THALGO Силиций – програма за супер лифтинг

Thalgo супер лифтинг

THALGO създадоха козметична терапия СИЛИЦИЙ за постигане на незабавен регенериращ ефект!

Стареенето на кожата е свързано с понижаване нивото на силиций в кожата, придружено от липса на колаген и хиалуронова киселина.

Силиций е жизненоважен елемент в кожата, който е отговорен за поддържане на основната субстанция в дермата. Той стимулира образуването на колаген и еластин, запазва младостта и цялостта на кожата. Липсата на силиций води до сухота и появата на бръчки, което е последвано от отпускане на кожата и загуба на еластичност.

Научно-изследователските лаборатории на THALGO създадоха комплекс Морски силиций, който изгражда матрикса в дермата чрез активиране синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина, възстановява стегнатия и младежки вид на лицето. Този комплекс изпълва бръчките, изглажда и лифтира кожата.

  • Комплекс хиалуронова киселина с морски произход осигурява интензивна хидратация на кожата, изглажда и изпълва бръчките
  • Силиций + хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло стимулира естествения синтез на хиалуронова киселина, колаген и еластин. В резултат, бръчките са изпълнени.
  • Meristotheca dakarenis и Jania rubens са два вида водорасли, подбрани поради антиейджинг свойствата си. Те притежават висока способност да предотвратяват уврежд ането на хиалуронова киселина в кожата чрез инхибиране на ензима хиалуронидаза, което води до забавяне процесите на стареене.
Thalgo терапия

За терапията

Терапия

Козметичната терапия започва със специфично почистване на кожата, което включва и нанасяне на Resurfacing Cream с алуминеви кристали, чрез който се ексфолира кожата по линията на бръчките. Следва апликация на концентрирания серум Silicium Extracts за ремоделиране и стягане на овала.
Ключова стъпка в терапията СИЛИЦИЙ е специфичният ДЕРМОСТИМУЛИРАЩ масаж, който се извършва с хиалуроновия филър Filler Hyaluronique. Дермостимулиращата техника изглажда и изпълва бръчките, като същевременно тонизира кожата и подобрява видимо еластичността и стегнатия й вид.

Ефикасността на масажа се подсилва от двойната маска: лист с колаген и хиалуронова киселина, който се прилага в горната част на лицето и криомоделираща маска в долната част и шията.

Само след 1 час и 15 минути резултатите от козметичната терапия са видими!

Ефективна терапия според мнението на професионалистите:
87%: по-гладка кожа, с по-малко на брой бръчки и изгладени назолабиални гънки.

Ефикасна терапи я според мнението на клиентите :
100%: лицето е подмладено, кожата е стегната, лифтирана и по-еластична
100%: лицевият овал е по-фин, кожата е стегната и реструктурирана
Лицето изглежда с 5 години по-младо още след първата терапия!

Активна морска козметика THALGO
Ритуал на чистотата

60лв
Хидратиращ ритуал Извор на хидратация

80лв
Успокояващ ритуал за чувствителна кожа80лв
Почистващ ритуал за мазна кожа80лв

Сходни процедури