Skin Line Aesthetic Clinics

Skin Line е първата лазерна, естетична и дерматологична клиника в България, която стaртира като част от международна верига, регистрирана през 1998г. Със създаването си, Skin Line започна да твори историята на съвременната естетична медицина в България.

Skin Line организира първите специализирани обучения в България с участието на световно признати специалисти в естетичната медицина и козметологията.

Лекарите и терапевтите в Skin Line са специалисти с богат опит. Те постоянно усъвършенстват познанията си чрез редовно участие във всички значими форуми у нас и в чужбина. Професионализмът и индивидуалният подход към клиентите в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти, иновативни процедури и авторски протоколи са ключът към успеха на Skin Line.

Skin Line отговаря на всички стандарти, които гарантират качеството и безопасността на естетичните услуги.

Skin Line във Варна

Skin Line Варна
Skin Line Варна

През май 2001 Skin Line представи във Варна революционните за времето си фотоепилация и лазерна епилация, последно поколение апаратура на LPG по метода Endermologie, мезотерапия, хиалуронови филъри, пилинги и ботокс. Днес Skin Line Варна продължава да предлага на клиентите най-модерната и високотехнологична апаратура – Candela GentleMax Pro Plus, Cynosure Elite+, Hydrafacial Syndeo, LPG Alliance Medical, InMode Optimas и много други. Екипът на Skin Line Варна се състои от над 20 специалисти – 

Клиниката във Варна е разположена в една от най-красивите сгради на града – архитектурен паметник на културата в сърцето на града. Усещането за уникалност и разпознаваем стил се допълва и от интериора и уютната атмосфера.

Skin Line София Младост

София Младост
Skin Line София Младост

В края на Март 2016г в София започна работа и втората клиника в семейството на Skin Line. Клиниката представи за първи път в България иновационната лазерна платформа – Elite+™ /Alexandrite 755nm/+ Nd:Yag /1064nm/ на Cynosure – американска компания – световен лидер в производството на лазерни системи, предназначени за естетични и медицински цели. Skin Line инвестира и във Venus Legacy на Venus Concept, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), и в същото време безопасна и щадяща за кожата, в LPG – Cellu M6® INTEGRAL – Lipomassage™, Endermolift™ и Ergolift, както и в CO2 фракционен лазер.

Клиниката в София се намира на комуникативния булевард Александър Малинов в непосредствена близост до “Бизнес парк София” и станцията на метрото. В последните години този район се оформи като модерна зона в подножието на Витоша, със засилено развитие и переспективи. Бизнес паркът, “Технополис”, “Кино Арена”, Sofia Ring Mall, Decathlon, IKEA и “Резиденшъл парк София” са само част от стратегическите точки в него.

Skin Line София Център

Skin Line София Център
Skin Line София Център

През Септември 2019г., с вдъхновение и много внимание към детайлите, създадохме нашата нова клиника в центъра на София, бул. Драган Цанков 12-16. В клиниката от Premium клас, с луксозна обстановка и последно поколение медицинска апаратура, акцент са терапии от регенеративната медицина, която е бъдещето на естетичната медицина, както и всички лазерни, инжекционни и апаратни процедури за лице и тяло. Клиниката разполага с манипулационна, съобразена с най-високи стандарти за стерилност и извършване на микро-инвазивни мпроцедури. Перлата в Skin Line на бул. Драган Цанков е най-новият футуристичен LPG Alliance както и останалата част от оборудването – Лазерна система Cynosure Elite +, CO2 fraxel, Криолиполиза CoolTech, Аква Пилинг система в съчетание с най-актуалните регенеративни терапии за лице и тяло и професионални терапии с ексклузивната козметика Babor.

Skin Line – международни награди

WhatClinic Patient Service Award 2019
WhatClinic Patient Service Award 2019

Skin Line отговаря на всички стандарти, които гарантират качеството и безопасността на естетичните услуги и клиниките са удостоявани двукратно с престижните награди Service Award 2019″ и „Service Award 2020“ от международната резервационна платформа за медико-козметични услуги WhatClinic за обслужване и качество на предлаганите услуги.

What Clinic Service Award 2020
На 19.04.2022, в София, се състояха първите Aesthetic & Medical Beauty Awards в България, на които Skin Line бяха удостоени с 3 престижни отличия:
Златен приз за най-добра PRP и/или мезотерапия за иновативните Signature PRP&PRF регенеративни процедури на Д-р Михайлов, дм, медицински управител;
Сребърен приз за най-добра филър процедура с холистичен подход с хиалуронови филъри;
Бронзов приз за най-добра клиника по дерматология и пластична хирургия

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация