Вагинално подмладяване с Forma V

Неаблативна, радиочестотна процедура без възстановителен период

С напредването на възрастта и най-вече след раждане, в женското тяло настъпват много промени и някои от тях не са положителни. Най-забележими са промените във външния вид и функционалността на вагината ви. Жените могат да изпитат вагинално отпускане, което може да доведе до намаляване на сексуалното удоволствие, инконтиненция или загуба на влагалищна влажност. В миналото единственият начин за справяне с тези проблеми беше чрез инвазивна вагинална хирургия.

Вагинално подмладяване и превенция на инконтиненцията с Forma V

FORMA V се използва неаблативна радиочестотна енергия, която нежно загрява вагиналната лигавица и външните устни тъкани в продължение на до 30 минути. FORMA V е единственият апарат, който автоматично следи температурата на вагиналната лигавица, като по този начин осигурява най-доброто възможно лечение за стягане на вагината. Вагиналното подмладяване с Forma-V се използва за превенция на инконтиненцията, стягане и подмладяване на самия вагинален канал, както и на външните полови органи.

Вагинално подмладяване с Forma V - апликатор

УКРЕПВАНЕ И ПОДОБРЯВАНЕ НА КОНТРОЛА

Радиочестотната енергия помага за загряване на тъканите, укрепвайки мускулите на тазовото дъно, което води до подобряване на контрола при инконтиненция. Тя също така стяга мускулите на вагиналната стена и подобрява вагиналната сухота. Forma V може да се използва и външно за подобряване на загубата на колаген в големите срамни устни. Това е нежно и неаблативно лечение.

Вагинално подмладяване с Forma V

Какво представлява Forma V?

Forma V е революционен метод за вагинално подмладяване, който използва силата на радиочестотната енергия (RF). По време на лечението с Forma V радиочестотната енергия се прилага към вътрешния вагинален канал и външните срамни устни. Това дълбоко стимулира вагиналната тъкан и увеличава производството на колаген и еластин за стягане на тъканите и мускулите в тази област.

Какво се случва по време на вагиналното подмладяване с Forma V?

Вагиналното подмладяване с Forma V се извършва като амбулаторна процедура. След вагиналното подмладяване повечето пациенти могат веднага да се върнат у дома. За да започнете вагиналното подмладяване, внимателно ще бъде измерена дължината на вагиналния канал. Това се прави, за да се гарантира, че по време на лечението апликатора на FormaV няма да бъде поставена по-далеч от необходимото. В зоните за третиране ще бъде приложен локален анестетик. Преди началото на процедурата върху апликатора ще бъде нанесено малко количество гел, за да се гарантира комфортът на пациента.

След като апликатора на FormaV бъде въведена във вагиналния канал, тя ще бъде бавно завъртяна, за да се осигури равномерно разпределение на радиочестотната енергия по стените на влагалището. Когато тази радиочестотна енергия се доставя до стените на влагалището, тя подпомага пренастройването на колагена и свиването на влагалището. Нашите дерматолози ще третират равномерно цялата дължина на вагиналния канал, за да осигурят възможно най-добри резултати. Общото време на процедурата за вагинално подмладяване ще варира при различните пациенти и ще зависи от точния план на лечение, определен от нашия екип от дерматолози.

След процедурата с Forma V може да почувствате лека чувствителност и подуване в областта на третиране. Повечето жени могат да се върнат към обичайните си дейности веднага след лечението. Трябва да се въздържате от сексуални контакти в продължение на една седмица след лечението, за да позволите на тялото си да се възстанови напълно.

Какви резултати можете да очаквате от вагиналното подмладяване с Forma V?

След първата процедура с Forma V постепенно ще започнете да забелязвате разлика в състоянието на срамните устни и вагината. Външните тъкани ще изглеждат по-привлекателни, а вагиналният канал ще продължи да се стяга и да увеличава твърдостта си. Ще забележите увеличаване на естественото овлажняване, както и намаляване на стрес инконтиненцията при уриниране. Резултатите от лечението са най-видими от около две седмици след първото Ви посещение. Те трябва да продължат да се подобряват в хода на програмата за лечение, тъй като в зоната се появяват нов колаген и еластин, както и се засилва кръвообращението.

Forma v b and a

За кого вагиналното подмладяване с Forma V е подходящо?

Вагиналното подмладяване е подходящо за здрави жени с реалистични очаквания, които искат да подобрят функционалността на влагалището или които са претърпели промени във влагалището вследствие на раждане или процеса на стареене. FormaV може да бъде идеалното лечение, ако искате да лекувате вагинална сухота, болезнен полов акт, инконтиненция или искате да подобрите вагиналното стягане и естетиката.

Вагиналното подмладяване с FormaV може да лекува:

  • Вагинална отпуснатост
  • Вагинален дискомфорт
  • Вагинална сухота
  • Болезнен полов акт
  • Уринарна инконтиненция
  • Намалена вагинална лубрикация
  • Липса на сексуално удоволствие

Има ли рискове при вагиналното подмладяване с Forma V?

Благодарение на вградения в апликатора сензор, Forma V непрекъснато следи точното количество изходна енергия за стимулиране на колагеновото ремоделиране и регенерацията на тъканите, без да причинява вреда на кожата или вагиналната лигавица. Вградените функции за безопасност следят температурата на тъканите, за да предотвратят прегряване, а самата процедура отнема само няколко минути.

Има ли възстановителен период след вагиналното подмладяване с Forma V?

Поради нежния, неаблативен характер на радиочестотната енергия, радиочестотният ток загрява тъканта на вагиналната лигавица и срамните устни, създавайки неаблативно, нежно подмладяване. Forma V е безболезнено лечение, не се изискват следоперативни грижи и пациентите могат незабавно да се върнат към нормалните си дейности, включително сексуална интимност, коитус, вагинална стимулация, както и спортни дейности и нормални дейности от ежедневието.

Болезнена ли е вагиналното подмладяване с Forma V?

Това нехирургично и безболезнено лечение за стягане на влагалището е разработено за справяне както с вътрешните, така и с външните симптоми на вагиналната атрофия. Тънкият апликатор може да укрепи и подмлади вагиналния канал, като доставя контролирана радиочестотна енергия на 360-градуса. Същата мощна енергия се прилага към външната тъкан, за да се стегнат и оформят срамните устни бързо и удобно.

Вагинално подмладяване с Forma V - противопоказания

Енергийните процедури не са подходящи за всеки и крият някои рискове. Forma V не е подходящ, когато имате активни инфекции, вирусни, гъбични или бактериални заболявания, възпалителни състояния на кожата или рак на кожата. Рисковете могат да включват: зачервяване, подуване, белези или промяна на пигментацията. Не забравяйте да се консултирате с Вашия лекуващ лекар, преди да изберете това лечение.

Виж цените на процедурите с FORMA V в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за FORMA V в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Bannerзапиши консултация