Мезотерапия на скалп за стимулиране растежа на коса

Мезотерапия за скалп

Мезотерапията за стимулиране растежа на коса е инжекционна процедура. Тя се използва от десетилетия, с цел да възстанови блясъка и обема на изтънялата коса и да стимулира корените на косата, да я укрепи, заздрави и направи по-жизнена. Мезотерапевтичните коктейли активират растежа на косата, подобряват нейната еластичност, сила и плътност. Повърхностните микроинжекции се поставят точно под епидермалния слой на кожата в съответните тъкани, за да се стимулира естествената регенерация и клетъчната пролиферацията на космения фоликул.

Мезотерапията се прилага при жени и мъже, за лечение на косопад, причинен от медикаментозно лечение, в следствие на стрес, на заболяване, хормонален дисбаланс, при алопеция ареата, андрогенна алопеция, за профилактика и др.

Мезотерапията използва процес с двойно действие, който включва както химическа, така и механична стимулация на засегнатата област, посредством многократни убождания.

Мезотерапевтичният разтвор, който се инжектира в скалпа, съдържа комбинация от специфични микроелементи, минерали, аминокиселини, витамини, растежни пептиди, нуклеинови киселини и коензими, специално подбрани според уникалните нужди на пациента. Лечението възстановява функционалността на кожата и засилва метаболизма на клетките, подобрява  кръвообръщението в зоната на  скалпа, хидратира и подхранва кожата на главата, спира косопада и укрепва корена на косъма. Събужда заспалите фоликули  и  осигурява  стабилен растеж на нова и здрави коса и постепенно възстановява хормоналния баланс.

Процедурата Мезотерапя на скалп в Skin Line правят:

Виж цените на Мезотерапия на скалп в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Мезотерапия на скалп в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация