Inmode BODYfx

BODYfx е иновативна, неинвазивна процедура, която доставя радиочестотна енергия  и електрочестотни импулси за премахване на локалните мастни натрупвания, третиране на целулита, стимулиране производството на нов колаген и стягане на кожата. 

Характеристики на BODYfx

BODYfx е иновативна, неинвазивна процедура, която доставя радиочестотна енергия  и електрочестотни импулси за премахване на локалните мастни натрупвания, третиране на целулита, стимулиране производството на нов колаген и стягане на кожата. BODYfx загрява кожата в дълбочина и предизвиква контролирана апоптоза на мастните клетки в третираната зона. Деактивираните мастни клетки се извеждат от организма от метаболизма. Локалните мастни натрупвания изчезват и повече не се появяват. Целулита е изгладен, а кожата е възстановена, гладка и стегната в дълбочина.

  • Безболезнено третиране на тъканите чрез вакуум

  • Безопасно транспортиране на радиочестотната енергия в дълбочина

  • Равномерно загряване на тъканите

  • Активен контрол на достигнатата температура

  • Комфорт по време на процедурата

BODYfx в детайли

Съчетанието на вакуум, контролирано загряване с радиочестотна енергия и електрочестотни импулси елиминира подкожните мазнини.

BODYfx третира повърхностните и  дълбоките тъкани с цел стягане,  изглаждане  и намаляване на целулита.

Оптималното съчетание на използваните в BODYfx технологии стимулират производството на нов колаген и осигуряват максимално стягане и изглаждане на отпуснатата кожа.

Процедурите с BODYfx трайно унищожават мастните клетки в третираните зони. Подържащи процедури и здравословен начин на живот и хранене грантират дълготрайно запазване на постигнатите резултати.

Вграденият в камерата на апликатора сензор, измерва температурата на загряване в третираната зона няколко пъти в секунда и изключва радиочестотата при достигане на зададените стойности. По този начин BODYfx гарантира сигурност и комфорт по време на процедурата.

И двете процедури са нехирургична алтернатива на липосукцията, тъй като таргетират и унищожават локалните мастни натрупвания, но използват различни методи. BODYfx  използва комбинация от радиочестота, електрочестотни  импулси и вакуум за да разруши клетъчните мембрани на мастните клетки, докато криолиполизата използва за тази цел контролирано замразяване на мастната тъкан.

Освен намаляване на локалните мастни натрупвания, BODYfx стяга кожата, намалява целулита и стимулират производството на нов колаген.

При криолиполизата се правят една или две процедури на зона, с продължителност 70 минути, докато с BODYfx се правят 6 до 8 процедури по 30 минути всяка.

За да бъде процедурата с криолиполиза успешна, е необходимо достатъчно количество локализирана мастна тъкан, докато BODYfx може да бъде приложен практически върху всяка зона от тялото. BODYfx е незаменима при обработване на малки зони, като горна част на ръцете и гърба, колене, прасци и други, където криолиполизата е неприложима.

Процедурите  Криолиполиза и BODYfx  са напълно съвместими.

Процедурите с BODYfx са трайно решение на проблема с локалните мастни натрупвания.Те стягат кожата и стимулират образуването на нов колаген.
Процедурите с BODYfx са безопасни, не създават дискомфорт и пациентите не се нуждаят от период на възстановяване.
Процедурите с BODYfx са по-икономично решение в сравнение с други неинвазивни процедури и са много по-евтини от хирургичната липосукция. Освен това са ефективно решение и на проблема с отпусната кожа, който обичайно възниква след липосукция.

7 до 14 дни преди процедурата, пациентът трябва да спре приема на анти коагуланти.
През следващите 2 дни след процедурата, пациентът трябва да избягва гореща вода или излагане на слънце или топлина.

Кожата в третираната зона да не се ексфолира и да се хидратира.

Обичайно са необходими 6 до 8 процедури от по 30 минути на интервали от 1 седмица. Удължаване на времетраенето на процедурите, при някои пациенти води до намаляване на необходимият брой процедури. При някои пациенти, в зависимост от индивидуалното състояние, са необходими поддържащи процедури – по 1 на всеки 3 до 6 месеца.

Inmode BODYfx
Задни части (30мин)150лв
Корем (30мин)150лв
Брич (30мин)150лв
Паласки (30мин)150лв
Вътрешна част бедра (30мин)150лв
Цели бедра (60мин)260лв
Ръце (30мин)150лв
Гръб (30мин)150лв
Колене (20мин)100лв
Прасци (30мин)150лв
"Ангелски крила" (20мин)100лв
Бедра + Брич (80мин)300лв

За горепосочените зони или комбинация от зони с Inmode BODYfx закупени в пакет, важат следните отстъпки:
6пр. – 30% отстъпка; 8пр. – 40% отстъпка

Сходни процедури