Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Мезотерапия

Мезотерапията е широко използван метод, който наред с Ботокса и Хиалуроновите филъри революционизираха естетичната медицина. Тяхното умело комбиниране и прилагане е съвременното адекватно противодействие на процесите на остаряване и запазване на младежкия вид, без хирургическа намеса.

Мезотерапия

Мезотерапия е медицинска техника,създадена през 1952г. от френският лекар Мишел Пастор. Тя е призната официално през 1987г. от Френската Медицинска Академия като част от традиционната медицина. Мезотерапията представлява микро-инжектиране на коктейли от активни вещества /витамини, коензими, минерали, аминокиселини, нуклеинови основи, антиоксиданти, хиалуронова киселина и др./ в повърхностния, средния или по-дълбок слой на кожата – в зависимост от зоната на третиране, продуктите и техниките, които се използват. Методът осигурява прецизна инфилтрация на активните вещества, които улесняват клетъчния метаболизъм, стимулират биосинтеза на колаген и еластин, контролират процесите на пигментообразуването и възстановяват ефективната локална микроциркулация.

Инжектирането се извършва със специален мезопистолет или чрез различни ръчни техники. Броят процедури се определя от приложението и медицинския протокол. Мезотерапията е сравнително кратка процедура, има добра поносимост и минимални странични действия.

Приложения и резултат

Мезохидратация и мезоподмладяване на лице, шия, деколте
ревитализира, тонизира, стяга и хидратира кожата, придава блясък и младежки вид

Мезолифт
изглажда бръчките, подобрява еластичността, с моментален лифтинг ефект

В комбинация с процедура за лице с апарата Venus Legacy
/радиочестота, електромагнитни полета и вакуумна тъканна манипулация/ се постигат забележителни резултати

назад

Странична навигация