Project Description

Мезотерапия с колагенови инжекции Guna

Мезотерапия с колаген

Новият продукт – MD-TISSUE / MD-MATRIX e на базата на колаген – това е медицински препарат, разработен от италианските лаборатории Guna – лидер в производството на лекарства и хомеопатични средства за т. нар. физиорегулативна медицина. Колагенът в състава на продукта е нискомолекулярен, т.е. той не се приема от организма като чужд и не причинява характерните странични реакции на кожата.

Разреден и пречистен, той не предизвиква антигенно дразнене, защото е в дозирани количества. Физиорегулативната медицина е много близка до физиологичните процеси, затова и колагеновата мезотерапия е неагресивен метод, който има отлична ефективност, без да нарушава естествените процеси в организма. Поради това продуктът намира много широко приложение в Европа, в съответствие с новите идеи и новата вълна за биоревитализация и бионачин на живот.

Мезотерапия с колаген Guna

Продуктът се въвежда в кожата посредством мезотерапевтични техники и възстановява колагеновата мрежа и влагата в кожата. С напредването на възрастта епидермисът изтънява, задържането на влагата в кожата намалява. Намалява и броят на колагеновите и еластиновите нишки, които отговарят за стабилната структура на кожата, за стегнатостта и появата на бръчки.Въведен в кожата, MD-TISSUE механично реструктурира тъканите и изглажда бръчките. За да постигнат една още по-революционна формула, лабораторите Гуна са обогатили състава с няколко забележителни поддържащи компоненти: витамин С, магнезий, пиридоксин хидрохлорид (вит.В6), рибофлавин (вит.В2) и тиаминхидрохлорид (вит.В1). Тези вещества рядко се срещат в естетични формули, но са от голямо значение за кожата. Колагеновата мезотерапия е отлично средство за превенция срещу по-нататъшното отпускане на лицевия контур. По тази причина процедурата може да се прилага при млади жени като средство за профилактика,възстановяване на кожата след UV увреждане и солариум, а при зрели кожи като възстановяващо средство.

Други Мезотерапии за Лице и Тяло

Сходни процедури