Skin Line Варна

Skin Line Варна

Skin Line е първата естетична лазерна клиника във Варна, която стaртира като част от международна верига, регистрирана през 1998г. Със създаването си, Skin Line започна да твори историята на съвременната естетична дерматология в България.

През май 2001 Skin Line представи във Варна революционните за времето си фотоепилация с IPL технология, последно поколение апаратура на LPG по метода Endermology, Мезотерапия, Хиалуронови филъри, Пилинги и Ботокс. По-късно инвестира в най-многофункционалната и високотехнологична платформа на Fotona, компания с над 50 годишен опит в лазерната индустрия. Skin Line разполага и с апарата Velasmooth – уникална комбинация от Радиочестота, Инфрачервена Светлина и Вакуум, както и с Oxy Touch System – Диамантено микродермабразио и Кислородна инфузия.

В края на Март 2016г в София започна работа и втората клиника в семейството на Skin Line. Клиниката представи за първи път в България иновационната лазерна платформа – Elite+™ /Alexandrite 755nm/+ Nd:Yag /1064nm/ на Cynosure – американска компания – световен лидер в производството на лазерни системи, предназначени за естетични и медицински цели. Skin Line инвестира и във Venus Legacy на Venus Concept, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), и в същото време безопасна и щадяща за кожата, в LPG – Cellu M6® INTEGRAL – Lipomassage™, Endermolift™ и Ergolift, както и в CO2 фракционен лазер.

Skin Line София

Skin Line София

За по-малко от година установихме, че с Александритния лазер на Cynosure се постигат невероятни резултати при лазерната епилация, които се състоят в по-малко на брой необходими процедури, до 79% намаляване на окосмяването само след 3 процедури и по-добър краен резултат – до 97%. По тази причина, в края на 2016г. инвестирахме в същата лазерна система и в клиниката ни в град Варна.

Skin Line организира първите специализирани обучения в България с участието на световно признати специалисти в естетичната медицина и козметологията.

Лекарите в клиниката са специалисти с богат опит. Те постоянно усъвършенстват познанията си чрез редовно участие във всички значими форуми у нас и в чужбина. Професионализмът и индивидуалният подход към клиентите в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти, актуални процедури, атрактивни цени и ежемесечни промоции е доказаната стратегия за успех.

Skin Line отговаря на всички стандарти, които гарантират качеството и безопасността на естетичните услуги.

Клиниката във Варна е разположена в една от най-красивите сгради на града – архитектурен паметник на културата в сърцето на града. Усещането за уникалност и разпознаваем стил се допълва и от интериора и уютната атмосфера.

Клиниката в София се намира на комуникативния булевард Александър Малинов в непосредствена близост до “Бизнес парк София” и станцията на метрото. В последните години този район се оформи като модерна зона в подножието на Витоша, със засилено развитие и переспективи. Бизнес паркът, “Технополис”, “Кино Арена”, Sofia Ring Mall, Decathlon, IKEA и “Резиденшъл парк София” са само част от стратегическите точки в него.