красота за всички

Универсално решение
за красива кожа

EVA MAGAZINE | Април 2022

автор: ХИЛДА КРЪСТЕВА | снимки SKIN LINE 

Апаратните процедури са обединяващото звено между грижата за красотата с коз­метика и грижата за организма като цяло. С тяхна помощ успяваме да поддържаме оптималното състояние на естествената ни красота. И то във всички възрасти.

Отличник в тази задача са лазерните процедури. Но най-новият неаблативен рисърфъсинг лазер – ResurFX Lumenis Stellar M22, за първи път в Бъл­гария представен в клиники Skin Line, прави много повече. Условието е да е в ръцете на опитни дерма­толози. Само тогава този лазер е способен да тре­тира пълноценно повече от 30 кожни състояния Според професионалистите от Skin Line за някои от тях не съществува ефективна апаратна алтернати­ва за лечение – например за розацея, активно акне, портвайн родилни петна, слънчеви петна, лунички и други пигментации.

Освен при възрастни, в Skin Line с помощта на апара­та се лекуват кожни проблеми и при деца и юноши. Процедурите при тези възрастови групи са изклю­чително успешни не само заради ефекта, но и пора­ди бързината и комфорта, които позволяват да се избегне стресът дори и при най-малките пациенти.

Терапиите с Lumenis Stellar М22 са добре познати и популярни извън България. Процедурите с него не се ограничават само до лицето, те са подходящи и за шия, деколте, ръце, както и за зони по тялото, Специ­ален протокол на Stellar М22 е и единственото лече­ние на сухо око, одобрено от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ.

Универсално решение за красива кожа

Апаратът позволява третиране на няколко различ­ни кожни състояния в една сесия и се комбинира успешно с други апаратни процедури. Например комбинацията Lumenis Photofractional (между Stellar IPL и ResurFX) таргетира пигментации, капиляри и несъвършенства върху повърхността на кожата, но и я регенерира в дълбочина. Стимулира синтеза на собствен колаген и еластин, подобрява текстурата и свива порите. Друга любима комбинация в клиники Skin Line е Signature Glow – Stellar IPL  и радиочестота с микронийдлинг. Чрез нея се постига стягане на ко­жата и заличаване на следите от стареене. Процеду­рите със Stellar М22 са подходящи и за превантивна грижа, както и за подготвителна терапия преди дру­ги естетични процедури.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация