Project Description

Минимално инвазивна терапия за ремоделиране на кожата за по-гладко и блестящо излъчване на лицето и тялото

Inmode Morpheus8

Morpheus8 е процедура с фракционирана радиочестота за изключително прецизно ремоделиране на кожата и подкожната тъкан за по-гладко и блестящо излъчване на лицето и тялото. Morpheus8 e първото и единствено в света устройство за ремоделиране на подкожната мастна тъкан на цялото тяло и е част от радиочестотната платформа BODYtite на InMode. Morpheus8 ползва мрежа от изключително тънки и изолирани електроди за да достави прецизно дозирано количество радиочестотна енергия на точно определена дълбочина под кожата.

Ключови предимства на Morpheus8

  • Дълбоко и безопасно третиране на подкожната тъкан на лицето и тялото с фракционирана радиочестота

  • Постига изключително равномерен ефект

  • Малко или никакво термично увреждане на кожата

  • Безопасна за всички фототипове кожа с минимален риск от пост-възпалителна хиперпигментация.

Morpheus8 в детайли

Дълбочината на проникване на електродите на Morpheus8 се регулира от 0.5 до 4 мм за ефикасно третиране на всички зони на лицето и тялото

Фракционираната радиочестота на Morpheus8 работи в подкожната тъкан за подобряване на структурата и изглаждане на кожата

Morpheus8 подобрява структурата на кожата като въздейства директно върху колагеновите влакна

Morpheus8 ползва мрежа от изключително тънки и изолирани електроди за да достави прецизно дозирано количество радиочестотна енергия на точно определена дълбочина под кожата

Morpheus8 е единствената фракционирана радиочестота при която повърхността на кожата остава неувредена

Morpheus8 е безопасна процедура без възстановителен период. Можете да възобновите нормалният си ритъм на живот незабавно след процедурата.

Макар и да звучат подобно, двете процедури ползват фракселирана енергия с различен източник и с различна насоченост. За разлика от Morpheus8 който работи в дълбоките слоеве на кожата, CO2 фракселният пилинг уврежда повърхностния слой на кожата, за премахване на хиперпигментации, белези от акне или стрии; подбряване на външният вид и еластичността й. Фракселният пилинг е сезонна процедура с възстановителен период и крие рискове от хиперпигментации.

  • Единствена по рода си процедура
  • Може да се прави целогодишно
  • Няма възстановителен период
  • Подходяща за лице и тяло
  • Безрискова процедура

Процедурата с Morpheus8 не изисква специална подготовка освен нанасяне на анестетичен крем върху зоните, които предстои да бъдат третирани. След процедурата да се избягва излагане на топлина (сауна, парна баня) в продължение на 1 до 3 дни.

За постигане на оптимален резултат са необходими 3 процедури през 30 дни. След това процедурата може да се повтори след година.

Morpheus8 извършват

Inmode Morpheus8
1 пр. Цяло лице1000 лв
3 пр. Цяло лице2400 лв

Сходни процедури