Venus Legacy за лице?

Всички искаме да изглеждаме млади, в добра физическа форма и със здрав вид на кожата. Някои дори обмислят хирургични интервенции. Преди да пристъпите към скалпела, нека разгледаме една нова алтернатива – Venus Legacy! Ако имате възможност да си направите тази процедура на лицето, със сигурност ще останете доволни от резултатитеът на успеха. Тази нова технология се бори срещу отпуснатата кожа и целулита!

VenusLegacy 6 e1471860837348

Как работи Venus Legacy?

Радиочестотата и ултразвука се използват навсякъде в естетичната дерматология. Venus Legacy е подобрена версия напредходното поколение апаратура на Venus Concept – Venus Freeze. Venus Legacy е по-различен от предходните технологични версии в естетичната дерматология, които използват радиочестота и ултразвук. Venus Legacy е неинвазивен метод за безопасно третиране на целулит и отпусната кожа в зоните на лицето, шията и тялото. Той използва енергията на честотата на радио вълните за загряване на кожата, за да се свие и стегне тя в третираната зона.

В комбинация с радиочестотната топлина, магнити генерират магнитно импулсно поле, което провокира производството на нов колаген и еластин за дългосрочни резултати. Нещо повече, третираната кожа се стяга, активизира се производството на колаген и тя придобива  по-млад и здрав вид. Накрайникът, с който се работи, освен радиочестотна топлина и магнитни импулси, изпълнява и всмукателно функция. Засмукването подобрява лимфния дренаж, предизвиква физически стрес на мастните клетки за намаляване на мазнините. Частичното засмукване на кожата позволява по-дълбоко проникване, като доставя повече топлина в дълбочина, в третираната зона. Масажът, високата радиочестота, импулсното всмукване и топлината спомагат за унищожаване на мастните клетки в областта. Тази комбинация с индуцирана топлина способства за естествено и самостоятелно възстановяване на тялото.

Venus Freeze е една от най-добре пазените тайни сред знаменитости и модели. Кара Делевингне е един от моделите, използващи Venus Freeze за наистина бърза освежаваща терапия преди представянето си. Тя казва: “Кожата ми се влоши по време на модните ревюта, заради честите пътувания и за новия сезон реших да се подготвя с процедури радиочестотен лифтинг на лицето с Venus Freeze. Затопляйки кожата се активизира по-доброто кръвообръщение в зоната, а след излизане от процедура, кожата бе по-стегната и изгладена, т.като апарата спомага производството на нов колаген.“ Със сигурност тя ще се възползва от по-съвременната процедура с Venus Legacy съвсем скоро. Venus Legacy предлага фантастични резултати не само за зряла кожа като лифтира и оформя лицето и тялото , а има много добро действие и върху млада кожа. С процедурите се постига уплътняване, стягане и цялостно оформяне и изглаждане (малко повече колаген е винаги добре дошъл!) на кожата във всички възрасти над 18 г. Пълната ефективност на Venus Legacy, при която се наблюдават най-добри резултати, е при хора с отпусната кожа между 30 и 50, когато кожата вече е по-податлива, отпусната и има нужда от стягане и стимулиране на производството на колаген.

Как протича процедурата Venus Legacy в областта на брадичката и долната част на лицето?

Venus legacy litse e1471862880115

Преди процедура областта се почиства от грим и се нанася дебел слой глицеринов гел. Глицеринът предпазва кожата от прякото действие на топлината, а също така помага на работния накрайник, да се движи плавно, без да се получават натъртвания и синини по кожата в третираната зона. Процедурата е много приятна. Усещането е като по време на успокояващ масаж на лицето с горещи камъни. Засмукването всъщност е доста релаксиращо, като лек лимфо-дренажен масаж.

VenusLegacy 3

Не се усеща никаква болка или дискомфорт по време на процедурата с Venus Legacy. Всъщност даже можете да си поспите. Цялата процедура отнема около 40 минути /за зона цяло лице/. Бях малко зачервена в областта на челюстта/брадичката, но това трае само около 30 минути. Няма изгаряне, след обработването с топлина. На следващия ден, дори само след една процедура, резултатът е впечатляващ. Брадичката ми и контура на лицето ми е по-оформен, кожата изглежда по-еластична и по-гладка.

Резюме:

Venus Legacy работи! Резултатите за стягане на кожата и оформянето контура на лицето са видими дори само с 1 процедура. Препоръчват се определен брой процедури за оптимални резултати, а те зависят от типа и нуждите на кожата, но не по-малко от 6 до 8 процедури.

Процедурата няма аналог за контуриране и оформяне овала на лицето, за премахване на  излишните мазнини, за лифтинг и изглаждане кожата на лицето и шията.

Неинвазивна, без болка, преди или след.

Лесни и бързи резултати от 30 до 90 минути.

Резултатите преди и след са наистина впечатляващи.

Ако имате отпусната кожа или целулит и това ви притеснява, тази процедура е за Вас.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация