Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

За нас

Skin Line е първата естетична лазерна клиника във Варна, която стaртира като част от международна верига, регистрирана през 1998г. Със създаването си, Skin Line започна да твори историята на съвременната естетична дерматология в България.

През май 2001 Skin Line представи във Варна революционните за времето си фотоепилация с IPL технология, последно поколение апаратура на LPG по метода Endermology, Мезотерапия, Хиалуронови филъри, Пилинги и Ботокс. По-късно инвестира в най-многофункционалната и високотехнологична платформа на Fotona, компания с над 50 годишен опит в лазерната индустрия. Skin Line разполага и с апарата Velasmooth – уникална комбинация от Радиочестота, Инфрачервена Светлина и Вакуум, както и с Oxy Touch System – Диамантено микродермабразио и Кислородна инфузия.

В края на Март 2016г в София започна работа и втората клиника в семейството на Skin Line. Клиниката представи за първи път в България иновационната лазерна платформа – Elite+™ /Alexandrite 755nm/+ Nd:Yag/1064nm/ на Cynosure – американска компания – световен лидер в производството на лазерни системи, предназначени за естетични и медицински цели. Skin Line инвестира и във Venus Legacy на Venus Concept, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), и в същото време безопасна и щадяща за кожата, в LPG – Cellu M6® INTEGRAL- Lipomassage™, Endermolift™ и Ergolift, както и в CO2 фракционен лазер.

За по-малко от година установихме, че с Александритния лазер на Cynosure се постигат невероятни резултати при лазерната епилация, които се състоят в по-малко на брой необходими процедури, до 79% намаляване на окосмяването само след 3 процедури и по-добър краен резултат – до 97%. По тази причина, в края на 2016г. инвестирахме в същата лазерна система и в клиниката ни в град Варна.

Skin Line организира първите специализирани обучения в България с участието на световно признати специалисти в естетичната медицина и козметологията.

Лекарите в клиниката са специалисти с богат опит. Те постоянно усъвършенстват познанията си чрез редовно участие във всички значими форуми у нас и в чужбина. Професионализмът и индивидуалният подход към клиентите в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти, актуални процедури, атрактивни цени и ежемесечни промоции е доказаната стратегия за успех.

Skin Line отговаря на всички стандарти, които гарантират качеството и безопасността на естетичните услуги.

Клиниката във Варна е разположена в една от най-красивите сгради на града – архитектурен паметник на културата в сърцето на града. Усещането за уникалност и разпознаваем стил се допълва и от интериора и уютната атмосфера.

Клиниката в София се намира на комуникативния булевард Александър Малинов в непосредствена близост до “Бизнес парк София” и станцията на метрото. В последните години този район се оформи като модерна зона в подножието на Витоша, със засилено развитие и переспективи. Бизнес паркът, “Технополис”, “Кино Арена”, Sofia Ring Mall, Decathlon, IKEA и “Резиденшъл парк София” са само част от стратегическите точки в него.

ТV участия

Nova TV – “Мис Пепеляшка”, 2015г.

Nova TV – “На кафе”, 2017г.

Канал 3 – “Всеки следобед с Криси”, 2017г.

Bulgaria ON AIR – PRP Плазмотерапия в Skin Line с д-р Михайлов, 2017г.

Bulgaria ON AIR – Всичко за лазерната епилация, 2017г.

Bulgaria ON AIR – Хидратация и лифтинг с Juvederm Volite, 2017г.

Skin Line София в няколко минути, 2016г.

Публикации

Skin Line 
Skin Line Rouge 2010 05 
Skin Line Rouge 2010 04 
Skin Line 
2017 07 Beauty Woman 
Skin Line Естетични корекции 
Skin Line Естествените резултати 
Skin Line Лазерна епилация 
Skin Line 

Странична навигация