Мезотерапия Neauvia Hydro Deluxe

Neauvia е швейцарска компания с филиали в Италия и Полша, производител на дермални филъри и биоревитализатори; анти-ейдж козметика и хиалуронови мезотерапии.
Със своята дистрибуторска мрежа в повече от 70 държави, от 2012 насам, Neauvia се утвърди много бързо като марка еталон с филърите Neauvia Organic.

neauvia

Neauvia Organic Hydro Deluxe съдържа 18 мг/мл чиста хиалуронова киселина, получена от Bacillus subtilis. Тази висока концентрация позволява да се достигнат много добри резултати, забележими още след първата процедура. Освен това Neauvia Organic Hydro Deluxe е обогатен с 0,01% калциев хидроксиапатит и две аминокиселини – глицин и L-пролин, които са основните съставки на колагена. Този уникален състав активира и поддържа естествените процеси на образуване на колаген, благодарение на които кожата става по-плътна и по-стегната.

За постигане на оптимални резултати е препоръчително да се прави серия от 4 процедури през интервал от 3-4 седмици. За максимално удовлетворителен ефект се извършват поддържащи процедури след 6 месеца.

Neauvia Organic Hydro Deluxe са продукти от 1мл и 2,5мл (подходящ за лице, шия и деколте).

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация