Cynosure Logo

Лазерна система Cynosure Elite+

за безкомпромисни резултати в Skin Line

Cynosure е американска компания – създател на Александритния лазер и световен лидер в производството на лазерни системи, предназначени за лазерна епилация, естетични и медицински цели.

Към момента Cynosure притежава 37 патента в САЩ и 14 различни лазерни системи, които се използват в над 60 страни по света.

Cynosure е най-познатата и доказана марка лазерни системи – еталон за качество на процедурите и нарицателно за „лазерна епилация“ в света със стотици клинични проучвания.

Лазерна епилация със Cynosure Elite+

Cynosure Elite+ е най-бързия и най-ефективен лазер в света за лазерна епилация.

Cynosure Elite+ е медицинска лазерна платформа, която комбинира два отделни лазера –

  • Александритен лазер (755nm) – „тежката артилерия“ в лазерната епилация – единственият лазер, доказано ефективен при тънки и фини до светли косми, подходящ при I, II, III и IV фототип кожа. Клиничните проучвания показват 79% намаляване на нежеланото окосмяване само след 3 процедури.
  • Nd:YAG лазер (1064nm) – със своята дължина на вълната мощният Nd:YAG лазер е най-безопасният и едновременно ефективен лазер за обработване на по-тъмни кожи – от V до VI фототип както и кожа с тен.

На практика, лазерната платформа Cynosure Elite+ е първата такава в България, обхващаща абсолютно всички фототипове кожa и окосмяване.

Предимства на лазерната епилация със Cynosure Elite+?

Самостоятелно функционира и охладителна система Cryo 6 на Zimmer MedizinSystems / Ecocool на Ecomed, с възможности за охлаждане до – 40°C, специално създадена за осигуряване на максимален комфорт, липса на болка и парене по време на естетични лазерни процедури.

За кого е подходящa лазерна епилация със Cynosure?

За всеки! Започвайки процедури лазерна епилация, Cynosure ще Ви спести не само време, но и финансови средства, поради по-малкото на брой процедури, които ще направите в пълния курс лазерна епилация.

Нещо повече, крайният резултат, измерван в процент намаляване на окосмяването е несравним спрямо други лазерни системи.

В тази връзка точно тази лазерна система се предпочита от пациенти, които вече са провели курс лазерна епилация с други лазерни системи, достигнали са максималния за тях резултат или съответно незадоволителен такъв.

Какъв резултат може да очаквате след 1 процедура?

Лазерното излъчване унищожава космeния фоликул само когато той е във фаза на растеж или не повече от 20% от една процедура. Това е максималният резултат, който може да се очаква от 1 процедура лазерна епилация. Ето защо, за да се постигне крайния резултат, е необходимо извършването на няколко процедури, за да бъдат обработени всички косми докато са в тази фаза.

Резултатите са най-видими след първите процедури, когато окосмяването е най-тъмно, гъсто и твърдо. Тук почти всички лазерни системи показват добри резултати. След това обаче, повечето стават неефективни и единственото, което постигат, е временно забавяне на растежа му.

Зони като крака и ръце както и лице при жените и гръб при мъжете са зони, които най-често се обработват с епилатор или кола маска, в следствие на което окосмяването в тези зони става все по-фино и слабо пигментирано. Такъв вид окосмяване се повлиява много трудно и незадоволително от повечето лазери на пазара и изисква доставяне на висока енергия за кратко време (малка дължина на импулса).

Cynosure е една от малкото лазерни системи, която работи едновременно с две флаш лампи. В комбинация с два пъти по-голямата мощност на тази лазерна система (изискваща захранване от 32А) и възможността да произведе огромно количество енергия за изключително кратко време (макс. 5ms), тази лазерна система е способна да поялияе успешно дори най-тънките и непигментиране косми. Повече за лазерната епилация тук.

Защо Александритният лазер на Cynosure е най-ефективният лазер за лазерна епилация?

Други процедури със Cynosure Elite+

download 1

Кой друг се довери на Cynosure?

8 центъра Premier Laser & Skin – Лондон и др.
7 центъра ProSkin clinics – Лондон и др.
The Angel laser clinic – Лондон
Skin Oasis clinic – Лондон
Le Centre esthetique – Париж
Centre Victoire Haussmann – Париж
Haut- & Lasercentrum – Берлин
Clinica Londres – Мадрид, Барселона
Romeo and Juliette – Ню Йорк
LaserTouch aesthetics – Ню Йорк
Brenwood Medical Group & Laser center – Лос Анджелис
Santa Monica Skin – Лос Анджелис
Clinika Goldman – Саоло Паоло
Medical Village – ДубайThe butterfly effect – Сидни

Лазерна епилация цени на процедури и пакети в Skin Line:

Запиши консултация за лазерна епилация в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация