Wonder Face

Нервно-мускулна стимулация и
радиочестотен лифтинг за лице

Съдържание:

Разработен в Испания от водещите специалисти в областта на машините за естетични процедури, Wonder Face е първият и единствен апарат, който синхронизира действието на нервно-мускулна стимулация и биполярен радиочестотен лифтинг за лице.

Нервно-мускулната стимулация за лице Wonder Face от производителя на любимия ви Wonder Sculpting за тяло, синхронизира радиочестотни импулси и нервно-мускулна стимулация за цялостен лифтинг и ремоделиране на лицевия контур. Водещата испанска технология лифтира, възстановява отслабналата мускулатура на лицето, възвръщайки загубените обеми и стяга двойната брадичка в кратки и вълнуващи 25 минутни процедури. Една процедура Wonder Face стяга кожата – без игли и без болка. Създава 1500 мускулни контракции само за 25 минути и редува 10 секундни интервали нервно-мускулна стимулация и биполярна радиочестота, извличайки максимума от двете технологии.

Wonder face logo white

Wonder Face.
Нервно-мускулна стимулация
+ радиочестотен лифтинг.
В синхрон.

Wonder Face е първия апарат, който синхронизира индуктивна биполярна радиочестота и нервно-мускулни импулси. Преминал е строги клинични изпитвания, а ергономичния му дизайн и интуитивната му употреба позволяват на вашия терапевт да го включи в курса ви процедури за лице. Нервно-мускулнитата стимулация работи директно върху лицевите мускули, тонизирайки ги и стягайки цялостно лицето, особено в проблемни зони като скулите и бузите, челото и двойната брадичка.

wonderface man

Wonder Face.
Защото красотата е в мускулите.

WonderFace трансформира света на апаратните процедури за лице. Той е новата любима процедура за лицево отпускане и намален тургор на кожата. Третира едновременно кожата и лицевите мускули благодарение на уникалната синхронизация между радиочестота и нервно-мускулна стимулация. По този начин той стяга и възстановява кожата като загрява дермата и стимулира не само мускулите, но и синтеза на естествен колаген и еластин.

Wonder Face. Три зони по едно и също време.

  • Чело (Фронталис)

Стяга кожата, изглажда фините линии и бръчките и подобрява мускулния тонус.

  • Скули (Зигоматикус)

Намалява назолабиалните линии и превантира загубата на обеми в средната част.

  • Двойна брадичка (платизма)

Намалява двойната брадичка, стяга V-контура на лицето.

Wonder Face за жени

Wonder Face. Технология, която не сте виждали преди.

Комбинацията между нервно-мускулна стимулация и синхронизирана радиочестота в Wonder Face ви предоставя няколко уникални ефекта:

  • Дълбоко възстановяване на цялото лице – радиочестотата създава загряване в най-дълбоките слоеве на кожата, която стимулира производството на собствен колаген и еластин.
  • Нервно-мускулна стимулация – нервно-мускулната стимулация причинява контракции в лицевите мускули, които тонизират и подобряват лицевия контур, възстановява загубените обеми в средната част на лицето.
  • Подобрено кръвообръщение – загряването от радиочестотата подобрява кръвообръщението в третираните зони, правейки кожата по-блестяща и красива.
  • Неинвазивна процедура – Wonder Face е апаратна процедура, без игли или хирургия, тоест без възстановителен период и рисковете свързани с инвазивните процедури.
  • Видими резултати – по-мека, по-стегната и по-млада кожа ви очаква след процедура със синхронизирана нервно-мускулна стимулация и радиочестота.

Wonder Face - често задавани въпроси

1. Какво е Wonder Face?

Wonder Face е изключително иновативен апарат от медицинската естетика който комбинира нервно-мускулна стимулация и радиочестота в една процедура за лице. За разлика от традиционните процедури, които се фокусират върху химичните процеси на стареене, той таргетира мускулната атрофия.

2. Какво е новото в Wonder Face?

Wonder Face е единственият апарат, който е способен да произвежда нервно-мускулна стимулация и радиочестота едновременно. Тази уникална комбинация създава до 1500 мускулни контракции и дълбоко загряване за уникални резултати.

3. Как работи Wonder Face?

Wonder Face работи като развива лицевата мускулатура и регенерира естествения колаген и еластин. Така лицевите мускули стават по-силни и тонизирани, заздравява се опорната мрежа на лицето, а качеството и еластичността на кожата се повишават.

4. Кога ще видя първите резултати?

Ще забележите резултати още след първата процедура, но по-дълготрайните такива настъпват след третата или четвъртата процедура, подобно на „фитнес за лице“.

5. Болезнени ли са процедурите с Wonder Face?

Не! Процедурата е създадена за вас – да бъде приятна и вълнуваща.

6. Кои зони се третират едновременно?

Wonder Face третира челото, бузите/скулите и зоната на двойната брадичка, подобрявайки лицевия контур и текстурата на кожата.

7. Може ли Wonder Face да се комбинира с дермални филъри или ботулинов токсин?

Да, но съветваме да изчакате един месец след инжекционни процедури преди да си направите Wonder Face, за да получите максимален ефект от всички процедури.

8. Контраиндикации на процедурите с Wonder Face

Wonder Face не се препоръчва по време на бременност и кърмене, скорошни операции в зоната или имплантирани електронни устройства (пейсмейкъри и др.)

9. Има ли странични или нежелани ефекти?

Въпреки, че процедурата няма странични ефекти, някои хора могат да изпитат лека мускулна треска в третираните зони.

10. Колко често могат да се правят процедури с Wonder Face?

Препоръчваме процедурата да се прави два пъти седмично с минимум 24 часа отстояние между сесиите.

11. Какви индикации могат да бъдат третирани с Wonder Face?

Wonder Face предлага няколко уникални протокола – тонизиране, лифтинг, възстановяване (изключително подходяща след други, по-инвазивни процедури, както и след акне), програма за кожна текстура (подходяща при по-широки пори, неравна текстура). Всяка от тях адресира различни индикации и проблеми. Вашия терапевт ще комбинира протоколите спрямо индивидуалните нужди на кожата ви.

12. Как да се грижа за кожата след процедура?

Няма специфична грижа за кожата след процедура с Wonder Face, тъй като тя не крие рискове и странични ефекти. Както при всички други процедури, за да запазите и подобрите резултатите си препоръчваме ежедневна употреба на висок слънцезащитен фактор SPF50+ и хидратация.

Виж цените на процедурите с Wonder Face в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Wonder Face в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация