Апаратни процедури за лице и тяло

На границата между класическата козметика и инвазивните естетични процедури, апаратните процедури за лице и тяло са достъпно средство за поддържане на вашата естествена красота. 

Апаратни процедури за лице

Лифтирайте, контурирайте и намерете своята увереност с процедури за оформяне на лицето в Skin Line. Нашите медицински разработени процедури за лице доказано стягат, изглаждат фините линии и бръчки, намаляват мазнините и ви помагат да поддържате по-дълго младежкия си вид. Говорете с нашите специалисти за апаратните ни процедури за лице още днес или си запишете консултация в една от нашите най-модерни клиники за естетика в България.

Апаратни процедури за тяло

Лифтирайте, контурирайте и намерете своята увереност с процедури за оформяне на тялото в Skin Line. Нашите медицински разработени процедури за оформяне на тялото доказано премахват или намаляват излишната кожа, мазнини или целулит, като ви помагат да изваяте идеалната си фигура. Говорете с нашите специалисти по оформяне на тялото още днес и си запишете консултация в една от нашите най-модерни клиники за естетика в България.

Виж цените на апаратните процедури в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за апаратна процедура в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация