Project Description

Хидратация и лифтинг с Juvederm Volite

Juvederm Volite

Продуктите от гамата Juvederm Vycross – технология на Allergan – Juvederm Voluma, Juvederm Volbella и Juvederm Volift са хиалуронови филъри от ново поколение, доказали неоспоримите си качества сред милиони пациенти по целия свят.

Хиалуроновият гел на VYCROSS – технологията на Allergan представлява кръстосано свързани къси и дълги вериги хиалуронова киселина и гарантира изключителна устойчивост и дълготрайност на резултата.  Хиалуроновият гел на Juvederm Vycross е с изключително гладка консистенция и хомогенен вид, инжектира се лесно и създава естествени резултати. Формулата на JUVÉDERM® съдържа лидокаин за изключителен комфорт по време на манипулацията. Процедурата е минимално инвазивна и времето за възстановяване е кратко. Много хидратиращи продукти съдържат хиалуронова киселина, но продуктите на JUVÉDERM® са единствения начин за възстановяване на хиалуроновата киселина дълбоко в кожата. Тя възвръща естествената си еластичност, плътност и тонус, и  едновременно с това  се стяга и лифтира.

VOLITE е специално създаден продукт за изключителна хидратация на кожата, еластичност, мекота и за цялостно подобряване вида и качеството на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Поради това, че  притежава качествата и характеристиките на продуктите от гамата VYCROSSJUVÉDERM® VOLITEе не просто мезотерапия или мезолифт, а продукт, предлагащ и лифтинг ефект. Той се отличава с изключителна гладкост, еластичност, минимална оточност след инжектиране и по-дълготрайни и естествени резултати.  JUVÉDERM® VOLITE хидратира в дълбочина, уплътнява кожата, освежава и подмладява. Резултатът от процедурата се изразява в подобряване текстурата и еластичността на кожата, изравняване на тена, трайна и дълбока хидратация, стягане и лифтинг ефект.

Juvederm Volite

JUVÉDERM® VOLITE е единственият продукт, който осигурява изключителна дълготрайност на резултата само след 1 процедура – до 9 месеца, а ефекта се наблюдава още през първия месец. Процедурата с VOLITE е равностойна по ефект на 3 процедури с известните досега продукти за биоревитализация  и мезолифтинг, а ефекта се забелязва само след една единствена процедура.

Продуктът се инжектира с изключително тънка игла от ново поколение, което гарантира комфорт, минимализиране на болка, отоци и хематоми.

JUVÉDERM® VOLITE е продукт от ново поколение, който създава естествени и изключително дълготрайни  резултати, само след една процедура. Той може да бъде  самостоятелна преоцедура, както и да подготви кожата за моделиране на лицето с хиалуронови филъри.  JUVÉDERM® VOLITE е и своеобразна превенция и защита на кожата от свободните радикали.

Най-често задавани въпроси

JUVÉDERM® VOLITE е гел с хиалуронова киселина, който съдържа и лидокаин за по-голям комфорт на пациента. Използващ VYCROSS технологията, JUVÉDERM® VOLITE е най-лекия и най-малко кохезивен продукт досега.

JUVÉDERM® VOLITE се прилага в зони като лице, шия, деколте и ръце.

JUVÉDERM® VOLITE се инжектира интрадермално.

Направено е клинично проучване с 131 пациента, което показва подобрение в качеството на кожата на първия, четвъртия и шестия месец. Един месец след процедурата 96% от пациентите са с по-гладка кожа на лицето (оценено от лекари, участващи в проучването) и 91% от пациентите съобщават, че са удовлетворени от състоянието на своята кожа. Резултатите се задържат до шест месеца като пациентите продължават да чувстват значителни подобрения в хидратацията на своята кожа.

JUVÉDERM® VOLITE е разработен да подобри качеството на кожата до 9 месеца само с една процедура, другите конкурентни продукти изискват няколко процедури за постигане на желаните резултати.

Други Мезотерапии за лице

Сходни процедури