Нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting

Разработен в Испания от водещи специалисти в областта на машините за естетични процедури, Wonder® е Sculpting първият и единствен апарат за нервно мускулна и електромагнитна стимулация

Редовните физически натоварвания са незаменими за поддържане на тялото ни здраво. Независимо какъв тип натоварване ще изберете за поддържане на здравето си – плуване, ходене, бягане или фитнес, трябва да отделите голяма част от времето си в активната част от деня. Съществуват обаче многобройни технологии, които ни помагат да постигнем върхови постижения в областта на физическата подготовка за изключително кратко време.

нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting
Wonder Sculpting
Wonder logo

Нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting

Разработен в Испания от водещи специалисти в областта на машините за естетични процедури, Wonder®  Sculpting е първият и единствен апарат за нервно мускулна и електромагнитна стимулация.

Само две 25-минутни сесии седмично са достатъчни, за да се сдобиете с мускулесто и дефинирано тяло за кратко време. Процедурата Wonder Sculpting води до същото мускулно развитие, метаболитни промени и калориен прием като няколко часа тренировки във фитнеса. Wonder® произвежда 52 000 силни и дълбоки мускулни контракции само за 25 минути, на рекордна дълбочина от 15 сантиметра.

Какво представлява нервно мускулната стимулация Wonder Sculpting

нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting

Нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting е революционната процедура, която ви позволява да изградите мускулатура и да премахнете излишните мазнини в рамките на няколко сеанса. Една процедура нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting се равнява на няколко часа физическо натоварване във фитнеса.

Wonder® е първият и единствен апарат, който едновременно комбинира фокусирана електромагнитна и високоинтензивна селективна невростимулация, което стимулира растежа на мускулите, докато изгаря мазнините в корема, задните части, ръцете и краката едновременно. Виж как работи Wonder Sculpting:

Очаквани резултати от нервно мускулната стимулация Wonder Sculpting

 • Изгаряне на упорити мазнини
 • Увеличаване на мускулната маса
 • Подпомагане на мускулната рехабилитация
 • Намаляване на целулита
 • Повдигнати и оформени седалищни части
 • По-стегната кожа и тазово дъно
 • Скулптурирани коремни мускули
 • Подобрен мускулен тонус
 • Подобрена сила на мускулите на Кегел
 • Повишен метаболизъм на тялото
 • Подобрен контур, форма и стойка на тялото
 • Лечение на сексуалната дисфункция

Как работи нервно мускулната стимулация Wonder Sculpting

За разлика от всички други машини за електромагнитна стимулация, предлагани на пазара, нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting предлага 100% естествена алтернатива: машината изпраща нервни импулси, които причиняват мускулни контракции също както мозъка прави това при физическо натоварване. Процесът е подпомогнат от електромагнитна стимулация за постигане на висока честота на повторение редувана с моменти на релаксация. В процедурата могат да бъдат включени до 6 мускулни групи едновременно, така че в рамките на 25 минути да бъде извършена една пълноценна тренировка за цялото тяло.

Нервно мускулната стимулация се различава от широко популярната електромагнитна мускулна стимулация с това, че достига на голяма дълбочина в тялото (до 16 см). Така тя има способността да въздейства, както на напречно набраздената мускулатура така и на гладката по стените на кръвоносните съдове и органите. Благодарение на дълбокото си въздействие нервно мускулната стимулация се понася по-леко, без усещане за изтръпване или боцкане с иглички, което е често срещано при мускулните електро стимулации.

Нервно мускулната стимулация е особено подходяща за рехабилитация. Тя спомага за възстановяване на тъканите, органите, нервите и мускулите, които са загубили нормалната си функция в резултат на заболяване или нараняване. Нервно мускулната стимулация е незаменима при лечението на заболявания нервите водещи до ограничаване на активните движения, намаляване на силата и хипотрофия на мускулите. Комбинацията от нервно мускулна и електро магнитна стимулация дава двойно по- добър резултат. Подобрява кръвообращението и храненето на тъканите, намалява застойните явления и продукти на умора. Ритмичната контракция на мускулите подобрява кръвната циркулация, обмена на веществата и активира метаболизма в третираните зони.

Ключови предимства на нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting

Wonder Sculpting Muscule focused

Защо да избера нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting

Най-бързият начин за изграждане на мускули
Прочетете повече
една 25 минутна процедура се равнява на 3 часово умерено натоварване във фитнес зала
Без изпотяване и без умора
Прочетете повече
укрепете мускулите си, физически усилия, и изгаряйте калории, докато го правите
Бърза и комфортна процедура
Прочетете повече
с помощта на няколко апликатора процедурата работи върху 6 различни мускула едновременно
Безопасна и ефективна процедура
Прочетете повече
нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting е неинвазивна процедура с много приложения едновременно
Предишна
Следваща

Нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting - противопоказания

нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting

Нервно мускулната стимулация Wonder Sculpting е изключително безопасна, 100% натурална и подходящи за всеки, пол и възраст. Въпреки това, съществуват състояния при които тези процедури не са подходящи:

 • Бременност и кърмене
 • Имплантирани електронни устройства в тялото;
 • Епилепсия;

Също така, нервномускулната стимулация Wonder Sculpting не може да се прави на пациенти с тежки форми на автоимунни, ендокринни, кардиологични, метаболитни и други заболявания.

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Bannerзапиши консултация