Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Естетични процедури

Неоперативен лифтинг

Неоперативна блефаропластика с Plasma BT

Plasma Beauty Technology е първото устройство в света, което предлага комбинирано използване на хирургичните и естетичните възможности на плазма технологията за неоперативна блефаропластика (лифтинг и регенерация на отпуснати клепачи), изглаждане на бръчки и линии над горна устна, пред ушната мида, третиране на белези, пигментации, активно акне и др.

прочети още

Лазерен Фракселен пилинг с Er:Yag(IR, 2940 nm)

Нова революционна Microspot технология /фракселен лазерен пилинг/ с Er:Yag(IR, 2094nm) Фракселният лазерен пилинг е революционна процедура – перфектна комбинация от ефикасност, безопасност и минимален срок на възстановяване, който заличава следите на времето. Фракселният лазер излъчва хиляди микро лъчи, които обработват кожните участъци селектирано, образувайки микротермални зони /МТZ’s/.

прочети още

Лазерен Фракселен Пилинг с CO2 (10 600 nm)

Лазерният фракселен пилинг с CO2 лазер подмладява и уплътнява кожата, прави я става по-еластична и с по-младежки вид. Повърхностните бръчки и петната по кожата намаляват.

прочети още

Лазерно подмладяване с Fotona Nd:YAG (1064 nm)

Това е метод на 3 – измерно и не-аблативно обработване на кожата посредством скенерен лазер Nd:YAG (1064 nm). Целта е чрез селективно загряване да се стимулира образуването на нов колаген.

прочети още

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

Неоперативен радиочестотен лифтинг с Venus Legacy™, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), и в същото време безопасна и щадяща кожата.

прочети още

LPG Endermolift

Рестарт на производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина по естествен начин с Cellu M6® INTEGRAL на LPG по метода Endermolift™ с новия работен накрайник за лице Ergolift.

прочети още

Лазерно подмладяване със Cynosure Nd:YAG (1064 nm)

Чрез метода на лазерно подмладяване се третират фини бръчки, разширени пори, дифузна червенина, постига се подобрение в структурата и вида на кожата, наблюдава се заличаване на белези.

прочети още

Belkyra - лечение на двойна брадичка

Belkyra® е единствената одобрена терапия, съдържаща активната съставка дезоксихолиева киселина и съобразена с индивидуалните нужди на пациента, която необратимо разгражда завинаги мастните клетки под брадичката.

 

прочети още

Моделиране на лице

Дермални хиалуронови филъри

Стабилизираната хиалуронова киселина, която се използва в т.н. дермални филъри за инжектиране е най-популярният непостоянен /напълно резорбируем/ материал за цялостно моделиране на лицето – попълване на дълбоки и средно дълбоки бръчки, корекция на устни – обем и контур, оформяне на скули, брадичка, заличаване на фини бръчки около очите, челото и т.н., за корекции по шия, деколте, ръце, за неравности, белези и асиметрии.

прочети още

Хиалуронови филъри JUVÉDERM™ Ultra на Allergan

Хиалуроновият гел JUVÉDERM™ Ultra е с гладка структура и висока пластичност, лек и удобен за инжектиране, разпределяне и моделиране.

прочети още

Хиалуронови филъри JUVÉDERM™ Vycross на Allergan

JUVÉDERM™ Voluma™, Volbella™ и Volift™ са трите най-нови хиалуронови пълнители на JUVÉDERM™. Те съдържат 90% ниско молекулярна хиалуронова киселина и само 10% високомолекулярна (HMWHA). Повечето филъри са със 100% високомолекулярна хиалуронова киселина.

прочети още

Хиалуронови филъри Stylage на Vivacy

Лабораторията Vivacy® е европейска компания  със седалище във Франция, чиято стратегия е създаването , съвместно с лекари и професионалисти в областта на медицината,  на надеждни и ефикасни иновационни продукти, които носят реално предимство и научен прогрес.

прочети още

Хиалуронови филъри Revolax

Revolax са гама революционни южнокорейски хиалуронови филъри, иновативни, гарантиращи отлични резултати и дълготрайност. Продуктовата гама се състои от 3 различни продукта, подходящи за цялото лице.

прочети още

Динамични филъри Teosyal RHA на Teoxane

Teosyal® RHA - Първите дермални филъри с еластична хиалуронова киселина, създадени за динамичните зони на лицето, които Ви позволяват да запазите индивидуалните си мимики!

прочети още

Хиалуронови филъри Princess на Croma

Продуктите Princess® са предназначени за попълване на бръчки и белези, за увеличаване обема на устните, както и за хидратация и подмладяване на кожата.

прочети още

Тредлифтинг с мезоконци

Тредлифтинг е иновационна технология за моделиране и лифтинг на лицето, стягане контура и подмладяване чрез „армиране” на кожата със стерилни резорбируеми мезоконци.

