Почистване на лице

Ключът към здравата и сияйна кожа

В стремежа си към безупречен външен вид, често се фокусираме върху грима и козметичните продукти, забравяйки, че истинската красота произтича от здравата и добре поддържана кожа. Редовното почистване на лице е неизменна част от грижата за кожата, а професионалните процедури, извършени от добър козметик, осигуряват дълбоко почистване и подхранване, които трудно могат да се постигнат в домашни условия.

Почистването на лице е важна част от рутинната грижа за кожата. То помага за премахване на мъртвите клетки, замърсяванията и излишния себум, които могат да запушат порите и да доведат до акне, комедони и други кожни проблеми. Редовното почистване на лицето от козметик също може да помогне за подобряване на текстурата, цвета и еластичността на кожата.

В Skin Line Aesthetic Clinics предлагаме различни видове почистване на лице, адаптирани към индивидуалните нужди на всеки клиент. Нашите опитни козметици ще ви посъветват и препоръчат най-подходящата процедура за вас според индивидуалните нужди и особености както и типа кожа.

Видове почистване на лице

класическо почистване на лице

Класическо почистване на Лице

Класическото почистване на лице е нежно и подходящо за всички типове кожа, включително чувствителна кожа. Тази процедура включва разгримиране, ексфолиация, напарване, мануално почистване, дарсонвал с антибиотична/антибактериална пудра, маска и крем.

pochistvane na litse klasichesko 1

Дълбоко Почистване на Лице

Ако кожата ви е склонна към акне и комедони, дълбокото почистване на лице е идеалният избор за вас. Тази процедура осигурява цялостно почистване и подобрява текстурата на кожата.

pochistvane na litse mikrodermaabrazio

Почистване на лице с Микродермабразио

Микродермабразиото е процедура, която може да бъде добавена към класическото почистване на лице и ексфолира нежно кожата, премахвайки чрез лек вакуум мъртвите клетки от повърхността на кожата. Микродермабразио помога за изглаждане на текстурата на кожата, намаляване на фините линии и бръчки, и подобряване на еластичността на кожата.

класическо почистване на лице

Почистване на лице с Химичен пилинг

Химичният пилинг е процедура, която също може да бъде комбинирана с почистването на лице. Използва химичен разтвор за ексфолиране на кожата. Това може да помогне за изсветляване на тена, намаляване на петна, и подобряване на текстурата на кожата както и зоните с активно акне.

почистване на лице с кислородна хидратация

Почистване на лице с Кислородна хидратация

Чистият кислород може също да бъде добавен към почистване и има много предимства - - подобряване на циркулацията, изравняване на тена, хидратация и по-добро усвояване на продукти и съставки както и успокояващо кожата действие

Ползи от почистването на лице

Редовното почистване на лицето при козметик има много ползи за вашата кожа, включително:

Какво да очаквате от процедурата почистване на лице

Процедурата по почистване на лице обикновено трае около 50-75 минути. Първо, козметикът ще почисти лицето ви, за да премахне грима. След това се избира подходящ начин да ексфолира кожата според типа и нуждата на вашата кожа (дермабразио, ензимен пилинг, екфолиант, скраб). Следва напарване с вапузон и ръчна екстракция на комедони, след което затваряне на порите и регенерация посредством дарсонвал. Козметикът нанася почистваща маска и финален крем като при желание може да се добави преди финалния крем и кислородно насищане с чист кислород, който е подходящ за всеки тип кожа – успокоява и хидратира лицето.

След процедура за почистване на лице кожата може да е леко зачервяване и обикновено се успокоява до няколко часа. При тинейджъри и младежи с активно акне  и проблемна кожа понякога се наблюдава по-силно зачервяване и може да се наложи повторно посещение след 1-2 седмици.

Ако искате да се насладите на чиста, сияйна кожа, резервирайте час за почистване на лице при някой от нашите опитни козметици в София, Варна и Пловдив, които ще се погрижат за вашата кожа

Виж цените на процедурите почистване на лице в Skin Line или купи онлайн:

Запиши час за почистване на лице в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация