Официално откриване на Skin Line в Пловдив

С удоволствие ви съобщаваме, че Skin Line разширява своето присъствие с нова клиника в Пловдив!

Skin Line е първата клиника за лазерна и естетичнa дерматология в България. В локацията в сърцето на Варна, Skin Line се грижи за вашата естествена красота от 2001 г., а в София – от 2016 г, предлагайки както най-иновативните лазерни, естетични, оформящи тялото и козметични терапии, така и процедури наложили се като стандарт в клиничната и естетична дерматология в световен мащаб.

В Skin Line Пловдив се предлага същия стандарт на качество и професионализъм, който дългогодишните клиенти на Skin Line са се научили да очакват – холистична грижа за лицето и тялото от лекари, терапевти и козметици обучени да предлагат най-добрите решения спрямо желаните резултати на всеки от вас.

Skin Line Пловдив - откриване

Skin Line Пловдив се намира на бул. „Марица“ №91 и предлага решения от козметологията, клиничната и естетична дерматология, процедури за тяло, интимна естетика и медицинска лазерна епилация.

Клиниката разполага с иновативна апаратурa, част от която се представя за първи път в Пловдив. Платформата InMode Optimas, предлагаща неинвазивни радиочестотни процедури за лице и тяло с BodyFX и Forma; златния стандарт в радиочестотния микронидлинг – Morpheus8, една от най-мощните IPL технологии за третиране на пигментации, розацея, разширени капиляри и синдром на сухо около – Lumecca; FormaI – единствената радиочестотна технология за лифтинг на клепачите и околоочната зона и лечение на синдрома на сухото око; FormaV – безболезнено решение за женска интимна естетика и инконтиненция без възстановителен период.

Skin Line Пловдив - откриване

За първи път в Пловдив се извършват процедури с LPG Alliance Medical – най-новият апарат в гамата на LPG, който заглажда целулита, дренира лимфата, стяга кожата и намалява обиколките с до 3 пъти по-бързи резултати от предходни поколения – видими още след третата процедура.

В Skin Line работи и  първия Hydrafacial Syndeo в града, който подобрява още повече вече любимата процедура за почистване на лице и тяло в световен мащаб.

Медицинската лазерна епилация, наложен подход в повече от 22 годишния опит на Skin Line, се извършва със система на американския лидер в лазерните технологии – Cynosure Elite+, подходяща както за трайна лазерна епилация на всички фототипове кожа, така и за третиране на широка гама от дерматологични индикации – акне, розацея, фини линии, онихомикоза (гъбички по ноктите), пигментации, разширени капиляри, вирусни образувания и др.

В Skin Line Пловдив  се предлага и широка гама от инжекционни процедури – ботулинов токсин, хиалуронови филъри, колагенови стимулатори, мезотерапия и скинбустери, авторските PRP терапии на дерматолозите в клиниките. Използват се продукти на най-качествените и доказани марки в световен мащаб – Teosyal, Juvederm, Belotero, Radiesse, Pluryal.

Целта на Skin Line остава непроменена – да помогнат на всеки от вас да отключи естествената си красота и да бъде възможно най-уверен. Екипът на Skin Line няма търпение да ви посрещне в новия си дом в Пловдив.

Екипът на Skin Line Пловдив е на линия да отговаря на вашите въпроси на:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация