Лазерно подмладяване с Nd:Yag /1064 nm/

Лазерното подмладяване е високо технологична, нетравматична процедура, която намалява белезите на стареене, като постига перфектен, свеж вид на кожата.

Чрез нея се постига комплексно третиране на всички белези, вследствие на генетични, възрастови промени или фотостареене – розацея, разширени пори, пигментации, неравности по релефа, фини бръчки.  Процедурата е доказано ефективна за стимулиране синтеза на нов колаген.

Колагеновите и еластиновите  фибри, както и хиалуроновата киселина са основните структури в дермата, отговорни за еластичността и хидратацията на кожата.

Лазерно подмладяване

С напредване на възрастта и излагането на ултравиолетова радиация, колагеновите и еластиновите фибри се отпускат. Намалява тяхната еластичност, както и производството на хиалуронова киселина.

При процедурата лазерно подмладяване, горния слой на дермата се загрява до определена температура и тя променя своята структура. Този процес стимулира фибробластите да произвеждат нови колагенови и еластинови нишки. Малките кръвоносни съдове се редуцират, пигментациите изсветляват, разширените пори се свиват, кожата видимо се изглажда и фините бръчици намаляват. На местата с атрофични белези състоянието на кожата видимо се подобрява.

Виж цените на процедурите Лазерно подмладяване в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за лазерно подмладяване в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация