Photofacial комплексно фотоподмладяване

За сияйна кожа, която всеки ще забележи

Видимо подобрение на пигментацията, старческите/ слънчевите петна, спуканите капиляри и цялостния вид на кожата.

Нежна процедура, която премахва несъвършенствата на кожата и стимулира производството на колаген и еластични влакна.

Минимален престой – направете си процедура по време на обедната почивка и да се върнете към забързания си начин на живот за миг.

Photofacial logo white

Какво е Photofacial - комплексно фотоподмладяване

Lumenis® Photofacial™ е комплексно решение за подмладяване на кожата, което дава забележителни резултати като коригира признаци на стареене на кожата, като възрастови и слънчеви петна, съдови лезии, неравномерна текстура и цвят на кожата.

Уникалната технология Photofacial – комплексно фотоподмладяване включва третиране на пигментациите и повърхностните васкуларни лезии с IPL (интензивна пулсираща светлина) като изравнява тена, изглажда фините линии и бръчки и подобрява структурата на кожата на лицето за едно по-младежко и сияйно излъчване.

Как работи Photofacial - комплексно фотоподмладяване

Lumenis и Inmode IPL използват светлина с дължина на вълната, която се привлича от пигмента и повърхностните кръвоносни съдове в кожата. Тъмните петна, уврежданията от слънцето и нарушените капиляри абсорбират енергията от лазера. В резултат на това пигментните увреждания постепенно изсветляват, а спуканите кръвоносни съдове се затварят и накрая изчезват. Кожата ви остава по-чиста, по-равномерна и много по-светла!

Защо Photofacial - комплексно фотоподмладяване

  • Процедурата е подходяща за справяне с всички признаци на стареене.
  • Забележими резултати при пигментация, старчески и слънчеви петна, фини линии и цялостен вид на кожата.
  • Минимално време за възстановяване и незабавно връщане към натоварения ви начин на живот. 
Photofractional комплексно лазерно подмладяване

Какво да очаквате след процедурата Photofacial - комплексно фотоподмладяване

Процедурата Photofacial™ Фотоподмладяване с Lumenis и Inmode работи върху кожата ви, като премахва пигментните петна и повърхностни кръвоносни съдове, като същевременно стимулира дълбоката регенерация на колаген в рамките на поредица от процедури. Още след първата сесия може да започнете да забелязвате подобрение на тена и пигментацията на кожата.

За кого е подходяща процедурата Photofacial - комплексно фотоподмладяване

Photofacial – комплексно фотоподмладяване е процедура предназначена за пациенти с ранни или ясно изявени белези на остаряване – слънчеви петна (Lentigines seniles) или други видове хиперпигментации, повърхностни капиляри и фини линии.

Photofacial – комплексно фотоподмладяване изравнява тена, изглажда фините линии и бръчки и подобрява структурата на кожата на лицето за едно по-младежко и сияйно излъчване.

За кого процедурата Photofacial - комплексно фотоподмладяване е неподходяща - противопоказания

Photofacial – комплексно фотоподмладяване не е подходяща процедура за всеки и крие някои рискове. Photofacial™ не е подходяща, когато имате активни инфекции, вирусни, гъбични или бактериални заболявания, възпалителни състояния на кожата или рак на кожата. Рисковете могат да включват: зачервяване, подуване, белези или промяна в пигментацията. Ако страдате от някое от описаните по-горе заболявания или изпитвате някои от описаните по-горе симптоми не забравяйте да съобщите на вашият лекар по време на естетичната консултация преди процедурата.

Колко процедури Photofacial - комплексно фотоподмладяване са необходими

Обикновено са необходими около 3 процедури Phofacial – комплексно фотоподмладяване, за да се постигне видимо подобрение в структурата на кожата. Оптимални резултати обикновено се постигат след 3-5 процедури през интервал от 2-6 седмици. След приключване, ще продължите да виждате подобрения до шест месеца след процедурите.

Възстановяване след процедурата Photofacial - комплексно фотоподмладяване

Непосредствено след процедурата Photofacial – комплексно фотоподмладяване може да се появи известно зачервяване или подуване в зависимост от персонализираните настройки на процедурата. Обикновено отокът ще намалее след няколко часа, а зачервяването – бързо на следващия ден или през следващите няколко дни. Повечето пациенти са в състояние да се върнат към ежедневните си дейности още същия ден.

Прилики и разлики между процедурите Photofacial и Photofractional

Процедурата Photofacial – комплексно фотоподмладяване с Lumenis Stellar и Inmode IPL използва светлина с дължина на вълната, която се привлича от пигмента и повърхностните кръвоносни съдове в кожата. Тъмните петна, уврежданията от слънцето и нарушените капиляри абсорбират енергията от лазера. В резултат на това пигментните увреждания постепенно изсветляват, а спуканите кръвоносни съдове се затварят и накрая изчезват. Кожата ви остава по-чиста, по-равномерна и много по-светла!

Процедурата Photofractional – комплексно лазерно подмладяване е двустепенна и добавя към Photofacial – комплексно фотоподмладяване процедурата Lumenis Stellar ResurFX™ която използва фракциониран лазерен лъч, за да създаде мрежа от малки термични наранявания по повърхността на кожата ви за да се справи с често срещани проблеми като фини линии и бръчки, белези от акне, разширени пори и стрии. ResurFX™ стимулира производството на нови колагенови и еластинови влакна в по-дълбоките слоеве на кожата, което с течение на времето води до по-стегната, гладка и стегната кожа.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация