Отключи естествената красота

в Естетични и дерматологични клиники
Skin Line

Последни публикации в нашия блог

Светлана Кръстева | Skin Line

От 2001 г. в Естетични и дерматологични клиники Skin Line сме посветени на грижата за красотата. Убедени сме, че усещането за хармония в нас е пряко свързано с баланса между вътрешната и външната ни красота. Усилията на нашия екип са насочени към индивидуалността и уникалността на всеки клиент, неговите лични потребности, очаквания и желания.

Светлана Кръстева

В нашите естетични и дерматологични клиники
в София, Пловдив и Варна работим в няколко направления

В нашите естетични и дерматологични клиники в София, Пловдив и Варна работим в няколко направления – естетична и клинична дерматология, лазерна дерматохирургия, лазерна епилация, други лазерни процедури, антицелулитни и скулптуриращи тялото и лицето терапии, криолиполиза, мезотерапия, естетични неоперативни инжекционни процедури с ботулинов токсин и дермални филъри, апаратни и козметични терапии за лице.

Нашата доказана стратегия за успех през годините са индивидуален подход, професионализъм, уважение и конфиденционалност в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти. Приемаме предизвикателството да представяме нови и оригинални процедури, да развиваме и изграждаме личните си и професионални умения, да сме активни и фокусирани и да запазим нашата автентичност. Ние ценим високо лоялността на нашите клиенти, взаимното доверие и процеса на обратната връзка, защото тя е изключително важна за мен и екипа.

Светлана Кръстева

22

години опит в
естетичната
дерматология

Skin Line е първата в България естетична дерматология, създадена през 2001 год. Skin Line организира първите специализирани обучения в областта на естетичната медицина в България с участието на световно признати специалисти в естетичната дерматология и козметология.

4

естетични и
дерматологични
клиники Skin Line

Естетични и дерматологични клиники Skin Line са на 4 адреса в България – в гр. Варна на бул. Княз Борис I №53, в гр. Пловдив на бул. Марица №91 и в гр. София на бул. Драган Цанков №12-16 и на бул. Александър Малинов №91.

50

лекари дерматолози кинезитерапевти козметици

Лекарите, дерматолозите и кинезитерапевтите в естетични и дерматологични клиники Skin Line постоянно усъвършенстват познанията си чрез редовно участие във всички значими форуми у нас и в чужбина. Всички специалисти в Skin Line са сертифицирани от международни обучители за процедурите които извършват. 

200

процедури с апаратура и продукти на реномирани производители

Професионализмът на лекарите, дерматолозите и кинезитерапевтите в естетични и дерматологични клиники Skin Line и индивидуалният подход към клиентите в комбинация с най-висок клас апаратура, продукти и актуални процедури на световно ниво е нашата доказаната стратегия за успех.

40K

клиенти уверили се в качеството на нашите процедури

Естетични и дерматологични клиники Skin Line са нашият свят, в който всички ние творим красота. Правим го всеки ден, със страст и отдаденост, като влагаме душата си в процедурите които правим за вас, нашите клиенти.

WhatClinic Patient Service Award 2019
What Clinic Service Award 2020

2019 2020

WhatClinic Patient Service Award
2019 и 2020

Естетични и дерматологични клиники Skin Line отговарят на всички стандарти, които гарантират качеството и безопасността на естетичните услуги и клиниките са удостоявани двукратно с престижните награди Service Award 2019″ и „Service Award 2020“ от международната резервационна платформа за медико-козметични услуги WhatClinic за обслужване и качество на предлаганите услуги.

SKINLine1 Stickers Aesthetic Medical Beauty Awards ENG 06
SkinLINE1 Stickers Aesthetic Medical Beauty Awards ENG 10
SkinLine1 Stickers Aesthetic Medical Beauty Awards ENG 03

Aesthetic Medical Beauty Awards
2022

2022

21 април 2022. Skin Line Aesthetic Clinics спечелихме златната награда в категория Най-добра процедура PRP и/или мезотерапия (Signature PRP&PRF с обогатяване). Наше е среброто в категория Най-добра филър процедура (Full Face Approach), както и бронза в категория Най-добра клиника по дерматология и пластична хирургия.

Medical Awards 2023 Иновации в естетичната медицина
Medical Awards 2023 Лидер в медико естетичните процедури

2023

Balkan Medical Awards
2023

На 05 май 2023 в ОТО Event Room в хотел Санкт Петербург – Пловдив се състоя осмото издание на престижните BALKAN MEDICAL AWARDS 2023, които отличиха хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на медицината.

Skin Line Aesthetic Clinics бяхме  номинирани в три категории и  удостоени с две награди:

  • Лидер в Медико – Естетичните Процедури за 2023 година и
  • Иновации в Естетичната медицина за 2023 година  
Skin Line Referrence Center for non invasive procedures InMode

InMode Reference Centre
Non-invasive procedures

2023

01 декември 2023. Естетични клиники Skin Line – първият референтен център за неинвазивни процедури на InMode в Европа. Като референтен център, клиниките ще предоставят на клиентите си най-добрите неинвазивни процедури от портфолиото на InMode – Forma, BodyFX, FormaI, FormaV, Lumecca, MiniFX и Morpheus8.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация