JUVÉDERM™ Volux™

– първият хиалуронов филър от серията Vycross™ на Allergan™ с ефект на имплант

Juvederm Volux

Добре дефинираната долна част на лицето има изключително значение за привлекателността на цялото лице. За голяма част от пациентите идеалните пропорции се свързват с ясно изразената и силна брадичка и подчертан лицев контур. Обемът на лицето в тази зона се повлиява, както от промените, които настъпват с възрастта, така и от костни деформации. При пациенти с вертикална микрогения /малка брадичка/, хоризонтална микрогения/костен дефицит  в зоната/ или недефинирана долна челюст, хармоничните пропорции се нарушават  и това променя цялостния естетичен вид на лицето.

JUVÉDERM™ Volux™ e еволюционен продукт от серията Vycross™ на Allergan™на основата на структурна хиалуронова киселина, специално разработен да възстанови или създаде обем в долната част на лицето:

  • оформяне на брадичка
  • скулптуриране на долна челюст
  • лифтиране на лицевия контур

JUVÉDERM™ Volux™ разполага с потенциал на имплант, чрез който се скулптурира, контурира и създава обем и проекция, без хирургическа интервенция .

Juvederm

Като част от  продуктовата гама Vycross™ на американската компания Allergan™, Volux™притежава всички предимства на останалите филъри  като гладкост, лесно инжектиране, изключителна толерантност и  естествени резултати.  Продуктът е с най-голямо количество хиалуронова киселина (25мг/мл) и постига ефект на дълготраен имплант.

Според Jacobson’s soft tissue analysis при идеален профил на лицето ъгълът, който оформят G-Sn-Pog точките  трябва да бъде 8–16°. Volux™  корегира измененията на G-Sn-Pog ъгъла, както и проекцията на брадичката.

IM 0221 2019 v1

JUVÉDERM™ Volux™ привлича минимално количество вода и намалява значително възможността от поява на оток след инжектиране в сравнение с JUVÉDERM™ Voluma™ . Той има висока устойчивост към свободни радикали и това увеличава неговата устойчивост и дълготрайност .

Интегрирането на JUVÉDERM™ Volux™ в тъканта на пациента се наблюдава най-рано една седмица след инжектирането, а подобренията в областта на брадичката и челюстта са дълготрайни, като ефектът се запазват за период от 18 до 24 месеца.

JUVÉDERM™ Volux™ в Skin Line

Juvederm Volux поставят:

Виж цените на процедурите с Juvederm Volux в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Juvederm Volux в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация