Премахване на двойната брадичка

Нехирургични терапии за премахване на двойната брадичка – коя да избера

Двойната брадичка – естетичен проблем с много решения

Премахването на двойната брадичка е решение на естетичен проблем, който може да сте имали през целия си живот и не сте му обръщали внимание до сега или той ви се е появил постепенно с напредване на възрастта? Какъвто и да е вашият случай ние имаме подходящото решение. 

Какво причинява двойната брадичка?

Двойната брадичка е често срещан естетичен проблем който се проявява при мъже и жени от всички възрасти, който нарушава естествените линии на лицето и най-често се причинява от:

НАПЪЛНЯВАНЕ НА ТЯЛОТО

ГЕНЕТИЧНА ОБУСЛОВЕНОСТ

ОСТАРЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

Най-често причината е комбинирана – увеличаване на мастните депа и отпускане на кожата на лицето поради намален синтез на колаген и еластин с напредване на възрастта.

Каквато и да причината за появата, ние имаме подходящото неинвазивно или минимално инвазивно, нехирургично решение за премахване на двойната брадичка и стягане на кожата в проблемната зона:

LPG endermologie®
Радиочестотен лифтинг
Криолиполиза
Morpheus8
Belkyra

Научете повече за всеки от нехирургичните методи за премахване на двойната брадичка и вижте кой е подходящ за вас.

LPG endermologie® за премахване на двойната брадичка с LPG Alliance

работи едновременно за комплексно решаване на проблема – редуцира мастните натрупвания и стяга кожата в зоната на брадичката

LPG endermologie® е единствената 100% натурална, неинвазивна и механична процедура за стимулация на естествените клетъчни процеси в кожата

Благодарение на специалните си настройки, LPG endermologie® стимулира мастните клетки да се освободят от излишните мазнини, стимулира производството на колаген и еластин за стягане на кожата и контуриране на лицето.

Външно въздействие с вътрешен резултат – Механичната стимулация LPG endermologie® помага на мастните клетки да изхвърлят ненужно натрупаните мазниниза възстановяване нормалният изглед на лицето.

Премахването на двойната брадичка с LPG endermologie® е безболезнена и изключително приятна процедура

Не – премахването на двойната брадичка с LPG endermologie® няма никакви странични ефекти

Ако имате разширени капиляри по лицето трябва да се консултирате с нашите терапевти дали сте подходящи за премахване на двойната брадичка с LPG endermologie.

Не – незабавно след премахване на двойната брадичка с LPG endermologie®можете да се върнете към нормалният си ритъм на живот.

Незабавно след първата процедура премахване на двойната брадичка с LPG endermologie ще усетите стягане в зоната на брадичката.

В зависимост от дълбочината на проблема ще са необходими от 6 до 12 процедури премахване на двойната брадичка с LPG endermologie през интервал от няколко дни помежду им.

Pремахването на двойната брадичка с LPG endermologie е подходяща за всяка възраст и сравнително леки състояния на двойна брадичка.

За постигане на максимален ефект при някои състояния, препоръчваме премахване на двойната брадичка с LPG endermologie® в комбинация с криолиполиза, радиочестотен лифтинг или след Belkyra

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy или Inmode Forma за премахване на двойната брадичка

работи едновременно за комплексно решаване на проблема – редуцира мастните натрупвания и стяга кожата в зоната на брадичката

Радиочестотният лифтинг е натурална и неинвазивна процедура, която ползва радиочестотни вълни за контролирано загряване за редуциране на локалните мастни натрупвания и стимулация на естествените клетъчни процеси в кожата

Стягане на кожата в зоната на лицето и брадичката с помощта на радиочестотна енергия за стимулиране естествения синтез на колаген и еластин и намаляване на мастните натрупвания в зоните които не се повлияват от никакви диети или физически упражнения.
Радиочестотния лифтинг за премахване на двойната брадичка е неинвазивна и нехирургична процедура, която контролирано загрява подкожната тъкан до температура, която отключва процеса на синтез на колаген и еластин в кожата. Резултатът е по-стегната, мека, еластична кожа и младежка кожа.

Премахването на двойната брадичка с радиочестотният лифтинг е безболезнена, загряваща и стимулираща процедура.

Не – премахването на двойната брадичка с радиочестотен лифтинг няма никакви странични ефекти

Ако имате разширени капиляри по лицето трябва да се консултирате с нашите терапевти дали сте подходящи за процедурата.

След премахване на двойната брадичка с радиочестотен лифтинг ще имате лека червенина от загряването, която визуално ще премине до 1 час, но ще продължите да усещате през целия ден.

Незабавно след първата процедура премахване на двойната брадичка с радиочестотен лифтинг ще усетите стягане в зоната на брадичката.

В зависимост от дълбочината на проблема ще са необходими от 6 до 12 процедури през интервал от една седмица помежду им.

Процедурата е подходяща за всяка възраст и сравнително леки състояния на двойна брадичка.

За постигане на максимален ефект при някои състояния, препоръчваме премахване на двойната брадичка с радиочестотен лифтинг в комбинация с LPG endermologie®, криолиполиза или след Belkyra.

Venus Legacy е апарат за радиочестотен лифтинг на Канадската фирма Venus Concept. Inmode FORMA  е апарат за радиочестотен лифтинг на Американската фирма Inmode Medical.
Venus Legacy ползва технология 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращи магнитни полета (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Прочети повече за Venus Legacy.
Inmode FORMA използва радиочестотна енергия от ново поколение, доставена до по-дълбоките слоеве на кожата, работи равномерно и не оставя зони, които са третирани по-малко или повече от другите за максимална безопасност и хармонични резултати. Прочети повече за Inmode FORMA. В Естетични клиники Skin Line постигаме еднакво добри резултати и с двата апарата.

Премахване на двойната брадичка с криолиполиза Cooltech

Криолиполиза с Cooltech е неинвазивна алтернатива на липосукцията и безболезнена криогенна технология, която елиминира излишната мазнина.

Криолиполизата с Cooltech eфективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане до -8 градуса по Целзий в комбинация с вакуум.

Криолиполизата замразява излишните мастни натрупвания в третираната зона. Вакуумът на апликатора засмуква само излишните мазнини, като намалява притока на кръв в зоната на третиране и по този начин предизвиква кристализация в засмуканите мастни клетки. След процедурата започва естествен процес на апоптоза (програмирано унищожавана на мастната клетка от организма) за изхвърляне на мазнините чрез лимфната система.

Премахването на двойната брадичка с криолиполизата е безболезнена процедура, но някои пациенти съобщават за дискомфорт поради продължителността на процедурата – 45 мин.

При някои пациенти, след премахване на двойната брадичка с криолиполиза се получават хематоми, които отминават за 3 до 7 дни

Ако имате разширени капиляри по лицето трябва да се консултирате с нашите терапевти дали сте подходящи за премахване на двойната брадичка с криолиполиза.

След премахване на двойната брадичка с криолиполиза ще имате зачервяване в зоната на третиране, което преминава за 1-2 часа.

Резултатът от премахване на двойната брадичка с криолиполиза се развива в рамките на месец, който е необходим на тялото да се освободи от унищожените мастни клетки по естествен път.

Обикновено са необходими 1 или 2 процедури премахване на двойната брадичка с криолиполиза през период от 1 месец.

Премахването на двойната брадичка с криолиполиза е подходящо за всяка възраст при наличие на достатъчно мастна тъкан и се извършва след преценка на терапевта.

Криолиполизата Cooltech е желателно да се комбинира с LPG Endermologie или радиочестотен лифтинг за стягане на кожата след процедурата. Повече за криолиполизата Cooltech.

Премахване на двойната брадичка с радиочестотен микронидлинг Morpheus8

Радиочестотният микронидлинг с Morpheus8 е минимално инвазивна процедура за субдермално реконструиране на мастната тъкан и стягане на кожата в зоната на двойната брадичка

С помощта на изключително тънки електроди, Morpheus8 извършва субнекротично нагряване, коагулация и аблация на мазнините и съединителната тъкан

Радиочестотният микрониидлинг с Morpheus8 е минимално инвазивна процедура за субдермално реконструиране на мастната тъкан и стягане на кожата в третираната зона. С помощта на изключително тънки електроди, Morpheus8 извършва субнекротично нагряване, коагулация и аблация на мазнините и съединителната тъкан за изглаждане на кожата, подобряване на структурата й и намаляване на локалните мастни натрупвания.

Премахването на двойната брадичка с Morpheus8 е болезнена и се извършва под въздействието на анестетичен крем.

При някои пациенти, след премахването на двойната брадичка с Morpheus8 се появява зачервяване, което преминава за 1 до 3 дни.

Ако имате разширени капиляри по лицето трябва да се консултирате с нашите терапевти дали сте подходящи за процедурата.

След премахването на двойната брадичка с Morpheus8 третираната зона е оточна и зачервена от 1 до няколко дни след процедурата, в зависимост от параметрите с които е работено.

Резултатът от премахването на двойната брадичка с Morpheus8 радиочестотен микронидлинг е видим след 15 дни и се развива в рамките на 2-3 месеца.

За постигане на максимален ефект при премахване на двойната брадичка с Morpheus8 препоръчваме курс от 2 до 3 процедури през период от 1 месец.

Премахването на двойната брадичка с Morpheus8 е подходяща за всяка възраст и състояние и се извършва след преценка на лекаря.

Morpheus8 е желателно да се комбинира с радиочестотен лифтинг за максимизиране на резултата от процедурата. Повече за радиочестотният микронидлинг с Morpheus8.

Премахване на двойна брадичка с Belkyra

Belkyra (Kybella в САЩ) е продукт на Allergan и първото по рода си инжекционно решение на проблема с локалните мастни натрупвания причиняващи двойна брадичка.

Активната съставка на Belkyra® е Дезоксихолевата киселина, която е естествена молекула в организма. Тя спомага за разграждането и усвояването на хранителните мазнини. Когато се инжектира в мазнината под брадичката, Belkyra® унищожава мастните клетки, което води до забележимо намаляване на пълнотата под брадичката. Веднъж унищожени, тези клетки вече не могат да съхраняват или натрупват мазнини, така че не се очаква по-нататъшно лечение, след като постигнете желаната естетическа цел.

Премахването на двойната брадичка с Belkyra е болезнена процедура и лечението може да се прилага само от обучен лекар-дерматолог. При всяко лечение ще получите няколко малки инжекции под брадичката си и процесът на инжектиране отнема около 15 до 20 минути. Точният брой инжекции ще зависи от количеството мазнини, които имате под брадичката и от желания профил.

Най-честите странични ефекти от премахването на двойната брадичка с Belkyra са подуване, болка, изтръпване, зачервяване и зони на твърдост в областта на лечение, които преминават в рамките на 7-10 дни.

Преди премахването на двойната брадичка с Belkyra®, трябва да информирате лекуващият лекар ако сте имали или имате медицински състояния в областта на шията или в близост до нея; ако сте имали или имате проблеми с преглъщането; ако имате проблеми с кървенето; бременна сте или планирате да забременеете; ако кърмите или планирате да кърмите или ако приемате ли някакви лекарства, особено разредители на кръвта

След премахване на двойната брадичка с Belkyra®, вероятно ще имате известно подуване, натъртване или изтръпване под брадичката, което ще премине в рамките на 7 до 10 дни.

Резултатът от премахване на двойната брадичка с Belkyra® е видим след 15 дни и се развива в рамките на 2-3 месеца.

Тъй като профилът на брадичката на всеки е различен, броят на процедурите варира от 1 до 6. Вашият лекар ще Ви помогне да определите колко лечебни сесии се нуждаете въз основа на количеството и разпределението на Вашите субментални мазнини и личните Ви цели на лечение. Всяка процедура премахване на двойната брадичка с Belkyra® се прави през интервал от поне 1 месец и не трябва да получавате повече от 6 процедури.

Преди да започнете лечението, вашият лекар ще изследва областта под и около брадичката ви, за да определи дали премахване на двойната брадичка с Belkyra® е подходящо за вас и ще съобрази лечението ви с количеството мазнини под брадичката и вашите естетически цели.

Belkyra® е желателно да се комбинира с LPG Endermologie за максимизиране на ефекта. Повече за Belkyra®.

Виж цените на процедурите за премахване на двойна брадичка в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за премахване на двойна брадичка в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация