Хиалуронови филъри Juvederm Vycross

Juvederm Vycross

JUVÉDERM™ Voluma™, Volbella™ и Volift™ са трите най-нови хиалуронови пълнители на JUVÉDERM™. Те съдържат 90% ниско молекулярна хиалуронова киселина и само 10% високомолекулярна (HMWHA). Повечето филъри са със 100% високомолекулярна хиалуронова киселина.

Филърите с VYCROSS™ технология са много по-гладки. Поставят се много по-лесно и по-безболезнено.

Освен възстановяване на загубен обем, попълване на бръчки или по-дълбоки линии, специфичната техника на инжектиране и различното кръстосване на хиалуронова киселина и при трите филъра от гамата VYCROSS осигурява и лифтинг ефект в зоната на поставяне.

Последна иновация в естетичната дерматология представляват т.нар. МД-кодове, разработени единствено за гамата VYCROSS, а именно серия от практически стратегии за инжектиране, чрез които се пресъздава най-желаната, естествена лицева структура за нашите пациенти. Тези т.нар MД-кодове са поредица от прецизни точки (или подчасти) във всяка част на лицето, в които се инжектира точно определено количество хиалуронова киселина, за да се получи лифтиране и естествено изглеждащ резултат. Те се основават на принципа, че частите на лицето трябва да бъдат възстановени или третирани по конструктивен начин.

Ефектът е с продължителност до 18 месеца.

JUVÉDERM™ Voluma™

Juvederm Voluma 1

Последната иновация в производството на дермални филъри за възстановяване обема на лицето и нежен лифтинг ефект, разработен специално с висок капацитет за повдигане (лифтинг), за да възстанови загубата на обем в дълбочина в зоните на скулите, бузите, брадичката и носа.

Пациенти, които са инжектирани с JUVÉDERM ™ Voluma™, оценяват резултатите като добри и много добри дори след 6 до 18 месеца след процедурата.

voluma-before voluma-after

JUVÉDERM™ Volift™

Juvederm Volift 1

Juvederm™ Volift™ е най-универсания продукт от гамата VYCROSS, използван за всякакви кожни депресии и филърът с най-изразен лифтинг ефект.

Juvéderm™ Volift™ може да се използва за корекции в почти всички зони на лицето – корекция на назолабиалните бръчки, марионетните бръчки, за корекция и обем на устни както и за повдигане на веждите. Този хиалуронов филър е изключително пластичен, съдържа 0,3% лидокаин, което прави инжектирането му много по-комфортно за пациента, а рискът за оток след процедура с него е сведен до минимум. Juvederm™ Volift™ може да бъде използван дори и при загуба на обем, в зоната на скулите когато има нужда и от лифтинг ефект и за подобряване контура на лицето.

Volift-before volift-after

JUVÉDERM™ Volbella™

Juvederm Volbella

Пълните устни с дефинирани граници са типични за младежката красота. С годините, натурални вещества като колаген, еластин и хиалуронова киселина, които дават на кожата структура и обем, постепенно намаляват. Това води до предразположение за загуба на обем в устните и зоната около тях. Подсилването на контура или леко попълване на обема могат да създадат по-младежко излъчване на устните. Независимо от това дали натуралните ви устни са тънки или пълни, JUVÉDERM™ Volbella™ инжекциите за устни могат да бъдат използвани, за да подчертаят формата на устните, или да възстановят загубен обем.
JUVÉDERM™ Volbella™ е новият филър за лице специално изработен, за да възстановява нежно натурално изглеждащ обем на устните и за да дефинира техният контур. JUVÉDERM™ Volbella™ е единственият филър за лице клинично доказан да издържа до 12 месеца в устните след една процедура. Филърът е изключително подходящ и за запълване на фини и повърхностни линии зоната на очите, радиерните бръчки (над горната устна).

JUVÉDERM™ Volux™

Juvederm

Като част от  продуктовата гама Vycross™ на американската компания Allergan™Volux™притежава всички предимства на останалите филъри  като гладкост, лесно инжектиране, изключителна толерантност и  естествени резултати.  Продуктът е с най-голямо количество хиалуронова киселина (25мг/мл) и постига ефект на дълготраен имплант.

JUVÉDERM™ Volux™ привлича минимално количество вода и намалява значително възможността от поява на оток след инжектиране в сравнение с JUVÉDERM™ Voluma™ . Той има висока устойчивост към свободни радикали и това увеличава неговата устойчивост и дълготрайност .

Интегрирането на JUVÉDERM™ Volux™ в тъканта на пациента се наблюдава най-рано една седмица след инжектирането, а подобренията в областта на брадичката и челюстта са дълготрайни, като ефектът се запазват за период от 18 до 24 месеца.

MD Codes

Висш пилотаж в инжектирането на хиалуронови филъри за постигане на естествени резултати

Представяне на MD Codes

Естетичната медицина за лице се развива постоянно с разработването на авангардни продукти и иновативни техники за използването им. Разполагайки с почти безкрайни възможности за лечение, изключително важно е да се избере най-подходящия начин на работа за постигане на оптимален резултат за пациента.

MD Codes са плод на 20-годишния клиничен опит на д-р Маурисио Де Майо – това са серия от практически стратегии за инжектиране на хиалуронови филъри, които позволяват на медицинските специалисти да оптимизират чертите на лицето на пациента по лесен и ефективен начин. MD Codes са строго определени точки за инжектиране на хиалуронова киселина, чрез които се постигат естествени и оптимални резултати, съобразени с индивидуалността на всеки пациент. Кодовете са създадени за работа единствено с разностранността на поколението дермални филъри с хиалуронова киселина от семейството на Juvederm VYCROSS.

 

Защо се използват MD Codes?

Хиалуронови филъри

Лицето може да бъде разделено на отделни анатомични части (напр. вежди, средна част на лицето, устни и т.н.). MD Codesса поредица от прецизни точки (или подчасти) във всяка част на лицето, в които се инжектира точно определено количество хиалуронова киселина, за да се получи лифтиране и естествено изглеждащ резултат. Те се основават на принципа, че частите на лицето трябва да бъдат възстановени или третирани по конструктивен начин.

 

Кои са основните MD Codes?

Хиалуронови филъриХиалуронови филъри

8-точков лифтинг, 3-точкова корекция на чело (коригира формата на челото и подобрява вида на линиите), 2-точкова корекция на слепоочия (попълва зоната на следпоочията), 3-точкова корекция на вежди (повдигане и оформяне на вежди), 2-точкова корекция на глабела, 3-точкова корекция на периорбитална област (подобрява вида на статичните линии и загубата на обем в латералната периорбитална област), 3-точкова корекция на слъзната падина (подобрява инфраорбиталната област), 5-точкова корекция на средна част на лицето, 3-точкова корекция на назолабиалната област, 8-точкова корекция на устни (допринася за увеличаване обема на устните, подчертава контура на устните), 3-точкова корекция на марионетни линии, 6-точкова корекция на брадичка, 5-точкова корекция на линията на долната челюст

 

Семейството на VYCROSS

Загубата на обем е основен елемент от стареенето на лицето. Факторите, които допринасят за това са преразпределението на мазнините, промени в скелета и други изменения в състава на тъканите. Филърите с хиалуронова киселина са утвърдено средство за борба със загубата на обем, за оформяне на контура и за осигуряване поддържане и структуриране на лицето.

Продуктите от семейството на VYCROSS са насочени към нуждите на всички области на лицето само с три продукта: Juvederm VOLBELLA, Juvederm VOLIFT и Juvederm VOLUMA.

Възможността за разнообразно приложение на семейството на VYCROSS в комбинация с MD Codes бележи сериозен пробив в областта на естетичната медицина. Заедно те допълнително усъвършенстват процедурите и задават нови стандарти. Семейството на VYCROSS дават най-добрите съставки, гарантиращи качестени и безопасни терапии.

Демонстрация на Juvederm Vycross и MD-кодове в Skin Line

Виж цените на процедурите с Хиалуронови филъри Juvederm Vycross в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Хиалуронови филъри Juvederm Vycross в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация