geneo logotype grey 1

Geneo - супертерапия за лице

Иновативна процедура, която отключва естествените суперсили на тялото. Oxfoliate™ с мехурчета кислород O2, инфузия с ултразвук и възстановяване на баланса чрез лимфен дренаж. Geneo е вратата към необикновени резултати за вашата кожа… и за вашия живот.

За всеки тип кожа, възраст и сезон

Чрез избор от 6 различни серума, Geneo е персонализирано решение за всички. Всяка процедура е разработена с естествени, високоефективни съставки, насочени към специфични проблеми на кожата, като ви осигурява незабавни и дълготрайни резултати без възстановителен период.

Козметичната платформа Geneo® на Lumenis e иновативна патентована и клинично доказана технология. Geneo предефинира понятието козметична процедура, като съчетава последователно няколко основни терапии. Комбинираното въздействие на различните методи постига несравними резултати за цялостно дълбоко хидратиране, подмладяване и освежаване на кожата. Нещо повече, Geneo осигурява насищане на клетките с кислород по естествен път и предоставя МОМЕНТАЛЕН РЕЗУЛТАТ на ЛИЦЕ, ШИЯ и ДЕКОЛТЕ.

Geneo ползва последователно 3 технологии. Всяка от тях има както самостоятелно, така и взаимно подпомагащо се действие.

Geneo Oxygeneo logo
Geneo Tripolar logo
geneo ultrasound logo rosegold
geneo oxfoliation
Geneo Oxygeneo logo

Geneo OxyPods реагират с Geneo Primer Gel, за да ексфолират нежно кожата и да създадат на повърхността й среда, богата на мехурчета CO2. Тялото реагира, като изпраща прилив на кислород към кожата, което създава идеални условия за подхранване и трансформиране на кожата отвътре навън.

geneo massage
Geneo Tripolar logo

Най-безопасната радиочестота за дълбоко тъканно загряване и стимулиране образуването на нов колаген. Стяга и лифтира кожата, намалява бръчките, предефинира контура на лицето.

Релаксиращият масаж оформя лицето, като незабавно намалява зачервяването и подпухналостта и вкарва активните съставки на Geneo още по-дълбоко в кожата.

geneo ultrasound
geneo ultrasound logo rosegold

Ултразвуковите вълни създават микровибрации, които мигновено изглаждат кожата и увеличават пропускливостта на защитния слой на кожата, което позволява по-добро усвояване на хранителните вещества.

Осъществява абсорбацията на активни продукти като увеличава клетъчния метаболизъм и кръвната циркулация, увеличава задържането на влага, стяга порите и дренира оточността в околоочната зона.

Geneo Revive

Най-добър за зряла кожа, Geneo Revive намалява фините линии, подобрява текстурата и изглажда цялостния вид на кожата.

Geneo Illuminate

Най-добър за пигментирана кожа, Geneo Illuminate уеднаквява тена на кожата, подобрява пигментацията и подмладява кожата за по-гладък тен.

Geneo Hydrate

Най-добър за суха и изтощена кожа, Geneo Hydrate подобрява задържането на влагата и укрепва кожната бариера.

Geneo Balance

Най-добрият продукт за мазна кожа, склонна към акне, Geneo Balance използва антибактериални съставки, за да отстрани замърсяванията, да се бори с акнето и да сведе до минимум производството на мазнини.

Geneo Glam

Най-добър за предотвратяване и намаляване на ранните признаци на стареене, Geneo Glam подсилва и подобрява кожната бариера, за да предотврати загубата на колаген и влага, разкривайки по-еластична текстура.

Geneo Detox

Най-добър за раздразнена кожа и кожа, която редовно е изложена на въздействието на фактори на околната среда, Geneo Detox третира и защитава кожата, за да я предпази от факторите на околната среда, дразнителите и алергените.

Вижте Geneo в Skin Line

Geneo технологията използва уникалната таблетка OxyPods, която съдържа Сода бикарбонат и Лимонова киселина. Ексклузивният Primer Gel на Geneo съдържа естествени активни продукти. Ефектът на Geneo се създава върху повърхността на кожата, когато OxyPods влезе в контакт с богатия на подхранващи вещества гел. Вследствие на взаимодействието между двата продукта OxyPods придобива абразивен вид и ексфолира кожата. Химичната реакция генерира СО2. Тази богата на СО2 среда предизвиква физиологична реакция, наречена ефектът на Бор /BOHR/ – газова обмяна на тъканите, а именно увеличено насищане на тъканите с кислород, както и повишаване на кръвната циркулация, наличието на обогатена с О2 кръв в зоната, клетъчния метаболизъм в зоната.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация