LPG процедури за лице

#NoInjections #NoScalpel #NoRisk #NoSideEffects

LPG процедурите за лице използват 100% естествена, неинвазивна, неагресивна техника за механична стимулация на кожата, която реактивира клетъчните процеси.

Видими резултати още от първата процедура

Хиалуронова киселина*
+ 0 %
По-стегната кожа*
0 %
По-изгладени бръчки*
0 %
Бляскав тен*
x 0

*по данни на производителя, след пълен курс от 6 процедури

Интелигентно стимулирана, кожата е способна да претърпи невероятни трансформации: стимулиране на производството на подмладяващи вещества (колаген, еластин, хиалуронова киселина) за по-стегната кожа, активиране на процеса на елиминиране на мастните клетки за оформяне на фигурата ви, стимулиране на обмена на течности за дълбок детокс ефект.

Нашата техника е разработена, за да се възползва максимално от този естествен потенциал по напълно неинвазивен, неагресивен, приятен и безопасен начин. Убедени сме, че здравата и уважавана кожа е ключът към красива фигура и сияйна, младежка кожа. Вижте повече за най-новият апарат за механостимулация LPG Cellu M6 Alliance.

LPG Alliance машина

LPG Endermolift™ е ексклузивна anti-age технология, патент на LPG Systems,  която чрез механо-стимулация, по естествен и неинвазивен начин постига уплътняване, подмладяване и лифтинг на кожата на лицето, шията и деколтето. Комбинацията от деликатен вакуум и нежни микро-импулси в новия работен накрайник Ergolift на LPG Cellu M6 Alliance, стимулира фибробластите дълбоко в дермата да реактивират производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Endermolift™ е изключително приятна и релаксираща процедура, естествен фитнес на тъканите, който поддържа техния тонус, уплътнява и изглажда бръчките, дренира токсините, намалява оточността  и тъмните кръгове около очите, стяга контура и възстановява свежия и блестящ тен.

Какво представляват LPG процедурите за лице

LPG endermologie с най-новият апарат LPG Alliance е ексклузивна anti-age технология, патент на LPG, която чрез механо-стимулация, по естествен и неинвазивен начин постига уплътняване, подмладяване и лифтинг на кожата на лицето, шията и деколтето. Комбинацията от деликатен вакуум и нежни микро-импулси в новия работен накрайник Ergolift™, стимулира фибробластите дълбоко в дермата да реактивират производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

За разлика от много от техниките, предлагани на пазара, LPG endermologie предлага 100% естествена алтернатива: стимулиране на спящата клетъчна активност в кожата за борба с всички неестетични прояви (бръчки, увиснала кожа, локализирани устойчиви мазнини, поява на целулит и др).

По този начин механичната стимулация на клетките, наречена Ergolift™, реактивира тяхното събуждане по естествен и безболезнен начин.

Как работят LPG процедурите за лице

Действайки като истинска тренировка за кожата, моторизираните клапи на Ergolift™ накрайника за лице на LPG Alliance събуждат естествения синтез на основни подмладяващи вещества. Тази клетъчна стимулация помага на фибробластите (подмладяващи клетки) да увеличат производството на колаген (твърдост), еластин (еластичност) и хиалуронова киселина (обем и хидратация), които естествено присъстват в нашата кожа.

Вижте LPG процедура за лице в Skin Line

КРАСОТА ИЗВИРАЩА ОТВЪТРЕ

Патентованите LPG процедури за лице, изпращат сигнали до клетките, които водят до невероятни резултати:

Изглаждане на бръчките с LPG процедурите за лице

Кожата започва да увисва и да губи плътността си, което води до появата на бръчки и бразди, най-вече по лицето, шията, деколтето и ръцете. Други външни фактори, като слънце, стрес, тютюн или дори замърсяване, могат да ускорят появата на бръчки.

Патентованата глава за третиране LPG въздейства с микроимпулсации върху повърхността на кожата, за да я стимулира и цялостно да активира процеса на синтез на фибробластите:

LPG процедури за лице накрайник Ergolift

Производството на нов, добър колаген и естествена хиалуронова киселина (+80%*) възвръща на дермата част от обема ѝ и по този начин „повдига“ долната част на бръчката.

Синтезът на еластин (+46%*) прави кожата по-еластична и по-устойчива на множество мускулни микроконтракции, които често са причина за „мимическите бръчки“.

Постепенно, по време на LPG процедури за лице, кожата видимо се подсилва и възстановява отвътре. Бръчките и фините линии са видимо намалени (87%*), като същевременно се запазва естественият израз на лицето.

Изравняване на тена с LPG процедурите за лице

Патентованата глава за третиране LPG използва микропулсации по цялата повърхност на лицето и шията, за да направи истинска тренировка на кожата. Тази уникална, безболезнена стимулация нежно ексфолира кожата и насища тъканите с кислород, като същевременно стартира микроциркулацията, за да изравни тена.

Още след първата LPG процедурa за лице кожата е по-мека, а тенът е два пъти по-сияен*. Това е идеалният начин да се сдобиете с мигновено здрава кожа преди парти или събитие!

LPG процедури за лице изравняване на тена

Намаляване на двойната брадичка с LPG процедурите за лице

Двойната брадичка не е естетически приятна и засяга както мъже, така и жени от всички възрасти: тя изкривява чертите на лицето и прави лицето ви по-тежко. Обикновено се причинява от натрупването на мастни маси, но може да възникне и като страничен ефект от увисналата кожа, поради намаления синтез на естествените колагенови и еластинови влакна.

LPG процедури за лице двойна брадичка

С помощта на различните настройки на главата за третиране LPG процедурите за лице стимулират адипоцитите (мастните клетки), за да освободят ефективно натрупаните в тях мазнини.

ВЪНШНА СТИМУЛАЦИЯ ЗА ВЪТРЕШНО ДЕЙСТВИЕ

Стимулирането на адипоцитите (мастните клетки) позволява ефективното освобождаване на натрупаните мазнини, за да се възстанови балансът в обема на лицето.

Лицето е видимо по-слабо и чертите му са по-балансирани.

WELL-BEING LPG процедури за лице

Открийте нашите ексклузивни LPG процедури за лице, които предлагат несравнима ефективност и релаксация. Процедурите endermologie Well-Being ще ви заредят с енергия, ще отпуснат мускулите ви, ще се преборят със стреса и ще ви накарат да се почувствате освежени, докато се грижите за тялото си.

Целенасочени LPG процедури за лице
Целенасочени LPG процедури за лице
Прочетете повече
Чело, очи: против бръчки; очи: подпухналост и тъмни кръгове; уста; двойна брадичка; лицеви контури; шия; деколте; ръце
Glow Skin LPG процедури за лице
Glow Skin LPG процедури за лице
Прочетете повече
Нежно ексфолира и реактивира микроциркулацията, за да изравни тена и да подобри яркостта на кожата
Детокс LPG процедури за лице
Детокс LPG процедури за лице
Прочетете повече
Дренира токсините и "реоксигенира" кожата за пречистен и сияен тен
Деколте и бюст с LPG процедури за лице
Деколте и бюст с LPG процедури за лице
Прочетете повече
Уплътнява тъканта, запълва бръчките и стяга кожата за видимо гладко деколте
LPG процедури за лице за възстановяване, стягане, усъвършенстване
LPG процедури за лице за възстановяване, стягане, усъвършенстване
Прочетете повече
Хармонизира обема на лицето, възстановява плътността на кожата, като същевременно запълва бръчките и фините линии отвътре
Дълбоко почистване с LPG процедури за лице
Дълбоко почистване с LPG процедури за лице
Прочетете повече
Почиства лицето и шията в дълбочина с двойно механично и химично ексфолиране за по-здрава, по-светла кожа и отпочинали черти.
Клетъчна стимулация с LPG процедури за лице
Клетъчна стимулация с LPG процедури за лице
Прочетете повече
Дренира токсините, изсветлява тена, подобрява текстурата на кожата и изглажда фините линии и бръчки по лицето, шията и ръцете
Перфектни очи и устни с LPG процедури за лице
Перфектни очи и устни с LPG процедури за лице
Прочетете повече
Изглажда бръчките около очите и устата, повдига клепачите, за да подобри погледа, и възстановява устните
Предишна
Следваща

LPG процедури за лице - противопоказания

LPG процедурите за лице са изключително безопасни, 100% натурални и са подходящи за всяка възраст и всеки тип кожа. Въпреки това, съществуват случай в които тези процедури не са подходящи:

  • При пациент с инфекциозно заболяване, нарастващ тумор, флебит;
  • Наличие на рани или заразни области от кожата;
  • Пациенти с рак на кожата, видими тумори или други ракови лезии.
  • Херпес симплекс в областта на лечение
  • Активни язви, псориазис, екзема или обриви

LPG процедури за лице в Естетични клиники Skin Line правят:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация