

FORMA е комфортна процедура. Повечето пациенти я сравняват с масаж с горещи камъни. След процедурата, някои пациенти могат да забележат леко зачервяване в третираните зони, което намалява и изчезва до няколко часа.

Какви резултати можем да очакваме от FORMA?

Няколко сесии са необходими за да постигнете видими резултати, а 6 до 8 са нужни за оптимални резултати.  FORMA не е перманентна процедура, така че след първия курс, терапевта предлага индивидуална поддържаща програма, чрез която резултатите ще се запазят възможно най-дълго. По време на процедурата повечето пациенти усещат затопляне и усещат кожата  в зоната по-стегната. С напредването на курса процедури пациентите забелязват намалени гънки по кожата, тя става по-гладка, еластична, тонизирана и лифтирана. Желателно е процедурите с  FORMA да бъдат комбинирани със здравословен начин на живот и приемане на много течности.

Anti-aging процедуриЦена
Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy / Inmode Forma
Лице + Шия (40мин)200лв
Лице (30мин)160лв
Шия (вкл. двойна брадичка) (15мин)60лв
Деколте (15мин)60лв
Очи (15мин)60лв
Шия + Деколте (30мин)110лв
Лице + Шия + Деколте (60мин)250лв

За горепосочените зони или комбинация от зони с Venus Legacy / Inmode Forma, закупени в пакет, важат следните отстъпки:
3пр. – 20% отстъпка; 6пр. – 30% отстъпка

Сходни процедури