Отключи естествената красота

в Естетични и дерматологични клиники
Skin Line

Последни публикации в нашия блог

Светлана Кръстева | Skin Line

От 2001 г. в Естетични и дерматологични клиники Skin Line сме посветени на грижата за красотата. Убедени сме, че усещането за хармония в нас е пряко свързано с баланса между вътрешната и външната ни красота. Усилията на нашия екип са насочени към индивидуалността и уникалността на всеки клиент, неговите лични потребности, очаквания и желания.

Светлана Кръстева

В нашите естетични и дерматологични клиники
в София и Варна работим в няколко направления

В нашите естетични и дерматологични клиники в София и Варна работим в няколко направления – естетична и клинична дерматология, лазерна дерматохирургия, лазерна епилация, други лазерни процедури, антицелулитни и скулптуриращи тялото и лицето терапии, криолиполиза, мезотерапия, естетични неоперативни инжекционни процедури с ботулинов токсин и дермални филъри, апаратни и козметични терапии за лице.

Нашата доказана стратегия за успех през годините са индивидуален подход, професионализъм, уважение и конфиденционалност в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти. Приемаме предизвикателството да представяме нови и оригинални процедури, да развиваме и изграждаме личните си и професионални умения, да сме активни и фокусирани и да запазим нашата автентичност. Ние ценим високо лоялността на нашите клиенти, взаимното доверие и процеса на обратната връзка, защото тя е изключително важна за мен и екипа.

Светлана Кръстева

22

години опит в
естетичната
дерматология

Skin Line е първата в България естетична дерматология, създадена през 2001 год. Skin Line организира първите специализирани обучения в областта на естетичната медицина в България с участието на световно признати специалисти в естетичната дерматология и козметология.

3

естетични и
дерматологични
клиники Skin Line

Естетични и дерматологични клиники Skin Line са на 3 адреса в България – в гр. Варна на бул. Княз Борис I №53 и в гр. София на бул. Драган Цанков №12-16 и на бул. Александър Малинов №91.

40

лекари дерматолози кинезитерапевти козметици

Лекарите, дерматолозите и кинезитерапевтите в естетични и дерматологични клиники Skin Line постоянно усъвършенстват познанията си чрез редовно участие във всички значими форуми у нас и в чужбина. Всички специалисти в Skin Line са сертифицирани от международни обучители за процедурите които извършват. 

100

процедури с апаратура и продукти на реномирани производители

Професионализмът на лекарите, дерматолозите и кинезитерапевтите в естетични и дерматологични клиники Skin Line и индивидуалният подход към клиентите в комбинация с най-висок клас апаратура, продукти и актуални процедури на световно ниво е нашата доказаната стратегия за успех.

30K

клиенти уверили се в качеството на нашите процедури

Естетични и дерматологични клиники Skin Line са нашият свят, в който всички ние творим красота. Правим го всеки ден, със страст и отдаденост, като влагаме душата си в процедурите които правим за вас, нашите клиенти.

WhatClinic Patient Service Award 2019
What Clinic Service Award 2020

2019 2020

WhatClinic Patient Service Award
2019 и 2020

Естетични и дерматологични клиники Skin Line отговарят на всички стандарти, които гарантират качеството и безопасността на естетичните услуги и клиниките са удостоявани двукратно с престижните награди Service Award 2019″ и „Service Award 2020“ от международната резервационна платформа за медико-козметични услуги WhatClinic за обслужване и качество на предлаганите услуги.

Aesthetic Medical Beauty Awards
2022

2022

21 април 2022. Skin Line Aesthetic Clinics спечелихме златната награда в категория Най-добра процедура PRP и/или мезотерапия (Signature PRP&PRF с обогатяване). Наше е среброто в категория Най-добра филър процедура (Full Face Approach), както и бронза в категория Най-добра клиника по дерматология и пластична хирургия.

2023

Balkan Medical Awards
2023

На 05 май 2023 в ОТО Event Room в хотел Санкт Петербург – Пловдив се състоя осмото издание на престижните BALKAN MEDICAL AWARDS 2023, които отличиха хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на медицината.

Skin Line Aesthetic Clinics бяхме  номинирани в три категории и  удостоени с две награди:

  • Лидер в Медико – Естетичните Процедури за 2023 година и
  • Иновации в Естетичната медицина за 2023 година  

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

запиши консултация