Дермапен микронидлинг

Дермапен микронидлинга е 100% естествена процедура с многостранно приложение

С напредването на възрастта производството на фибробластни клетки, които стимулират синтеза на нов колаген и еластин намаляват, което води до отслабване на подкожните тъкани, поява на фини линии и бръчки, както и до отпускане на кожата.

Дермапен микронидлинг Dermapen 4

Какво представлява Дермапен микронидлинг

Dermapen е автоматизирано устройство за микронидлинг с накрайник за еднократна употреба с 16 микроигли. Дермапен микронидлинга използва патентована технология за вертикално проникване в кожата, която може да създаде изумителните 1920 пункционни канала в секунда. Действието на вертикалния накрайник на Dermapen създава невидими микронаранявания на кожата, като същевременно стимулира естествената способност на кожата да се регенерира като увеличава производството на нов колаген. По този начин тези микронаранявания използват вродената способност на организма да възстановява кожата чрез нормални физиологични процеси. Така кожата става подмладена и освежена.

Приложения на Дермапен микронидлинга

Намаляване на признаците на остаряването и слънчево увреждане. 
Процедурите с дермапен микронидлинг са популярна, неинвазивна и ефективна възможност за хора с неравномерен тен на кожата, старчески петна и изтънена, увиснала кожа, причинени от фактори на околната среда или просто като част от процеса на стареене на кожата.
Свиване на разширените пори за безупречна кожа
Разширените пори могат да придадат на кожата ви неравномерна текстура, която дори гримът не може да скрие. Процедурите с Дермапен микронидлинга за разшитени пори са ефективни за намаляване на появата на това често срещано козметично оплакване. Резултатът е неустоимо гладка и безупречна кожа.
Премахване на белезите от акне и пъпките
Независимо дали имате активно акне или стари белези, върнете си контрола върху тена, като намалите проявите на акне с Дермапен микронидлинг.
Коригиране на пигментацията и изравняване на тена
Имате ли нежелани старчески петна, лунички, потъмнели петна или мелазма? Процедурите дермапен микронидлинга за пигментация ви дават възможност да пренапишете историята на кожата си и да постигнете гладък и равномерен тен.
Изглаждане на фини линии и бръчки
Наслаждавайте се на живот, изпълнен със смях, без видими линии. Процедурите с Дермапен микронидлинга предизвикват естествено увеличаване на колагена и еластина, за да изгладят кожата и да ви помогнат да изглеждате по-млади и свежи.
Премахване на упоритите белези
Независимо дали са причинени от акне, операция или нараняване, белезите могат да ви накарат да се чувствате неуверени в това как изглежда кожата ви. Процедурите с Дермапен микронидлинга могат видимо да намалят видимостта на белезите.
Вижте как стриите ви изчезват
Стриите могат да засегнат всеки и по всяко време. Често погрешно смятани за постоянни, можете да намалите вида на тези често срещани видове белези с процедурите Дермапен микронидлинга и отново да се радвате на по-гладка кожа.
Обърнете процеса на загубата на коса
Изтъняването на косата или косопадът са разклатили самочувствието ви? Процедурите Дермапен микронидлинга за косопад могат да спрат много форми на алопеция, които засягат както мъже, така и жени, като ви помогнат да възстановите надеждата си за по-гъста и здрава коса.
Previous slide
Next slide

Как работи Дермапен микронидлинга

Принципът, на който се основава микронидлинга е известен от хиляди години. Микрофините игли създават почти безболезнено „контролирано нараняване“. Когато организмът се опитва да отстрани това нараняване, той създава нов колаген и еластин в кожата. Това е ефективно и естествено подмладяване, което предлага резултати в рамките на няколко процедури. Безопасно е за всички типове кожа. Иглите на Дермапен микронидлинга помагат на кожата да се възстанови, също както след като да е претърпяла физически увреждания, като порязвания, белези или други физически увреждания. Когато се случи нараняване, кожата ви ще унищожи старата, увредена тъкан и ще я замени с прясно произведен колаген. Тази процедура е най-подходяща за всички типове и тонове кожа, особено за хора, които се сблъскват с проблеми като белези от акне, бръчки, фини линии и разширени пори.

Ключови предимства на Дермапен микронидлинг

Процедурите с Дермапен микронидлинг са 100% натурални
Прочетете повече
те стимулират оздравителния отговор на кожата, като насърчава производството на ценни растежни фактори, колаген и еластин за естествено подмладена, ревитализирана и регенерирана кожа
Процедурите с Дермапен микронидлинг са нетермични и неаблативни
Прочетете повече
процедурите могат да се извършват върху всички типове на кожата, като се намалява рискът от след възпалителна хиперпигментация или образуване на фиброзни белези
Процедурите с Дермапен микронидлинг са почти безболезнени
Прочетете повече
ние дори не препоръчваме употребата на обезболяващ крем, тъй като в повечето случаи това не е необходимо
Процедурите с Дермапен микронидлинг са безопасни
Прочетете повече
само сертифицирани лекари и медицински лица работят с Дермапен микронидлинг с еднократни, стерилни накарайници, които свеждат риска от инфекции до минимум
Резултатите от процедурите с Дермапен микронидлинг
Прочетете повече
се появяват още след първата процедура. Понякога, в зависимост от тежестта на третираното състояние и по преценка на лекуващият лекар е необходимо процедурата да бъде повторена
Предишна
Следваща

Защо да избера Дермапен микронидлинг

 • Иглите на Дермапен микронидлинг ви осигуряват подмладена и по-плътна кожа без болка, с минимален дискомфорт и много кратко време за престой.
 • При тази терапия се използват игли за еднократна употреба, което елиминира риска от кръстосано замърсяване
 • Дълбочината на иглите може да се регулира и това дава възможност за лечение, съобразено с нуждите на пациента
 • Тъй като е най-модерната процедура, тя може лесно да третира труднодостъпни зони като около носа, очите и устните
 • Иглите се инжектират вертикално, за да могат лесно да проникнат в белезите
 • Това е най-контролираното и последователно лечение, което дава оптимални резултати
 • Причинява по-малко болка и зачервяване на пациента

Дермапен микронидлинг - противопоказания

Дермапен микронидлинга е изключително безопасна, 100% натурална и подходящи за всеки, пол и възраст. Въпреки това, съществуват състояния при които тези процедури не са подходящи:

 • Бременност и кърмене
 • Отворени рани в третираната област
 • Епилепсия
 • Тежки форми на автоимунни, ендокринни, кардиологични, метаболитни и други заболявания
 •  

Виж цените на процедурите с Dermapen в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Dermapen в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация