Skin Line Referrence Center for non invasive procedures InMode

Естетични клиники Skin Line - първият референтен център за неинвазивни процедури на InMode в Европа

След дълги години активно сътрудничество с InMode1 – световен лидер в областта на естетичната медицина, Skin Line Aesthetic Clinics стават първия референтен център за неинвазивни процедури на компанията в Европа. Подкрепени от партньорите си от Бул Мед Консулт2, специалистите от Skin Line ще имат привилегията първи да получават достъп до най-новите технологии на InMode в областта на естетичната медицина и да обменят опит с колеги от цял свят.

Това важно сътрудничество беше отбелязано в Пловдив, на тържественото откриване на четвъртата клиника на Skin Line. В нея клиентите от региона вече имат възможността да се възползват от върховите технологии и процедури, предлагани от InMode, като за първи път в града могат да опитат решенията за лечение на синдрома на сухото око и неинвазивен лифтинг в околоочната зона – FormaI & LumeccaI, както и FormaV за женска интимна област.

Skin Line InMode reference center InMode

Рони Ейтан, Вицепрезидент Маркетинг и Продажби на InMode, беше гост на събитието в Пловдив и връчи сертификата на Светлана Кръстева, собственик на клиники Skin Line. Новия етап от партньорството между InMode и Skin Line е резултат на дългогодишно сътрудничество, спазване на високи стандарти и посветеност към клиентите и естествената красота. Като референтен център, клиниките ще предоставят на клиентите си най-добрите неинвазивни процедури от портфолиото на InMode – Forma, BodyFX, FormaI, FormaV, Lumecca, MiniFX и Morpheus8.

Skin Line - референтен център за неинвазивни процедури InMode

Всички в екипа на Skin Line Aesthetic Clinics сме изключително горди от този нов етап в развитието ни. Г-жа Светлана Кръстева, собственик на Skin Line, споделя: „Стремежът ни да предоставяме най-ефективните и иновативни решения в областта на естетичната медицина ни подтикна към това партньорство с InMode. Сигурни сме, че нашите клиенти ще бъдат все така доволни от резултатите, които постигаме посредством техните технологии и че ще имаме възможност да споделим експертизата си с колегите си по света.“

1InMode Ltd. (Nasdaq: INMD) е водещ световен доставчик на иновативни медицински технологии. InMode разработва, произвежда и предлага на пазара устройства, използващи нови радиочестотни (RF) устройства, които се стремят да дадат възможност за нови хирургични процедури, както и да подобрят съществуващите лечения. InMode използва своите медицински признати минимално инвазивни радиочестотни технологии, за да предложи цялостна линия от продукти в няколко категории за пластична хирургия, гинекология, дерматология, оториноларингология и офталмология. 

2Bul Med Consult  е част от международната търговско-консултантска компания Beauty Med Corporation. Тя се занимава с дистрибуция на иновативни лазерни технологии и инжекционни продукти в сферата на естетичната медицина, дерматологията, пластичната хирургия, гинекологията и козметиката. Компанията работи на българския, унгарския, словашкия, чешкия, румънския, македонския и молдовския пазар като ексклузивен представител на световните лидери – CANDELA MEDICAL, LUMENIS AESTHETICS, HYDRAFACIAL, INMODE AESTHETICS, SINCLAIR.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация