Project Description

Динамични филъри Teosyal RHA на Teoxane

Teosyal RHA

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ДИНАМИЧНАТА ЕСТЕТИКА!

Teosyal® RHA – Първите дермални филъри с еластична хиалуронова киселина, създадени за динамичните зони на лицето, които Ви позволяват да запазите индивидуалните си мимики!

TEOXANE Laboratories са специализирани в разработването и производството на попълващи и ремоделиращи импланти на базата на хиалуронова киселина, които се отличават с отлични клинични резултати и изключително добра поносимост при дерматологична апликация.

През 2015г. TEOXANE Laboratories представи Teosyal® RHA – иновативни динамични филъри на основата на хиалуронова киселина. Тези динамични филъри се превръщат в част от структурата на дермата като придават по-естествен вид на кожата, и особено в мобилните зони, където тя се разтяга.

Teosyal® RHA притежават непостигнати досега стойности на разтегливост и здравина, благодарение на нов ексклузивен метод на омрежване, при който дългите вериги натурална хиалуронова киселина се самоорганизират в 3D мобилна мрежа, за да бъдат възможно най-еластични. По този начин лицето остава естествено динамично, а нежеланите следи на времето са заличени.

Хиалуронова киселина

Гама продукти

Teosyal гама филъри

Хиалуронов филър за третиране на повърхностни и фини бръчки. Подходящ за бръчки на челото, периорална зона, пачи крак и шия.

Хиалуронов филър за третиране на умерено изразени бръчки. Подходящ за назолабиални гънки, марионетни линии,  глабела, периорална  зона и пачи крак.

Хиалуронов филър за третиране на умерено изразени бръчки. Подходящ за назолабиални гънки, марионетни линии,  глабела, периорална  зона и пачи крак.

Хиалуронов филър за придаване на обем. Подходящ за назолабиални гънки, скули и мандибуларна зона.

Други хиалуронови филъри

Сходни процедури