Venus Legacy за лице?

Всички искаме да изглеждаме млади, в добра физическа форма и със здрав вид на кожата. Някои дори обмислят хирургични интервенции. Преди да пристъпите към скалпела, нека разгледаме една нова алтернатива – Venus Legacy! Ако имате възможност да си направите тази процедура на лицето, със сигурност ще останете доволни от резултатитеът на успеха.

Venus Legacy

Тази нова технология се бори срещу отпуснатата кожа и целулита!

Как работи Venus Legacy?

Радиочестотата и ултразвука се използват навсякъде в естетичната дерматология. Venus Legacy е подобрена версия напредходното поколение апаратура на Venus Concept – Venus FreezeVenus Legacy е по-различен от предходните технологични версии в естетичната дерматология, които използват радиочестота и ултразвук. Venus Legacy е неинвазивен метод за безопасно третиране на целулит и отпусната кожа в зоните на лицето, шията и тялото. Той използва енергията на честотата на радио вълните за загряване на кожата, за да се свие и стегне тя в третираната зона.

В комбинация с радиочестотната топлина, магнити генерират магнитно импулсно поле, което провокира производството на нов колаген и еластин за дългосрочни резултати. Нещо повече, третираната кожа се стяга, активизира се производството на колаген и тя придобива  по-млад и здрав вид. Накрайникът, с който се работи, освен радиочестотна топлина и магнитни импулси, изпълнява и всмукателно функция. Засмукването подобрява лимфния дренаж, предизвиква физически стрес на мастните клетки за намаляване на мазнините. Частичното засмукване на кожата позволява по-дълбоко проникване, като доставя повече топлина в дълбочина, в третираната зона. Масажът, високата радиочестота, импулсното всмукване и топлината спомагат за унищожаване на мастните клетки в областта. Тази комбинация с индуцирана топлина способства за естествено и самостоятелно възстановяване на тялото.

Venus Freeze е една от най-добре пазените тайни сред знаменитости и модели. Кара Делевингне е един от моделите, използващи Venus Freeze за наистина бърза освежаваща терапия преди представянето си. Тя казва: “Кожата ми се влоши по време на модните ревюта, заради честите пътувания и за новия сезон реших да се подготвя с процедури радиочестотен лифтинг на лицето с Venus Freeze. Затопляйки кожата се активизира по-доброто кръвообръщение в зоната, а след излизане от процедура, кожата бе по-стегната и изгладена, т.като апарата спомага производството на нов колаген.“ Със сигурност тя ще се възползва от по-съвременната процедура с Venus Legacy съвсем скоро. Venus Legacy предлага фантастични резултати не само за зряла кожа като лифтира и оформя лицето и тялото , а има много добро действие и върху млада кожа. С процедурите се постига уплътняване, стягане и цялостно оформяне и изглаждане (малко повече колаген е винаги добре дошъл!) на кожата във всички възрасти над 18 г. Пълната ефективност на Venus Legacy, при която се наблюдават най-добри резултати, е при хора с отпусната кожа между 30 и 50, когато кожата вече е по-податлива, отпусната и има нужда от стягане и стимулиране на производството на колаген.

Как протича процедурата Venus Legacy в областта на брадичката и долната част на лицето?

Преди процедура областта се почиства от грим и се нанася дебел слой глицеринов гел. Глицеринът предпазва кожата от прякото действие на топлината, а също така помага на работния накрайник, да се движи плавно, без да се получават натъртвания и синини по кожата в третираната зона. Процедурата е много приятна. Усещането е като по време на успокояващ масаж на лицето с горещи камъни. Засмукването всъщност е доста релаксиращо, като лек лимфо-дренажен масаж.

Venus Legacy лице

Не се усеща никаква болка или дискомфорт по време на процедурата с Venus Legacy. Всъщност даже можете да си поспите. Цялата процедура отнема около 40 минути /за зона цяло лице/. Бях малко зачервена в областта на челюстта/брадичката, но това трае само около 30 минути. Няма изгаряне, след обработването с топлина.

На следващия ден, дори само след една процедура, резултатът е впечатляващ. Брадичката ми и контура на лицето ми е по-оформен, кожата изглежда по-еластична и по-гладка.

Резюме:

Venus Legacy работи! Резултатите за стягане на кожата и оформянето контура на лицето са видими дори само с 1 процедура. Препоръчват се определен брой процедури за оптимални резултати, а те зависят от типа и нуждите на кожата, но не по-малко от 6 до 8 процедури.

Процедурата няма аналог за контуриране и оформяне овала на лицето, за премахване на  излишните мазнини, за лифтинг и изглаждане кожата на лицето и шията.

Неинвазивна, без болка, преди или след.

Лесни и бързи резултати от 30 до 90 минути.

Резултатите преди и след са наистина впечатляващи.

Ако имате отпусната кожа или целулит и това ви притеснява, тази процедура е за Вас.

Вашият коментар

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

запиши консултация