THALGO – активна морска козметика

Thalgo

THALGO е ексклузивна френска линия, безспорен експерт в Морската козметология с повече от 50 години опит в грижата за кожата. THALGO изследва богатствата на Океана за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

От хилядолетия е известно изключителното въздействие на морските активни елементи за балансиране, ревитализиране и реминерализиране на организма. Още Еврипид е установил, че “морето лекува всички болести”, а в началото на миналия век френският учен проф. Рене Кинтон доказва, че “Морската вода и човешката кръвна плазма имат големи структурни прилики, а следователно и общ произход.

Всеки продукт на THALGO концентрира ефикасността на морските активни съставки и е създаден според най-стриктните изисквания и стандарти за безопасност, за да предложи съвършена, ексклузивна, професионална грижа на всяка жена по света.

Уникален подход към всеки клиент, специално посрещане, точна диагноза на кожата, персонализирани терапии, ексклузивни масажни техники, невероятни консистенции, завладяващи аромати, видими и трайни резултати са в основата на философията на THALGO – символ на професионално съвършенство и ненадминатo изживяване.

Всички козметични терапии на THALGO се изпълняват от специално обучени терапевти по задължителен протокол, който включва няколко последователни стъпки:

Специфичен THALGO масаж Ви въвежда в терапията и Ви подканя да се отпуснете. Сетивата Ви са успокоени, а дишането е регулирано. Вие сте релаксирани и кожата е по-възприемчива към козметичните продукти.

“Морското потапяне” е важна стъпка за цялостно почистване на кожата. Свежа и освободена от замърсяванията, кожата е идеално подготвена за основната част козметична терапия.

Енергизиращият спрей, тайната за красота на THALGO, осигурява реминерализиращата сила на морските активни съставки. Впръскан върху кожата, спреят я енергизира и възвръща баланса и естествената й защита.

THALGO има ефикасен и цялостен отговор на всеки проблем на кожата. Последната стъпка от всяка терапия осигурява специфичен подход, съчетан с подходяща мануална техника и приложението на професионална маска.

Терапии

THALGO счита, че всяка жена е уникална и затова предлага почистващи и активни продукти с различни аромати и консистенции, адаптирани според специфичните нужди на кожата.

Почистващо морско потапяне

Thalgo Хидратация

Всяка терапия започва с този сетивен ритуал на THALGO – въвеждащ масаж, който ще Ви накара да усетите обгръщащата сила на морето. Той ще Ви отспусне максимално, леките поглаждащи движения ще Ви накарат да чуете шума от плискащи вълни, а приятният натиск от дланите на козметика ще Ви отнесат на далечен остров. Почистването на лицето е подобно на погалване, благодарение на меките четки, с които по елегантен начин се нанася почистващият регенериращ крем. Следва почистване с топла кърпа, обвиваща деколтето и лицето и разпръскваща изкусителен аромат от специалната Водна есенция с етерични масла. За да се постигне максимален ефект и да се подготви кожата за основната част от терапията, се нанася фин ексфолиант, който съчетава ензимен и механичен пилинг и дълбок почистващ ефект, благодарение на ензими от папая, фини ексфолиращи частици от бадемови черупки, съчетани с морски соли, както и биополимер с растителен произход за почистване на порите. Завършекът на този истински почистващ ритуал на THALGO е впръскване на динамизиращия спрей Embruns Vivifiants, богат на пречистена морска вода и микроелементи, които стимулират клетъчните функции и значително подобряват проникването на основните активни съставки от продуктите.

Терапии с THALGO ивършват

Активна морска козметика THALGO
Ритуал на чистотата

60лв
Хидратиращ ритуал Извор на хидратация

80лв
Успокояващ ритуал за чувствителна кожа80лв
Почистващ ритуал за мазна кожа80лв

Сходни процедури