Отново в Skin Line хиалуронови филъри JUVÉDERM™ на Allergan

 

Сега  на пазара е новият  JUVÉDERM™ Ultra – с подобрена кохезивна  3D MATRIX  структура и по-богата гама продукти с различна плътност , за постигане на естествен и дълготраен резултат, съобразен с индивидуалните  потребности на пациента.  Новата патентована формула на  JUVÉDERM™ Ultra  съдържа разтвор на лидокаин за безболезнено, плавно и контролирано инжектиране. Продуктите от серията са с най-висока концентрация на хиалуронова киселина и са одобрени  от  Американската  Агенция за контрол на храните и медикаментите/FDA/.

Хиалуроновият  гел   JUVÉDERM™ Ultra  е  с гладка структура и висока пластичност,  лек и удобен за инжектиране, разпределяне и моделиране.

Продуктова гама:

JUVÉDERM™ Ultra   2 продукт за корекция на повърхностни и фини линии, особено на тези около ъглите на очите, устата  или в близост до повърхността на кожата.

JUVÉDERM™ Ultra   3 универсален продукт за изглаждане на  средни и дълбоки бръчки, като тези между  носа и ъгъла на устата и около устните.

JUVÉDERM™ Ultra   4 продукт за по-голям обемен ефект, за най-забележимите гънки и линии, за подобряване  и контура на лицето.

JUVÉDERM™ Ultra   Smile специално създаден за корекция на устни. Уникален продукт за естествено  и нежно уплътняване и елегантен контур както и за третиране на вертикалните устни линии и депресии в устния ъгъл

JUVÉDERM ™ Voluma™ Последната иновация в производството на дермални филъри за възстановяване обема на лицето и нежен  лифтинг ефект, разработен специално с висок капацитет за повдигане (лифтинг), за да възстанови загубата на обем в дълбочина в зоните на скулите, бузите  и брадичката. Пациенти, които са инжектирани с JUVÉDERM ™ Voluma™, оценяват резултатите като добри и много добри дори след 6 до 18 месеца след процедурата

 

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация