Химичен пилинг

химичен пилинг

В Skin Line терапията се извършва от лекари-дерматолози, които ще изберат най-подходящите за нуждите на вашата кожа вид и дълбочина на пилинг, както и брой процедури.

Времетраенето на процедурата е около 30-45 минути. Дискомфортът, който пациентът изпитва е незначителен, зависи от използвания химичен агент и най-често се изразява в леко до умерено пощипване и парене по време на процедурата; порозовяване или зачервяване на кожата след процедурата, което отзвучава за часове или до няколко дни, както и повишено излющване на кожата до 7 дни след пилинга в зависимост от дълбочината. Подходящите сезони за провеждане на химичния пилинг са есента, зимата и пролетта.

Резултатът след провеждането курса терапии с химичен агент е видима промяна на кожата, която се дължи на подобряване тургура, изглаждане на фините и намаляване изразеността на по-дълбоките бръчки. Кожата е хидратирана, ревитализирана и сияйна. Регулира се мастната секреция, свиват се порите, стопира се активната фаза при леките и средно тежки форми на акне, заглаждат се белезите, премахват се неестетичните пигментации, уеднаквява се и се изглажда тена.

Химичният пилинг е една безопасна и ефективна процедура за лечение на различни кожни несъвършенства, която дава отлични естетически резултати.

Химичен пилинг в Skin Line правят:

Виж цените на процедурите с пилинги в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за пилинг в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация