Venus Legacy

за третиране на целулит и отпусната кожа, за контуриране на тялото, за лифтинг и стягане на лице и шия

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от клетките и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Така мастните клетки в тялото свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. С помощта на Venus Legacy™, организмът добива нов навик да се самоподдържа в добра форма като принципът за постигане на максимални резултати е зона с големина А4 да бъде третирана минимум 10 минути и при по продължително обработване на зоната да се постигне селективна апоптоза на адипоцитните клетки. За създаване на тази памет в клетките, особено важни са първите ударни процедури, както и стриктно следване на пълния пакет по протокол.

VenusLegacyLogoWhite

Технологията на Venus Concept – Venus Legacy, направи революция в естетичната медицинска индустрия като неинвазивен метод за третиране на целулит и оформяне на тялото, за стягане на кожата на лицето и шията.

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат, използващ 4D™технология, който е сертифициран от американската FDA като нехирургичен метод за третиране на целулит и отпусната кожа, за контуриране на тялото, както и за лифтинг и стягане на лице и шия. 4D™ технологията е уникална комбинация между добре познатите и изпитани  методи – мултиполярна радиочестота (RF) и пулсиращо магнитно поле (PEMF) и иновацията – VariPulse™ (VP), в допълнение с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Съчетанието на тези енергии в една платформа прави революционен пробив и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Venus Legacy™ оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Venus Legacy ползва комбинация от 4 технологии, които работят в синергия за постигане на максимална ефективност, трайни резултати по отношение на намаляване на целулита, подобряване състоянието на кожата, лифтинг, оформяне и намаляване на обиколките, висока степен на безопасност и комфорт на процедурите.

1. Мултиполярна радиочестота (RF)

Радиочестота

Мултиполярната радиочестота на Venus Legacy™ е уникална, поради това, че тя прониква равномерно и концентрирано върху цялата повърхност, която се обработва. Тя загрява тъканта бързо, безболезнено и плътно в дълбочина до  3,5 см, достатъчна да обхване  подкожието, целулита и мастните натрупвания. Доставената енергия не се разсейва в други части на тялото, а е концентрирана в зоната, която се обработва, което дава възможност с Venus Legacy™ да се работи и върху пациенти с хормонални проблеми.

Мултиполярната радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън, като ускорява метаболизма, засилва кръвообращението и лимфния поток в зоната, увеличава FGF-2 протеина, който стимулира мембраната на клетката да стане по-рехава. Триглицеридите, които се намират в мастните клетки се разбиват и мастните киселини се източват през рехавата мембрана. Мастните киселини преминават в лимфата, а от там през черния дроб и бъбреците се изхвърлят от организма. Мастните клетки се дренират, свиват обема си, стимулира се процеса на колагенеза – производство на колаген и еластин, фибробластите се стягат. Създават се нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Резултатът е стегната, еластична и гладка кожа.

2. Пулсиращите магнитни полета (PEMF)

Електромагнитни полета

Технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия, иновация е в радиочестотните технологии, а нейните регенеративни възможности са научно доказани. Пулсиращите магнитни полета стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове. Подобрява се захранването на клетките и обогатяването им с хранителни вещества и кислород. Засилва се регенерирането на кожата в третираната зона и се подобряване нейния релеф. Кръвотокът  в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките.

3. VariPulse™ (VP)

Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. Енергията прониква по-концентрирано в засмуканата зона. Така обемът на мастните клетки се намалява и те се наместват правилно, а неравностите по кожата, в следствие на целулита, изчезват.

4. RealTime Thermal Feedback – вграден термометър за анализ на кожата

Venus Legacy™ притежава интегриран термометър в накрайника с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона. Той дава възможност за постоянен контакт и анализ на температурата на тялото, което позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса и постигане на оптимални резултати. В същото време се изключва риска от прегряване и изгаряне и се осигурява безопасност и комфорт по време на процедурата.

Процедурата Venus Legacy

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от клетките и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Така мастните клетки в тялото свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. С помощта на Venus Legacy™, организмът добива нов навик да се самоподдържа в добра форма като принципът за постигане на максимални резултати е зона с големина А4 да бъде третирана минимум 10 минути и при по продължително обработване на зоната да се постигне селективна апоптоза на адипоцитните клетки. За създаване на тази памет в клетките, особено важни са първите ударни процедури, както и стриктно следване на пълния пакет по протокол. Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата процедура. Производителите на Venus Legacy™ препоръчват пакет от 8-10 процедури един или два пъти седмично. Веднъж постигнат ефектът от терапията продължава над 18 месеца. Добре е тялото да се поддържа с много движение и  да се пие по 2-2.5 литра вода на ден. Хранителният режим трябва да бъде балансиран, да включва повече плодове и зеленчуци и да се избягват пържени и мазни храни.

Зони на тялото, които могат да се третират с Venus Legacy™:

Venus Legacy Тяло

Могат да бъдат третирани: бедра, седалище, корем, паласки, брич, ръце. В зависимост от конкретните нужди на клиента, може да бъде създадена индивидуална програма, чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане на всяка отделна технология.

Процедурите са изключително подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщането на добра форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони.

Клиника Skin Line има дългогодишен опит в комбинирането на апарати, използващи радиочестота с LPG програми и чрез индивидуално подготвени протоколи, включващи терапии с двата апарата постигаме перфектни и дълготрайни резултати.

Виж цените на процедурите Venus Legacy в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Venus Legacy в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация