Радиочестотен лифтинг Venus Legacy

Неинвазивно решение за намаляване на фините линии и бръчки

Според неотдавнашно проучване на Американското дружество по дерматологична хирургия, една от основните причини, поради които потребителите се обръщат към козметични процедури, е желанието им да изглеждат толкова млади, колкото се чувстват, или да изглеждат по-добре за възрастта си. Независимо дали пациентите ви виждат нови бръчки и линии поради кумулативното въздействие на излагането на слънце или отпусната, отпусната кожа, свързана със стареенето, нормално е да искат да стегнат и подобрят тонуса на кожата си, за да представят отново най-доброто си лице. Намаляването на бръчките продължава да бъде сред най-популярните процедури на съвременния естетичен пазар.

VenusLegacyLogoWhite

Неоперативен радиочестотен лифтинг с Venus Legacy™, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), и в същото време безопасна и щадяща кожата.

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF)пулсиращи магнитни полета (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Зони за третиране

ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

Зони за третиране Лице

Терапията с Venus Legacy™ оформя и скулптурира неоперативно контура на лицето и шията, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Зоната на околоочния контур е често проблемна и се повлява изключително добре с Venus Legacy. Резултатите се дължат на протокола за работа, който включва непрекъснатата работа на Електромагнитните полета и по-ниска степен на загряване с Радиочестота.

Уникалното при Venus Legacy™:

Електромагнитни импулси

Стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород. Това води до разнасяне на торбички под очите и засилва регенерирането на кожата в третираната зона. Стимулират синтеза на колаген, благодарение на което се възстановява контура на лицето, кожата става по-млада и стегната.

Мултиполярна радиочестота (RF)

Доставя бързо, безболезнена и равномерно топлина в дълбоките слоеве на кожата и тъканите.

Загряването стимулира синтеза на колаген и еластин, което възстановява контура и прави кожата гладка и еластична. Venus Legacy™ доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), която в същото време е безопасна и щадяща кожата. 

VariPulse™ (VP)

Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко и концентрирано проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. В зони като двойна брадичка, бузи и др.  се намалява обема на мастните клетки, в следствие на което контура на лицето и скулите се оформят, видимо се редуцира двойната брадичка,кожата се стяга и тонизира.

Вграден термометър

Апаратът има вграден в работната глава термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за постигане на оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина и същевременно не позволява превишаване на пределната температура

Процедурата радиочестотен лифтинг Venus Legacy

Venus Legacy Лице

По един абсолютно безопасен и приятен начин Venus Legacy™:

Радиочестотният лифтинг с Venus Legacy™ чудесно се комбинират с други естетични процедури, за постигане на перфектни и дълготрайни резултати. Процедурата постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони.

Радиочестотният лифтинг с Venus Legacy™ е препоръчително е да се направи в пакет от 6 до 8 процедури веднъж седмично.

Радиочестотният лифтинг с Venus Legacy™ за лице се извършва за около 30 мин. няма странични ефекти и възстановителен период.

Радиочестотният лифтинг с Venus Legacy™ чудесно се комбинира с лифтинг програмите за лице на LPG Alliance по метода Endermolift™ с новият работен накрайник за лице Ergolift.

Синергията от двата апарата дава възможност за постигане на максимален и още по-бърз ефект.

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

Комбинирана терапия с Venus Legacy

Преди и след

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

Виж цените на процедурите с Venus Legacy в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Venus Legacy в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация