Cynosure Logo Black - 300px

Лазерна система Cynosure Elite+

за безкомпромисни резултати в Skin Line

Cynosure е американска компания – създател на Александритния лазер и световен лидер в производството на лазерни системи, предназначени за лазерна епилация, естетични и медицински цели.

Към момента Cynosure притежава 37 патента в САЩ и 14 различни лазерни системи, които се използват в над 60 страни по света.

Cynosure е най-познатата и доказана марка лазерни системи – еталон за качество на процедурите и нарицателно за „лазерна епилация“ в света със стотици клинични проучвания.

Лазерна епилация със Cynosure Elite+

Cynosure Elite+ е най-бързия и най-ефективен лазер в света за лазерна епилация.

Cynosure Elite+ е медицинска лазерна платформа, която комбинира два отделни лазера –

 • Александритен лазер (755nm) – „тежката артилерия“ в лазерната епилация – единственият лазер, доказано ефективен при тънки и фини до светли косми, подходящ при I, II, III и IV фототип кожа. Клиничните проучвания показват 79% намаляване на нежеланото окосмяване само след 3 процедури.
 • Nd:YAG лазер (1064nm) – със своята дължина на вълната мощният Nd:YAG лазер е най-безопасният и едновременно ефективен лазер за обработване на по-тъмни кожи – от V до VI фототип както и кожа с тен

На практика, лазерната платформа Cynosure Elite+ е първата такава в България, обхващаща абсолютно всички фототипове кожa и окосмяване.

Предимства на лазерната епилация със Cynosure Elite+?

 • по-малък брой необходими лазерни сесии – Elite+ е два пъти по-мощна медицинска платформа от конкурентните системи на пазара и има възможност да излъчва много бързо огромно количество енергия. Това прави успеваемостта на Cynosure Elite+ за една процедура много по-голяма в сравнение с другите лазери, постигайки крайния резултат с много по-малко на брой лазерни процедури

 • голям лазерен спот – 24мм работно лазерно поле, позволяващо третирането на 44% по-голяма площ за всеки лазерен импулс (в сравнение със стандартните 15мм) и много по-бързи процедури. Големината на лазерния спот дава допълнителна възможност за по-дълбоко проникване в кожата – изключително важно в последните или поддържащите процедури от курса процедури лазерна епилация.

 • успешно третиране дори и на фини и тънки до светли косми. След няколко процедури лазерна епилация, освен намаляване, се наблюдава и силно изстъняване и изсветляване на окосмяването, което е най-голямото предизвикателство за почти всички лазерни системи. Cynosure Elite+ предлага разнообразие от размери на лазерния спот и дължина на импулса от 0,5ms до 300ms, което позволява на оператора да третира ефективно дори и най-фините и светли косми

Самостоятелно функционира и охладителна система Cryo 6 на Zimmer MedizinSystems / Ecocool на Ecomed, с възможности за охлаждане до – 40°C, специално създадена за осигуряване на максимален комфорт, липса на болка и парене по време на естетични лазерни процедури.

За кого е подходящa лазерна епилация със Cynosure?

За всеки! Започвайки процедури лазерна епилация, Cynosure ще Ви спести не само време, но и финансови средства, поради по-малкото на брой процедури, които ще направите в пълния курс лазерна епилация.

Нещо повече, крайният резултат, измерван в процент намаляване на окосмяването е несравним спрямо други лазерни системи.

В тази връзка точно тази лазерна система се предпочита от пациенти, които вече са провели курс лазерна епилация с други лазерни системи, достигнали са максималния за тях резултат или съответно незадоволителен такъв.

Upper-Lip-Before-Elite+Upper-Lip-After-Elite+
Mens-Beard-Before-Elite+NdYAGMens_Beard-After-Elite+NdYAG

Какъв резултат може да очаквате след 1 процедура?

Лазерното излъчване унищожава космeния фоликул само когато той е във фаза на растеж или не повече от 20% от една процедура. Това е максималният резултат, който може да се очаква от 1 процедура лазерна епилация. Ето защо, за да се постигне крайния резултат, е необходимо извършването на няколко процедури, за да бъдат обработени всички косми докато са в тази фаза.

Резултатите са най-видими след първите процедури, когато окосмяването е най-тъмно, гъсто и твърдо. Тук почти всички лазерни системи показват добри резултати. След това обаче, повечето стават неефективни и единственото, което постигат, е временно забавяне на растежа му.

Зони като крака и ръце както и лице при жените и гръб при мъжете са зони, които най-често се обработват с епилатор или кола маска, в следствие на което окосмяването в тези зони става все по-фино и слабо пигментирано. Такъв вид окосмяване се повлиява много трудно и незадоволително от повечето лазери на пазара и изисква доставяне на висока енергия за кратко време (малка дължина на импулса).

Cynosure е една от малкото лазерни системи, която работи едновременно с две флаш лампи. В комбинация с два пъти по-голямата мощност на тази лазерна система (изискваща захранване от 32А) и възможността да произведе огромно количество енергия за изключително кратко време (макс. 5ms), тази лазерна система е способна да поялияе успешно дори най-тънките и непигментиране косми. Повече за лазерната епилация тук.

Защо Александритният лазер на Cynosure е най-ефективният лазер за лазерна епилация?

 • много по-малко на брой необходими процедури. Поради голямата мощност на тази лазерна система, всяка процедура е няколко пъти по-ефективна от процедури с др. лазерни системи

 • много по-добър резултат – до 97% намаляване на окосмяването. (при максимум 60-70% при почти всички други лазерни системи)

 • третира успешно фини и тънки до светли косми. (почти всички лазерни системи са ефективни само при първите 1-2 процедури и при гъсто и тъмно окосмяване). Това прави точно тази лазерна система една от най-ефективните лазерни системи за зоните на лицето както и при зона цели крака, където най-често използваните методи са пинсета, епилатор и кола маска, което е довело до по-изстъняло и непигментирано окосмяване.

 • минимален риск от процедурата. Всички лазерни процедури в Skin Line се извършват от медицински лица, което свежда риска от процедурите до минимум.

Кой друг се довери на Cynosure?

Повече информация за Cynosure Elite+ можете да намерите на страницата на производителя.

 • 8 центъра Premier Laser & Skin – Лондон и др.

 • 7 центъра ProSkin clinics – Лондон и др.

 • The Angel laser clinic – Лондон

 • Skin Oasis clinic – Лондон

 • Le Centre esthetique – Париж

 • Centre Victoire Haussmann – Париж

 • Haut- & Lasercentrum – Берлин

 • Clinica Londres – Мадрид, Барселона

 • Romeo and Juliette – Ню Йорк

 • LaserTouch aesthetics – Ню Йорк

 • Brenwood Medical Group & Laser center – Лос Анджелис

 • Santa Monica Skin – Лос Анджелис

 • Clinika Goldman – Саоло Паоло

 • Medical Village – Дубай

 • The butterfly effect – Сидни

Други процедури със Cynosure Elite+

 • Лазерно подмладяване (Nd:YAG 1064nm)

 • Трайно премахване на разширени капиляри, хемангиоми, съдови звезди (Nd:YAG 1064nm)

 • Трайно премахване на разширени капиляри, хемангиоми, съдови звезди (Nd:YAG 1064nm)

 • Премахване на пигментни лезии (Alex 755nm)

Лазерна епилацияЦена
Лазерна епилация Жени
Вежди 30лв
Цяло лице 140лв
Горна устна28лв
Брадичка малка32лв
Брада55лв
Брадичка малка + Шия70лв
Бакембарди35лв
Бузи (вкл. скули)53лв
Врат50лв
Шия50лв
Подмишници50лв
Пубис100лв
Бикини линия60лв
1/2 Ръце85лв
Цели ръце140лв
Пръсти30лв
Рамене80лв
Гръб170лв
Кръст90лв
Корем85лв
Коремна линия35лв
Гърди100лв
Гърди линия35лв
Зърна30лв
Цели крака 400лв
Подбедрици 190лв
Бедра280лв
Задни части105лв
Лазерна епилация Мъже
Уши30лв
Нос30лв
Вежди30лв
Горна устна35лв
Брадичка малка32лв
Брада60лв
Бакембарди35лв
Линия брада53лв
Врат55лв
Шия55лв
Подмишници50лв
Интимна зона105лв
1/2 Ръце110лв
Цели ръце200лв
Пръсти30лв
Рамене110лв
Гръб245лв
Гръб + Рамене310лв.
Кръст120лв
Корем120лв
Коремна линия40лв
Гърди140лв
Гърди линия40лв
Зърна30лв
Цели крака500лв
Подбедрици250лв
Бедра350лв
Задни части125лв

Сходни процедури