Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Терапии за тяло

Програми за целулит и лифтинг на тялото

LPG Endermologie Cellu M6 INTEGRAL

LPG е световен лидер в областта на неинвазивните и естествени методи за тъканно моделиране чрез механо-стимулация. Вече 25 години компанията изпреварва своето време като разработва и усъвършенства патентовани технологии за третиране и трансформиране на съединителната тъкан - Endermologie® (Endermothérapie™ и Endermosport™), Lipomassage™ и Endermolift™. Тяхната ефективност е неоспоримо доказана в над 85 научни проучвания, 200 публикации и резултатите, постигнати при стотици милиони доволни пациенти.

прочети още

LPG Endermologie Lipomassage Lipo M6

LipoM6 е първата патентована в света технология за Lipomassagе. Това е революционен медицински метод за лечение на целулит и цялостно оформяне на тялото, без хирургическа намеса. Lipomassagе е дълбок вакуумен масаж, който активира естествения процес на изгаряне на излишни мазнини, намалява обиколките и изглажда кожата.

прочети още

Venus Legacy

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат, използващ 4D™ технология, който комбинира Мултиполярна радиочестота (RF), Пулсиращите магнитни полета (PEMF) и VariPulse™ (VP) – оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки.

прочети още

Мезотерапия за тяло

Мезотерапия за тяло

Мезотерапията e инжекционен метод, който успешно повлиява целулита, наднорменото тегло, локални мастни натрупвания, отпусната, повяхнала и дехидратирана кожа, алопеция, пигментации, стрии и белези

прочети още

Мезотерапия Celluform

REVITAL CELLUFORM е една нежна „липосукция”, изразяваща се в специална формула, която се бори с целулита, видимо намалява мастните натрупвания и подобрява еластичността на кожата.

прочети още

Мезотерапия за целулит RRS HA

RRS® HA CELLUTRIX е продукт за инжекционна мезотерапия  срещу целулит  и  отпускане на кожата в зони с целулит. Използва се за изглаждане на неравности по дермалната повърхност чрез специфичен биоревитализиращ разтвор.

прочети още

Мезотерапия за стрии RRS HA

RRS® HA STRIMATRIX е продукт за инжекционна мезотерапия, подходяща за третиране на стрии и стягане на кожа загубила еластичност и. Той е специално показан за попълване и подпомагане регенерацията на дермалния матрикс на кожа с атопични депресии и отпускане в различни области.

прочети още

Ботулинов токсин

Хиперхидроза

Ботулинов токсин при хиперхидроза /повишено изпотяване/
Инжектиране на ботулинов токсин в зоните на повишено отделяне на пот с цел временно намаляне свръхактивността на потните жлези.

прочети още

Странична навигация