Диамантено полиране и кислородна инфузия

Water Oxygen System – революцията на чистия кислород

766

Технологичното постижение Water Oxygen System е апаратура с многообразно приложение, която обогатява кожата с наситен концентрат от чист кислород и “помага” на тъканите в “затруднено положение”.

Благодарение на многофункционалността си Water Oxygen System е истинско откритие за естетичната дерматология. Апаратурата представлява избирателна конфигурация между най-популярните естетични методи като: вакуум, микродермаабразио, прецизно подбран пилинг /повърхностен до дълбок/ с диамантени микрочастици, кислороден спрей мезотерапия, кислородна инжекция, коктейлни серуми от минерали, витамини, хиалуронова киселина и др., които пенетрират в тъканите посредством впръскване на сгъстен кислород и H2O (Saline) чрез микроджет инфузия.

Първата функция на Water Oxygen System е извършването на нов тип почистване, пилинг или микродермаабразио в зависимост от дълбочината. Това е медицинска технология за премахване на най-горния слой на кожата, с цел възстановяване нейната гладкост и жизненост, посредством полиране с естествени диамантени частици и контролирано изсмукване на мъртвата кожа. Конфигурацията на двуфункционалната система /вакуум и диамантени абразивни частици/ дава възможност за максимална гъвкавост и гарантира бързи резултати. Отстраняването на ненужния слой изглажда повърхността на кожата и подпомага процеса на новообразуване. Повишава се кръвоснабдяването и кислородното насищане. Нещо повече, използването на вакуум подобрява еластичността на капилярите, движението и освобождаването на кислород в тъканите.

Oxy Touch System

Деликатният пилинг изглажда повърхностния слой на кожата, улеснява проникването на активни субстанции и я подготвя за следващото третиране. Мощно сеускоряват циркулацията и метаболизма, както и процеса на междуклетъчното транспортиране на протеини. Ефективно се противодейства и на процесите на стареене, причинен от свободните радикали. Резултатите, постигнати чрез полиране с диамантения уред на Water Oxygen System са подобни като при процедури с химични агенти, но са избегнати всички неприятни странични действия като зачервяване, възпаления и други кожни реакции.

Втората функция на Water Oxygen System е кислородно насищане. То се осъществява посредством специален апликатор, който впръсква чист кислород /90-95%/ под контролирано налягане с цел проникване на специалните активни субстанции до възможно най-дълбоките слоеве на епидермиса.

Кислородната струя, впръскана под налягане улеснява въвеждането на специалните козметични продукти, с които е обработена кожата, тяхното дълбоко проникване в епидермиса, освобождаването на активните вещества и въздействието им върху клетките. Кожата е обогатена и ревитализирана в дълбочина, с възстановени функции, подобрена физиология и забавени процеси на стареене.

Oxy Touch System
769

Третата функция на Water Oxygen System е кислородната инжекция. Тя „инжектира“ дълбоко в кожата активния продукт и доставя голяма доза кислород. Като допълнение може да се добави кислородна маска, която в рамките на 5 минути позволява на клиента да вдишва 99% чист кислород.

Кислородната терапия може да се използва както като самостоятелна козметична процедура, така и като част от програми, насочени към повлияването на специфични медицински и естетични проблеми:

Комплексна кислородна терапия „Bright & Breathe“ с козметика BABOR

Виж цените на процедурите с кислородна инфузия в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Диамантено полиране и кислородна инфузия в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация