Signature White

Signature PRP & PRF

са регенеративни терапии  разработени от  д-р Михаил Михайлов в Естетични клиники Skin Line

signature

НАПЪЛНО НАТУРАЛНИ ТЕРАПИИ

Signature PRP (плазма богата на тромбоцити) и Signature PRF (плазма богата на фибрин) плазмотерапия са напълно натурални и използват собствената кръвна плазма на пациента за да подобрят качеството и вида на кожата по лицето и тялото. Тъй като всеки пациент е уникален, Signature PRP и Signature PRF терапиите комбинират силата на регенеративната медицина и внимателно подбрани според конкретните нужди и цели активни вещества.

Иновация в нашите клиники е допълнителното обогатяване на PRP плазмата. За постигане на по-добър ефект нашите специалисти  добавят коктейли от  витамини, минерали, аминокиселини, нуклеинови киселини, ко- ензими, микроелементи, антиоксиданти, не омрежена хиалуронова киселина и др. След индивидуална консултация с всеки  пациент, дерматолозите преценяват какво количество и вид обогатяване ще е необходимо. Чрез плазмата, богата на тромбоцити, растежни фактори, микро- и макроелементи, се въздейства върху кожата по два начина – от една страна растежните фактори събуждат стволовите клетки на кожата за делене, а от друга страна чрез допълнителните витамини, минерали, аминокиселини и др. се подпомага  растежа на тези клетки.

PRP

PRP Плазмотерапия

Терапията с PRP (плазма богата на тромбоцити), известна още като „вампирски лифтинг“ , се превърна в последните години в една от най-често използваните натурални процедури за подмладяване. Това е единствената терапия в естетичната медицина, при която се използват естествените ресурси на организма.

PRF

PRF Плазмотерапия

Фибринът е биологично скеле, което се образува при нараняване навсякъде в тялото. Тромбоцитите нормално циркулират в кръвта и се свързват със скелето на фибрина. Така свързани, те се активират и освобождават растежни фактори, които представляват  малки „гранули „. Тези фактори на растежа започват процеса на заздравяване на раните, като създават нови кожни клетки, колаген и кръвоносни съдове.

any&age

за всяка възраст

Signature PRP и Signature PRF терапиите са подходящи за всяка възраст и тип на кожата, а поради напълно натуралния си произход се препоръчват за пациенти с алергии и чувствителност към други продукти. Могат да се комбинират с всички други естетични и козметични процедури.

face&body

за лице и тяло

Signature PRP и Signature PRF терапиите са подходящи не само за кожата на лицето, но и за всички зони по тялото. В Skin Line успешно прилагаме PRP терапии за скалп и ръце, шия и деколте, както и, за първи път в България, P-Shot и О-shot – плазмотерапия за мъжката и женската интимна област, които третират проблеми свързани с възрастта, както и нарушения в сексуалната функция.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация