Лазерна епилация – ПАКЕТ 1ва и 6та процедура

Ние от клиники Skin Line имаме 17 годишен опит в премахването на нежеланото окосмяване и затова постигаме оптимални и трайни резултати.
Доверявайки се на нас, Вие се доверявате на Cynosure – американската компанията, патентовала Александритния лазер (755nm) – най-подходящия лазер за епилация в света с резултати над 90% намаляване на нежеланото окосмяване!

Сравнение на резултатите, постигани с различните видове лазерни системи за епилация

За да получите максимален резултат от лазерната епилация е необходимо на първо място да разграничите видовете лазери и да изберете правилния, защото истинските резултати се постигат не с голям брой процедури, а с подходящата лазерна система!

Резултати, в проценти, постигани с еднакъв брой процедури

Cynosure Ви гарантира:

При лазерната епилация ниската цена обикновено е обвързана с предплащане на пакет процедури! Ако това не е удобно за Вас, ние имаме подходящото решение!

При нас

можете да се възползвате от отстъпка за пакет от 6 процедури на зона/и лазерна епилация без да е необходимо да предплащате целия пакет.
Предплащате единствено 6та процедура в деня на 1ва процедура, а останалите процедури от пакета (1ва, 2ра, 3та, 4та и 5та) се заплащат при съответното посещение също на промоционална цена.
Валидността на пакета е 18 месеца.