Venus Legacy: Кажете сбогом на мастните натрупвания в зоната на корема

Освен третиране на мастните натрупвания в зоната на лицето сVenus Legacy, апаратът е изключително ефективен и в цялостното скулптуриране на тялото и стягане на кожата.

Venus Legacy е подобрена версия на Venus Freeze. Тя е по-добра и дава по-бързи резултати. Venus Legacy може да стегне отпуснатата кожа, да намали  мазнините и разбие уплътненията, помага и в рескулптурирането на тялото. Това е неинвазивен метод и прави всичко това без никаква болка и продължителен престой!

home venus freeze1 e1471864753324

Venus Legacy също се бори с упоритияфиброзен целулит. Радиочестота, магнитните импулси и топлината в комбинация с вакуум се използват за стимулиране производството на нов еластин и колаген в продължение на период от време. Venus има различни приложения и протоколи за работа, които се използват за най-ефективни резултати.

Как протича процедурата с Venus Legacy в зоната на корема?

VenusLegacy Abs 1

Първо се почиства зоната, която ще бъде третирана, след което се нанася глицеринов гел. Процедурата е много релаксираща и приятна. Усещането е като успокояващ масаж с горещи камъни. Вакуумът не боли, а се усеща лек лимфо-дренажен масаж. Процедурата продължава около 30 минути. Обработената зона се зачервява, в случая областта на корема, но това зачервяване отшумява бързо. Дори и с една процедура резултатът е видим на следващия ден. Обработената зона се усеща по-стегната и по-еластична. Кожата е по-гладка. Неинвазивно, без болка, преди или след, както и бързи резултати в рамките от 30 до 90 минути!

Venus Legacy постига изключителни резултати, дори и след 1 процедура. Препоръчителния брой процедури за оптимални резултати варират от типа и нуждите на кожата. Обикновено, за оптимални резултати се препоръчва извършването на 8 процедури за тяло.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация