Радиочестотен лифтинг Venus Legacy

Неоперативен радиочестотен лифтинг с Venus Legacy™, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), и в същото време безопасна и щадяща кожата.

Venus Legacy Лице

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF)пулсиращи магнитни полета (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Зони за третиране:

ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

 • Намалява видимo бръчките

 • Стяга и изглажда кожата

 • Редуцира двойна брадичка

 • Стяга и тонизира кожата

 • Намалява торбички около очите

 • Повдига зоната около очи, скули, вежди

 • Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте

Зони за третиране Лице

Терапията с Venus Legacy™ оформя и скулптурира неоперативно контура на лицето и шията, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Зоната на околоочния контур е често проблемна и се повлява изключително добре с Venus Legacy. Резултатите се дължат на протокола за работа, който включва непрекъснатата работа на Електромагнитните полета и по-ниска степен на загряване с Радиочестота.

Уникалното при Venus Legacy™:

1. Електромагнитни импулси

Стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород. Това води до разнасяне на торбички под очите и засилва регенерирането на кожата в третираната зона. Стимулират синтеза на колаген, благодарение на което се възстановява контура на лицето, кожата става по-млада и стегната.

2. Мултиполярна радиочестота (RF)

Доставя бързо, безболезнена и равномерно топлина в дълбоките слоеве на кожата и тъканите.

Загряването стимулира синтеза на колаген и еластин, което възстановява контура и прави кожата гладка и еластична. Venus Legacy™ доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), която в същото време е безопасна и щадяща кожата. 

3. VariPulse™ (VP)

Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко и концентрирано проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. В зони като двойна брадичка, бузи и др.  се намалява обема на мастните клетки, в следствие на което контура на лицето и скулите се оформят, видимо се редуцира двойната брадичка,кожата се стяга и тонизира.

4. Вграден термометър

Апаратът има вграден в работната глава термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за постигане на оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина и същевременно не позволява превишаване на пределната температура

Процедурата

По един абсолютно безопасен и приятен начин Venus Legacy™:

 • Стимулира производството на колаген и еластин в кожата

 • Стяга и изглажда кожата

 • Редуцира бръчки и торбички около очите

 • Оформя скулите и контура на лицето

 • Стяга и тонизира на кожата на шия и деколте

 • Редуцира двойна брадичка

 • Оформя скулите и контура на лицето

 • Изглажда на бръчките и линиите около устата

Процедурите с Venus Legacy™ чудесно се комбинират с други естетични процедури, за постигане на перфектни и дълготрайни резултати. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони.

Препоръчително е да се направи пакет от 6 до 8 процедури веднъж седмично.

Процедурата за лице се извършва за около 40 мин. няма странични ефекти и възстановителен период.Чудесно се комбинира с лифтинг програмите за лице на по метода Endermolift™ с новият работен накрайник за лице  Ergolift. Синергията от двата апарата дава възможност за постигане на максимален и още по-бърз ефект.

Преди След

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

Терапия с Venus Legacy и LPG Endermolift

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy извършват

Сходни процедури