Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Хиалуронови филъри JUVÉDERM™ Vycross на Allergan

JUVÉDERM™ VYCROSS™ технология

Хиалуронови филъри

JUVÉDERM™ Voluma™, Volbella™ и Volift™ са трите най-нови хиалуронови пълнители на JUVÉDERM™. Те съдържат 90% ниско молекулярна хиалуронова киселина и само 10% високомолекулярна (HMWHA). Повечето филъри са със 100% високомолекулярна хиалуронова киселина.

Филърите с VYCROSS™ технология са много по-гладки. Поставят се много по-лесно и по-безболезнено.

Освен възстановяване на загубен обем, попълване на бръчки или по-дълбоки линии, специфичната техника на инжектиране и различното кръстосване на хиалуронова киселина и при трите филъра от гамата VYCROSS осигурява и лифтинг ефект в зоната на поставяне.

Последна иновация в естетичната дерматология представляват т.нар. МД кодове, разработени единствено за гамата VYCROSS, а именно серия от практически стратегии за инжектиране, чрез които се пресъздава най-желаната, естествена лицева структура за нашите пациенти. Тези т.нар MД кодове са поредица от прецизни точки (или подчасти) във всяка част на лицето, в които се инжектира точно определено количество хиалуронова киселина, за да се получи лифтиране и естествено изглеждащ резултат. Те се основават на принципа, че частите на лицето трябва да бъдат възстановени или третирани по конструктивен начин.

Ефектът е с продължителност до 18 месеца.

JUVÉDERM™ Voluma™

Последната иновация в производството на дермални филъри за възстановяване обема на лицето и нежен лифтинг ефект, разработен специално с висок капацитет за повдигане (лифтинг), за да възстанови загубата на обем в дълбочина в зоните на скулите, бузите и брадичката. Пациенти, които са инжектирани с JUVÉDERM ™ Voluma™, оценяват резултатите като добри и много добри дори след 6 до 18 месеца след процедурата.

JUVÉDERM™ Volbella™

Пълните устни с дефинирани граници са типични за младежката красота. С годините, натурални вещества като колаген, еластин и хиалуронова киселина, които дават на кожата структура и обем, постепенно намаляват. Това води до предразположение за загуба на обем в устните и зоната около тях. Подсилването на контура или леко попълване на обема могат да създадат по-младежко излъчване на устните. Независимо от това дали натуралните ви устни са тънки или пълни, JUVÉDERM Volbella инжекциите за устни могат да бъдат използвани, за да подчертаят формата на устните, или да възстановят загубен обем.
JUVÉDERM Volbella е новият филър за лице специално изработен, за да възстановява нежно натурално изглеждащ обем на устните и за да дефинира техният контур. JUVÉDERM Volbella е единственият филър за лице клинично доказан да издържа до 12 месеца в устните след една процедура. Филърът е изключително подходящ и за запълване на фини и повърхностни линии - зоната на очите, радиерните бръчки (над горната устна).

JUVÉDERM™ Volift™

Juvederm Volift е най-универсания продукт от гамата VYCROSS, използван за всякакви кожни депресии и филърът с най-изразен лифтинг ефект. Juvéderm Voliftможе да се използва за корекции в почти всички зони на лицето – корекция на назолабиалните бръчки, марионетните бръчки, за корекция и обем на устни както и за повдигане на веждите. Този хиалуронов филър е изключително пластичен, съдържа 0,3% лидокаин, което прави инжектирането му много по-комфортно за пациента, а рискът за оток след процедура с него е сведен до минимум. Juvederm Volift може да бъде използван дори и при загуба на обем, в зоната на скулите когато има нужда и от лифтинг ефект и за подобряване контура на лицето.

JUVÉDERM™ Hydrate™

Juvederm Hydrate е мезотерапия, предназначена за подобряване на кожната хидратация и еластичност посредством многократно инжектиране в зоната на дермоепидермалното съединение и повърхностната дерма.

Преди и След

хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри

 

Демонстрация на Juvederm Vycross и MD-кодове


назад

Странична навигация