Slide
ПОВЕЧЕ
д-р Милена Генчева 20 години Skin Line
Slide ПОВЕЧЕ Slide ПОВЕЧЕ Slide ПОВЕЧЕ Slide ПОВЕЧЕ Slide Деяна Жекова 20 години Skin Line ПОВЕЧЕ

Молим Ви, преди посещение да се запознаете с предпазните мерки, които сме предприели

Отключи естествената красота

От 2001 г. ние сме посветени на грижата за красотата. Убедени сме, че усещането за хармония в нас е пряко свързано с баланса между вътрешната и външната ни красота. Усилията на нашия екип са насочени към индивидуалността и уникалността на всеки клиент, неговите лични потребности, очаквания и желания. В нашите клиники във Варна и София работим в 4 направления – лазерна епилация и лазерни процедури, антицелулитни и скулптуриращи тялото терапии с LPG Endermologie, радиочестота и криолиполиза, естетични инжекционни и апаратни процедури за лице и козметика.

Нашата доказана стратегия за успех през годините са индивидуален подход , професионализъм, уважение и конфиденционалност в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти. Приемаме предизвикателството да представяме нови и оригинални процедури, да развиваме и изграждаме личните си и професионални умения, да сме активни и фокусирани и да запазим нашата автентичност.

Ние ценим високо лоялността на нашите клиенти, взаимното доверие и процеса на обратната връзка, защото тя е изключително важна за мен и екипа.

Светлана Кръстева

Светлана Кръстева
собственик, управител