Photofractional комплексно лазерно подмладяване

За сияйна кожа, която всеки ще забележи

Процедурата Stellar M22™ Photofractional комплексно лазерно подмладяване е цялостно решение за подмладяване на кожата, което е насочено към ранните или явни признаци на стареене.

Lumenis Stellar M22 Photofractional logo

Какво е Photofractional комплексно лазерно подмладяване

Lumenis® Photofractional™ е комплексно решение за подмладяване на кожата, което дава забележителни резултати като коригира всички признаци, свързани със стареенето на кожата, като възрастови и слънчеви петна, съдови лезии, неравномерна текстура и цвят на кожата.

Уникалната технология Photofractional комплексно лазерно подмладяване включва две изпитани решения: третиране на пигментациите и повърхностните васкуларни лезии с IPL (интензивна пулсираща светлина) и неаблативно обновяване на кожата ResurFX™.

Photofractional комплексно лазерно подмладяване изравнява тена, изглажда фините линии и бръчки и подобрява структурата на кожата на лицето за едно по-младежко и сияйно излъчване.

Как работи Photofractional комплексно лазерно подмладяване?

Stellar IPL - ResurX logo

Lumenis Stellar M22 IPL използва светлина с дължина на вълната, която се привлича от пигмента и повърхностните кръвоносни съдове в кожата. Тъмните петна, уврежданията от слънцето и нарушените капиляри абсорбират енергията от лазера. В резултат на това пигментните увреждания постепенно изсветляват, а спуканите кръвоносни съдове се затварят и накрая изчезват. Кожата ви остава по-чиста, по-равномерна и много по-светла!

Lumenis ResurFX™ използва фракциониран лазерен лъч, за да създаде мрежа от малки термични наранявания по повърхността на кожата ви. Вашият лекар ще избере най-подходящите за вас параметри и дълбочината на третиране, за да се справи с често срещани проблеми като белези от акне, разширени пори и стрии. ResurFX™ стимулира производството на нови колагенови и еластинови влакна в по-дълбоките слоеве на кожата, което с течение на времето води до по-стегната, гладка и стегната кожа.

Защо Photofractional комплексно лазерно подмладяване

  • Процедурата е подходяща за справяне с всички признаци на стареене.
  • Забележими резултати при пигментация, старчески и слънчеви петна, фини линии и цялостен вид на кожата.
  • Минимално време за възстановяване и незабавно връщане към натоварения ви начин на живот.
Photofractional комплексно лазерно подмладяване

Какво да очаквате след процедурата Photofractional комплексно лазерно подмладяване

Процедурата Lumenis® Photofractional™ работи върху кожата ви, като стимулира дълбоката регенерация на колаген в рамките на поредица от процедури. Още след първата сесия може да започнете да забелязвате подобрение на тена и пигментацията на кожата.

Процедурата работи на два етапа

  • третиране на пигментациите и повърхностните васкуларни лезии с IPL (интензивна пулсираща светлина) и
  • неаблативно обновяване на кожата ResurFX™.

За кого е подходяща процедурата Photofractional комплексно лазерно подмладяване

Photofractional комплексно лазерно подмладяване е процедура предназначена за пациенти с ранни или ясно изявени белези на остаряване – слънчеви петна (Lentigines seniles) или други видове хиперпигментации, повърхностни капиляри, фини линии и бръчки или леко отпускане на кожата.

Photofractional комплексно лазерно подмладяване изравнява тена, изглажда фините линии и бръчки и подобрява структурата на кожата на лицето за едно по-младежко и сияйно излъчване.

За кого процедурата Photofractional комплексно лазерно подмладяване е неподходяща - противопоказания

Photofractional комплексно лазерно подмладяване не е подходяща процедура за всеки и крие някои рискове. Photofractional™ не е подходяща, когато имате активни инфекции, вирусни, гъбични или бактериални заболявания, възпалителни състояния на кожата или рак на кожата. Рисковете могат да включват: зачервяване, подуване, белези или промяна в пигментацията. Ако страдате от някое от описаните по-горе заболявания или изпитвате някои от описаните по-горе симптоми не забравяйте да съобщите на вашият лекар по време на естетичната консултация преди процедурата.

Колко процедури Photofractional комплексно лазерно подмладяване са необходими

Обикновено са необходими около 3 процедури Photofractional комплексно лазерно подмладяване, за да се постигне видимо подобрение в структурата на кожата. Оптимални резултати обикновено се постигат след 3-5 процедури през интервал от 2-6 седмици. След приключване, ще продължите да виждате подобрения до шест месеца след процедурите.

Възстановяване след процедурата Photofractional комплексно лазерно подмладяване

Непосредствено след процедурата Photofractional комплексно лазерно подмладяване може да се появи известно зачервяване или подуване в зависимост от персонализираните настройки на процедурата. Обикновено отокът ще намалее след няколко часа, а зачервяването – бързо на следващия ден или през следващите няколко дни. Повечето пациенти са в състояние да се върнат към ежедневните си дейности още същия ден.

Прилики и разлики между процедурите Phofacial и Photofractional

Процедурата Photofacial – комплексно фото подмладяване с Lumenis Stellar IPL използва светлина с дължина на вълната, която се привлича от пигмента и повърхностните кръвоносни съдове в кожата. Тъмните петна, уврежданията от слънцето и нарушените капиляри абсорбират енергията от лазера. В резултат на това пигментните увреждания постепенно изсветляват, а спуканите кръвоносни съдове се затварят и накрая изчезват. Кожата ви остава по-чиста, по-равномерна и много по-светла!

Процедурата Photofractional – комплексно лазерно подмладяване е двустепенна и добавя към Photofacial – комплексно фото подмладяване процедурата Lumenis Stellar ResurFX™ която използва фракциониран лазерен лъч, за да създаде мрежа от малки термични наранявания по повърхността на кожата ви за да се справи с често срещани проблеми като фини линии и бръчки, белези от акне, разширени пори и стрии. ResurFX™ стимулира производството на нови колагенови и еластинови влакна в по-дълбоките слоеве на кожата, което с течение на времето води до по-стегната, гладка и стегната кожа.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Bannerзапиши консултация