прочети още

Мезоконци Lead Fine Lift

Мезоконците Lead Fine Lift представляват система от игла и поставена в нея тънка монофиламентна нишка. Конецът се отделя с изваждането на иглата и остава имплантиран под кожата.

прочети още

Ботулинов токсин

Ботулинов токсин се прилага за да се изгладят мимическите бръчки по лицето и шията, между веждите, около очите , около устните, за стягане на лицевия контур и оформяне на шията /Nefertiti Lift/. Процедурите с Ботулинов токсин заличават уморения вид и възстановяват младежкото излъчване и естествения овал на лицето.

прочети още

Хидратация и биоревитализация

Мезотерапия

Мезотерапията е медицинска естетична процедура на микро – инжектиране на коктейли от активни вещества /витамини, коензими, минерали, аминокиселини, нуклеинови основи, антиоксиданти, хиалуронова киселина и др/. Тя е предпочитана процедура за експресно и дълбоко хидратиране, ревитализиране, подмладяване и лифтинг на кожата на лицето, шията и деколтето.

прочети още

Хидратация и лифтинг с JUVÉDERM™ Volite

VOLITE е специално създаден продукт за изключителна хидратация на кожата, еластичност, мекота и за цялостно подобряване вида и качеството на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Поради това, че  притежава качествата и характеристиките на продуктите от гамата VYCROSS, JUVÉDERM® VOLITE е не просто мезотерапия или мезолифт, а продукт, предлагащ и лифтинг ефект.

прочети още

PRP Плазмотерапия

PRP (плазма богата на тромбоцити), известна още като „вампирски лифтинг“ , е единствената терапия в естетичната медицина, при която използваме напълно естествен продукт, който се добива от нашето тяло. Терапията няма противопоказания и е напълно безопасна за пациентите.

прочети още

Plasmolifting ™

Plasmolifting tm е патентована процедура за инжектиране на собствена кръвна плазма, богата на тромбоцити, бели кръвни телца, растежни фактори и стволови клетки, получена чрез центруфугиране.

прочети още

Мезотерапия Princess RICH

Princess® RICH се използва за мезотерапия. Инжектиран в повърхностния слой на кожата, той подобрява тонуса и еластичността й, придава й естествен и здрав тен и потиска белезите на стареене.

прочети още

Мезотерапия Teosyal Redensity

Нова концепция в естетичната медицина за уплътняване на дермата и възстановяване способността на кожата да отразява светлината.

прочети още

Мезотерапия RRS® Hyalift

RRS Hyalift е най-новият продукт от гамата на Skin Tech Pharma - гама продукти инжекционен гел, предназначени за стимулиране процесите на регенерация и ревитализация на кожата.

прочети още

Мезотерапия Restylane Vital

Restylane Skinboosters (Vital & Vital Light) са специално създадени за подмладяване, ревитализиране и дълбока хидратация на кожата, предотвратяват нейното стареене, подобряват еластичността, плътността и структурата й, правят я сияйна.

прочети още

Мезотерапии RRS® HA

Мезотерапия и биоревитализация.

прочети още

Мезотерапия Macdermol Hydro

Macdermol Hydro осигурява дълбока хидратация на кожата, възстановява нейната плътност и еластичност, въздейства върху всички структурни елементи на дермата и постига цялостен анти-ейджинг и ревитализиращ ефект.

прочети още

Мезотерапия Filorga

NCTF - Първият продукт за мезотерапия, регистриран в Европа.

Успехът се дължи на уникалния състав и метод на стерилизация.

прочети още

Мезотерапия IAL-System

IAL – System и IAL – System  ACP на италианската компания  Fidia Farmaceutici са иновативни биоревитализиращи продукти, съдържащи природна биоинтерактивна хиалуронова киселина за интензивна регенерация и ревитализация  с био-стимулиращо действие.

прочети още

DR. CYJ – Първият филър за коса в света

DR. CYJ е първият филър за коса в света. Филърът е разработен чрез иновативен пептиден комплекс за възстановяване растежа на косата и реконструкция на скалпа.

прочети още

Мезотерапия с колаген

Мезотерапия с колагенови инжекции MD-TISSUE на италианската марка Guna

Новият продукт - MD-TISSUE, на базата на колаген – това медицински препарат, разработен от италианските лаборатории Guna. Продуктът се въвежда в кожата посредством мезотерапевтични техники и възстановява колагеновата мрежа и влагата в кожата.

прочети още

Химичен пилинг

Химичен пилинг

Химичният пилинг представлява контролирано излющване на повърхностните кожни слоеве чрез прилагане на химичен агент. В зависимост от химичния агент и използваната техника, пилинга се дели на: повърхностен, среден и дълбок.

прочети още

Странична навигация