LPG CELLU M6 ALLIANCE

Вече повече от 25г. LPG изпреварва своето време. Патентованите технологии за третиране на съединителната тъкан, продължават да еволюират и да изненадват със своя положителен ефект върху здравето и красотата. Досега нито една техника не се е обосновавала с научни изследвания в борбата с мастните натрупвания, устойчиви на диети и упражнения. Ефективността на LPG технологиите е подкрепена от над 85 научни проучвания и 50 публикации, които популяризират LPG в световен мащаб като лидер в механичното разграждане на мастните натрупвания. Лошите хранителни навици и модерният, заседнал начин на живот се превърнаха в основните фактори, довели до повсеместна епидемия (обезитет), която непрестанно повишава нивата на затлъстяване. Локализираните, мастни натрупвания са устойчиви на диети и спорт, тъй като мастните клетки притежават намалена способност да разграждат мазнините (снижени липолитични свойства).

Целулитът засяга 90% от жените, дори и тези от тях, които водят много активен начин на живот. Той е резултат не само от натрупаните мастни клетки в зоната, но и от задържането на вода в организма. Има няколко вида целулит.

AQUEOUS CELLULITE – този тип се получава от задържането на вода поради прекалено слаб кръвен и лимфен поток. За да се премахне този вид целулит, токсините трябва да се изхвърлят от тялото чрез стимулирането на циркулационните процеси.

ADIPOSE CELLULITE – този тип целулит се свързва преди всичко с наднорменото тегло. Таргетират се мастните клетки с цел да се свият и да намалят обема си.

FIBROUS CELLULITE – Фиброзният целулит често е болезнен, а премахването му е най-трудно. Първите няколко процедури целят да омекотят тъканта, а след тях работим за пълното му премахване.

Какво представлява Ендермологията?

Ендермологията е наука за стимулация на клетките, разработена от LPG. Тя реактивира активността на латентните клетки, намиращи се в дълбочина, като по механичен път стимулира кожата – 100% естествена и неинвазивна технология, която цели да намали обиколката и в същото време да подобри текстурата й.

Какво отличава LPG Cellu M6 Alliance?

Съвършено нов работен накрайник

Последното десето поколение на LPG Endermologie – Cellu M6 Alliance e 3 пъти по-ефективно от предходните модели.

Иновацията при Alliance (за разлика от двете ролки при всички досегашни модели) е комбинация от един ролер и моторизиран клапан, които чрез последователно засмукване третират директно адипоцитите (мастните клетки) и фибробластите (клетките, които образуват колаген и еластин).

WiFi таблет и EndermoScan система

Благодарение на свързания към LPG Alliance таблет и новата диагностична система EndermoScan, с която машината е оборудвана, уникалната грижа на Еndermologie® е прецизно съобразена с нуждите на всеки клиент, а продължителността на процедурата и протоколите на работа се адаптират индивидуално.

Резултати

Редуциране на целулита

Лечението с новата патентована технология на LPG обработва механично мастните клетки, правейки клетъчните им мембрани по-меки и податливи. Тази стимулация помага на мастните клетки да намалят обема си по естествен начин, докато в същото време кожата се изглажда и стяга. Както и при предишните технологии ефективно се стимулира кръвния и лимфния поток. Alliance Skin Identity Sensor приспособява стимулацията към индивидуалния тип на кожата на клиента: интензитетът на лечението е оптимизиран и в същото време кожата не се уврежда по никакъв начин.

Заздравяване на кожата

Поради напълняване, бременност, стареене и други фактори, кожата постепенно губи от обема и тонусът си. Освен това отпускането на кожата влияе върху цялото тяло: определени зони са по-податливи към изброените по-горе фактори, сред които са вътрешни бедра, корем, ръце.

Използвайки новата патентована технология, Alliance endermologie® нежно стимулира фибропластите, които веднъж активирани, започват да синтезират колаген, хиалуронова киселнина и еластин. По този начин кожата се регенерира отвътре навън.

Намаляване тежестта в краката

Симптоми като тежки и болезнени крака или отоци в областта на глезени са в резултат от лошо оросяване на крайниците. Допълнително фактори, които влияят негативно върху добрата циркулация в тялото, са няколко, сред които са прекалено дълго стоене на крак или продължително седене зад бюро, прекалено тесни дрехи или дори високата температура могат да нарушат правилното функциониране на циркулационната система.

Използвайки различните настройка на LPG Endermologie може да се влияе върху стимулирането на циркулацията в тялото, докато в същото време се облекчават симптомите на задържането на вода.

Технологията комбинира механична клапа и ролки, които работят в синхрон с цел да стимулират и мобилизират тъканта, за да започне тя да се възстановява.

Какво постига LPG Alliance?

Това, което отличава новата технология на френската компания, която стои зад патентоването на Lipomassage, e, че при новия апарат LPG Alliance се достигат едновременно няколко резултата:

  • По естествен начин се намалява обема на мастните клетки, което води до значително намаляване в обиколката.

  • Ефективно се стимулират фибропластите, които веднъж активирани, започват да синтезират по-голямо количество еластин, колаген и хиалуронова киселина. Чрез тези елементи кожата се заздравява и възвръща тонуса си.

  • Благодарение на микропулсациите кожата се заглажда, и целулитът видимо се редуцира.

Видими резултати само с 3 процедури LPG Alliance:

0%
стягане на кожата
0cm
намаляване на обиколката
0%
изглаждане на целулита
Процедури за ТялоЦена
LPG Cellu M6 Alliance
1пр LPG цяло тяло90лв
6пр LPG цяло тяло или Young Mom432лв
1пр LPG спа пр-ра тяло - ендермопунктура100лв
1пр LPG възстановяване след раждане - Young Mom90лв
1пр LPG (1/2 тяло - до 3 зони)70лв
6пр LPG (1/2 тяло - до 3 зони)330лв
1пр LPG експресна процедура на малка зона 50лв
6пр LPG експресна процедура на малка зона 240лв
LPG Endermowear трико50лв

Сходни процедури