Радиочестотна терапия InMode BODYfx

Безопасна, нежна и ефективна процедура за тяло и целулит

Радиочестотна терапия Inmode BODYfx е иновативна, неинвазивна процедура, която доставя радиочестотна енергия  и електрочестотни импулси за премахване на локалните мастни натрупвания, третиране на целулита, стимулиране производството на нов колаген и стягане на кожата. Радиочестотна терапия Inmode BODYfx загрява кожата в дълбочина и предизвиква контролирана апоптоза на мастните клетки в третираната зона. Деактивираните мастни клетки се извеждат от организма от метаболизма. Локалните мастни натрупвания изчезват и повече не се появяват. Целулита е изгладен, а кожата е възстановена, гладка и стегната в дълбочина.

BodyFX Logo White

Какво е InMode BODYfx

Inmode BodyFX е дълготрайно, неинвазивно решение за лечение на локални мастни натрупвания, отпусната кожа и целулит. 

Inmode BodyFX използва комбинация от различни клинично доказани методи, включително радиочестотна енергия, дълбоко загряване на тъканите и вакуум. Радиочестотната енергия разпространява топлина върху кожата и подлежащите мазнини, като предизвиква загряване на тъканите. След това вакуумът и контролираните енергийни импулси работят синергично, за да осигурят красиви резултати за тялото.

Радиочестотна енергия се доставя чрез поредица от импулси с честота 1 милион цикъла в секунда. Макар че това звучи интензивно, то е много безопасно. За да се постигне максимален комфорт, температурата на тялото се следи постоянно, като се получава точна обратна информация за температурата на кожата. Този термичен мониторинг осигурява максимален контрол на температурата.

Ключови предимства на радиочестотната терапия Inmode BODYfx

Радиочестотна терапия Inmode BODYfx​ в Skin Line

Rадиочестотна терапия Inmode BODYfx​ в детайли

Съчетанието на вакуум, контролирано загряване с радиочестотна енергия и електрочестотни импулси елиминира подкожните мазнини.

BODYfx третира повърхностните и  дълбоките тъкани с цел стягане,  изглаждане  и намаляване на целулита.

Оптималното съчетание на използваните в BODYfx технологии стимулират производството на нов колаген и осигуряват максимално стягане и изглаждане на отпуснатата кожа.

Процедурите с BODYfx трайно унищожават мастните клетки в третираните зони. Подържащи процедури и здравословен начин на живот и хранене грантират дълготрайно запазване на постигнатите резултати.

Вграденият в камерата на апликатора сензор, измерва температурата на загряване в третираната зона няколко пъти в секунда и изключва радиочестотата при достигане на зададените стойности. По този начин BODYfx гарантира сигурност и комфорт по време на процедурата.

Повечето потребители намират процедурата Inmode BodyFX за приятна. По време на процедурата можете да усетите затопляне на кожата и леко усещане за издърпване, тъй като радиочестотата и вакуумът работят върху упоритите мастни джобове.

Процедурите с BODYfx са трайно решение на проблема с локалните мастни натрупвания.Те стягат кожата и стимулират образуването на нов колаген.
Процедурите с BODYfx са безопасни, не създават дискомфорт и пациентите не се нуждаят от период на възстановяване.
Процедурите с BODYfx са по-икономично решение в сравнение с други неинвазивни процедури и са много по-евтини от хирургичната липосукция. Освен това са ефективно решение и на проблема с отпусната кожа, който обичайно възниква след липосукция.

7 до 14 дни преди процедурата, пациентът трябва да спре приема на анти коагуланти.
През следващите 2 дни след процедурата, пациентът трябва да избягва гореща вода или излагане на слънце или топлина.

Кожата в третираната зона да не се ексфолира и да се хидратира.

Обичайно са необходими 6 до 8 процедури от по 30 минути на интервали от 1 седмица. Удължаване на времетраенето на процедурите, при някои пациенти води до намаляване на необходимият брой процедури. При някои пациенти, в зависимост от индивидуалното състояние, са необходими поддържащи процедури – по 1 на всеки 3 до 6 месеца.

Няма абсолютно никакъв възстановителен период след радиочестотната терапия Inmode BodyFX. Процедурите са бързи и безболезнени и могат да бъдат извършени дори по време на обедната почивка. Ще забележите зачервяване и топлина в третираната област, които ще отшумят след няколко часа. Тази топлина е еквивалентна на усещането след дълбок тъканен масаж и не пречи на никого да извършва обичайните си дейности.

И двете процедури са нехирургична алтернатива на липосукцията, тъй като таргетират и унищожават локалните мастни натрупвания, но използват различни методи. BODYfx  използва комбинация от радиочестота, електрочестотни  импулси и вакуум за да разруши клетъчните мембрани на мастните клетки, докато криолиполизата използва за тази цел контролирано замразяване на мастната тъкан.

Освен намаляване на локалните мастни натрупвания, BODYfx стяга кожата, намалява целулита и стимулират производството на нов колаген.

При криолиполизата се правят една или две процедури на зона, с продължителност 70 минути, докато с BODYfx се правят 6 до 8 процедури по 30 минути всяка.

За да бъде процедурата с криолиполиза успешна, е необходимо достатъчно количество локализирана мастна тъкан, докато BODYfx може да бъде приложен практически върху всяка зона от тялото. BODYfx е незаменима при обработване на малки зони, като горна част на ръцете и гърба, колене, прасци и други, където криолиполизата е неприложима.

Процедурите  Криолиполиза и BODYfx  са напълно съвместими.

Бременност или кърмене; Под 18-годишна възраст; Пейсмейкър или вътрешен дефибрилатор, или какъвто и да е електронен имплант, например глюкомер; Постоянен имплант в третираната област като метални пластини и винтове, силиконови импланти или инжектирано химическо вещество; Настояща или анамнеза за рак, особено рак на кожата, или предракови бенки; Увредена имунна система поради имуносупресивни заболявания като СПИН и ХИВ или употреба на имуносупресори медикаменти; Тежки съпътстващи заболявания, като сърдечни нарушения, епилепсия, неконтролирана хипертония и чернодробни или бъбречни заболявания; Анамнеза за заболявания, стимулирани от топлина, като например повтарящ се херпес симплекс в зоната на лечение; Всякакви активни състояния в зоната на третиране, като рани, псориазис, екзема и обрив, както и прекомерно/прясно загоряла кожа; Анамнеза за кожни заболявания, като келоидни белези, неправилно зарастване на рани, както и много суха и крехка кожа; Всяко медицинско състояние, което може да влоши заздравяването на кожата; Лошо контролирани ендокринни нарушения, като диабет или дисфункция на щитовидната жлеза; Всяка хирургична, инвазивна, аблативна процедура в зоната на третиране през последните 3 месеца или преди пълното излекуване; Използване на изотретиноин (Accutane) в рамките на 6 месеца преди лечението.

Радиочестотна терапия Inmode BODYfx правят

Виж цените на процедурите InMode BODYfx в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за InMode BODYfx в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация